Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Meiringen

330 Nr. evaluări:

96 % Rată recomandări:

Staţiune 8,5
Domeniu schiabil 8,0

Domeniu schiabil Meiringen-Hasliberg

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.433 m Telecabine: 5
Cel mai jos punct: 1.055 m Total pârtii: 60 km
Cota staţiune: 595 m
Pârtii:
20 km
Instalaţii pe cablu: 15
Pârtii:
34 km
Teleschiuri: 6
Pârtii:
6 km
Telescaune: 4

Domeniu schiabil Meiringen-Hasliberg

Cu skipass-ul "Meiringen-Hasliberg" aveţi acces la un domeniu schiabil minunat, cu în total 60 km de pârtii acoperiţi de 15 instalaţii pe cablu. Vă aşteaptă nenumărate refugii confortabile şi restaurante de munte.

Pe pârtiile în marea lor majoritate cu dificultate medie între 1055 şi 2433 m vă puteţi dedica exclusiv distracţiei pe zăpadă. Foarte abrupte sunt în schimb pârtiile din partea superioară a domeniului schiabil, unde se află şi cea mai grea coborâre "Nordpol" (cu 1,5 km lungime): Fosta coborâre de campionat mondial pune la dispoziţie o diferenţă de altitudine de 540 m! Cea mai lungă coborâre se întinde pe 8,5 km şi duce de la restaurantul panoramic Alpen Tower la staţia de vale în Hasliberg Reuti şi oferă distracţie pe plăci pură în stadiu pur.

Mägisalp cu minunatele zone de zăpadă adâncă vă aşteaptă la o vizită, freerideri-lor stându-le la dispoziţie condiţii excelente şi la Gummenalp, Hochsträss sau Glogghüs. Pe oaspeţii mai mici îi aşteaptă paradisul Skihäsliland, cu printre altele un sat-iglu şi loc de joacă cu multă distracţie în zăpadă.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Meiringen

În Elveţia există numeroase domenii schibile unde puteţi schia şi seara. În domeniul schiabil cu nocturnă Meiringen-Hasliberg oferta de nocturnă este generoasă, de la mijlocul lui ianuarie până la mijlocul lui martie. Pârtia de 4,5 km cu nocturnă Mägisalp-Reuti este deschisă îentru schi în nocturnă până la ora 22:00. De la Meiringen porneşte instalaţia pentru night-ski la 19:00, 20:00 şi 21:00 către staţia de munte Hasliberg Reuti. Cei care între timp sau după distracţie de seară pe pârtii vir să se întărească un pic o pot face la restaurantul montan Mägisalp. Ultima coborâre de vale a instalaţiei pe cablu de la Mägisalp este la 23:00. Cine are un skipass de mai multe zile pentru domeniul schiabil, îl poate folosi şi pentru schi în nocturnă. Altfel puteţi achiziţiona un skipass de seară la destinaţie.

Après-Ski Meiringen

Fanii Après-Ski-ului tradiţional nu vor duce lipsa a nimic în Meiringen: deja la refugiile de la Käserstatt, Bidmi şi Mägisalp începe animaţia! Multă distracţie vă aşteaptă la barurile "Kuhstall“ şi "Aquarium" la Käserstatt. Sau puteţi să vă hotărâţi pentru restaurantul-panoramă "Alpen Tower“ pe Planplatten, cu vedere la peste 400 de vârfuri. Chiar în localitate vă aşteaptă "Sherlock Lounge", "Jam Rock" sau "Sherpa Club" cu distracţie pe măsură!

O alternativă sportivă este de exemplu pârtia cu nocturnă Mägisalp - Reuti, iluminată artificial din 03.01.2020 până pe 14.03.2020. Dacă vreţi totuşi altceva decât schi aveţi posibilitatea în fiecare miercuri din 05.02. până pe 04.03.2020 să vă daţi cu săniuţa la Mägisalp - Bidmi, un derdeluş adecvat pentru familii. Apoi puteţi profita de un Fondue sau Raclette la „Berghaus Käserstatt“! Numeroase activităţi, cum ar fi drumeţii cu rachetele de zăpadă, parapantă sau patinaj completează oferta. Iubitorii de romane poliţiste merită să facă o vizită la Muzeul Sherlock Holmes.

Snowpark: Junior Park Mägisalp/Audi Skicross Park Meiringen

Instalaţiile pe cablu Meiringen-Hasliberg oferă şi celor mici şi celor mari mai multe arii de distracţie. Pentru a participa la aventura de Freestyle de aici, este indiferent dacă sunteţi la început de cariere sau vă număraţi printre cei cu experienţă.

"Skihäsliland" oferă celor mai mici un cadru sigur pentru a învinge primele obstacole. Ceva mai exigente dar în continuare ideale pentru începători şi familii sunt cele de la "Junior Park Mägisalp" între Hääggen şi Mägisalp, numărând câteva rails şi kickere uşoare.

Pentru schiorii cu experienţă o alegere bună este în schimb "Audi Skicross Park Grindelwand". Patru persoane se pot da aici simultan pe diferitele obstacole, pereţi, trambuline etc. La telescaunul Mägisalp-Hääggen sunt incluse multe ore de distracţie pentru toţi vizitatorii.

Parcul are reguli care reduc riscul de accident, aici puteţi încerca liniştiţi câteva salturi! Pe lângă Skicross Park în Grindelwand mai găsiţi şi Snowpark White Elements, care este împărţit în Beginner Area şi o Advanced Area, potrivit astfel pentru toţi. Ambele zone au mai multe boxes, rails, jibs şi kickere.

Mai mult, în apropiere de Hasliberg mai este un Skicross Park, în domeniul schiabil Erzegg din Melchsee-Frutt. Cu maşina faceţi în jur de jumătate de oră până aici. De-a lungul pârtiei Erzegg se mai întinde un Freestyle Park, care datorită celor trei zone în care este împărţit, este potrivit atât pentru începători, cât şi pentru cei mai avansaţi. Sună bine, nu-i aşa?

Domeniul schiabil Meiringen-Hasliberg nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Elveţia

Raportul experţilor Meiringen-Hasliberg

Raportul pentru Meiringen-Hasliberg este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,8 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Meiringen

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Meiringen

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex