Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Klosters

50 Nr. evaluări:

75 % Rată recomandări:

Staţiune 8,5
Domeniu schiabil 8,0

Domeniu schiabil Parsenn/Gotschna

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.844 m Telecabine: 14
Cel mai jos punct: 810 m Total pârtii: 214 km
Cota staţiune: 1.180 m
Pârtii:
65 km
Instalaţii pe cablu: 47
Pârtii:
107 km
Teleschiuri: 20
Pârtii:
42 km
Telescaune: 13 Rute de schi: 61 km

Domeniu schiabil Parsenn/Gotschna

Skipass-ul "Davos Klosters Mountains" vă aşteaptă să savuraţi plăcerea schiatului pe un total de aproape 275 km de pârtii (incl. rute de schi), în cinci domenii schiabile: Madrisa, Parsenn, Jakobshorn, Rinerhorn, Pischa (excl. Schatzalp). Pârtiile cu diverse grade de dificultate se află la altitudini între 810 şi 2844 m, deservite de 47 de instalaţii pe cablu. Pe deasupra, mai aveţi şi siguranţa de zăpadă datorată altitudinii ridicate, astfel că se poate schia până târziu, în aprilie!

Un punct de atracţie este pârtia de 12 km, care porneşte de la Vf. Weissfluh către Küblis, cu diferenţă de nivel de 2034 m. Mai mult, diverse posibilităţi de freeride , pârtii cu nocturnă şi pârtii negre pentru profesionişti vă stau toate la dispoziţie. Şi snowboarder-ii îţi găsesc aici părticica de paradis: în funpark-urile regiunii se desfăşoară regulat competiţii naţionale şi internaţionale.

De remarcat este Jakobshorn - de mulţi ani deja mecca snowboarder-ilor - cu super pipe-ul din Bolgen. Dar şi în celelalte domenii schiabile veţi găsi spre exemplu, kicker, rails sau boradcross cu kicker - pentru toate gusturile este câte ceva! Domeniul schiabil Pischa are aproape exclusiv domenii de freeride, fiind astfel unul dintre cele mai mari din Elveţia.

De câţiva ani moderna instalaţie pe cablu Pendelbahn a înlocuit prima sparte a instalaţiei Jakobshornbahn. Pe lângă aceasta au fost construite noi clădiri şi la staţiile de vale şi de munte. Confortabilul Pendelbahn are acum o capacitate de 100 persoane, iar transportul este mult mai confortabil.

Cca. 20 Wi-Fi Hotspots vă stau la dispoziţie în tot domeniul schiabil, în restaurante montane şi localuri gastronomice.

Celor care se scoală de dimineaţă domeniul schiabil Parsenn le pune la dispoziţie posibilitatea să se bucure de răsăritul soarelui pe pârtiile proaspăt preparate, înainte de deschiderea instalaţiilor pe cablu, pentru un început de zi perfect!
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Klosters

Există câteva locuri în Elveția unde se poate schia și noaptea. Domeniul schiabil Davos Klosters este de asemenea, un astfel de domeniu schiabil cu nocturnă. În Davos, pârtia de pe Rinerhorn este iluminată pentru schi nocturn în fiecare miercuri și vineri, între orele 19:00 și 23:00. De asemenea, în această perioadă se poate face tobogan de noapte pe pista de tobogan, care este iluminată. O altă pârtie pentru schi de noapte se află la telescaunul Selfrange din Klosters, care este deschisă pentru schiori și snowboarderi marțea între orele 19 și 21 și vinerea între orele 19:30 și 21:30. Pe lângă schiul nocturn, sportivii nordici pot practica și schiul de fond pe timp de noapte. În acest scop, un traseu de fond de aproximativ 2,5 km din Davos este iluminat în fiecare zi până la ora 21.30. Pe pârtia de cca. 3,2 km din Klosters, schiorii de fond au, de asemenea, posibilitatea de a face schi fond în nocturnă, în fiecare marți și joi, până la ora 21:30. La fața locului se pot achiziționa bilete pentru schiul de noapte.

Après-Ski Klosters

În Klosters serile sunt mai liniştite decât în Davos, dar şi aici aveţi posibilităţi să faceţi din noapte zi. La "Gaudy's Graströchni" vi se oferă Après-Ski de primă clasă de la prânz până seara, în timp ce la "Casa Antica" în timpul săptămânii puteţi bea un pahar, iar în weekend puteţi dansa după plac, pe muzica pusă de diverşi DJ.

Numeroase restaurante vă aşteaptă cu diferite specialităţi. Cine vrea să mai facă sport şi seara poate profita de iluminaţia artificială de la instalaţia Selfranga, aprinsă de două ori pe săptămână şi de pârtia cu nocturnă. Şi patinoarul artificial este iluminat o dată pe săptămână.

Şi pe durata zilei puteţi alege dintre diverse sporturi în afara schiului alpin: patinaj, ice stock - asemănător curling - sau chiar curling. De peisajul înzăpezit vă puteţi bucura cel mai bine la o plimbare romantică cu trăsura!

Snowpark: JatzPark Klosters

Jakobshorn a fost considerat o Mecca a freestyle-ului încă de la sfârșitul anilor '80, de exemplu, "Bolgenschanze" a fost deschis ca hotel de snowboard încă din 1993. Dar snowpark-ul și superpipe-ul sunt adevăratele vedete de pe Jakobshorn. "JatzPark" este situat chiar lângă telescaunul "Jatz Junior" și oferă tot ceea ce își dorește un freestyler. La o altitudine de 2 300 m parcul oferă trei linii diferite: jib mediu, slopestyle mediu și slopestyle profesionist. Diferiți kickeri, cum ar fi Big Air de 18 m, Wallride Spine, Tractor Tire Bonk sau șine în modele precum Elbowrail sau Straight Pipeline de 6 m - în "JatzPark" toată lumea își poate da frâu liber creativității și își poate duce trucurile la următorul nivel.

Dacă încă mai aveți chef de petrecere după o zi perfectă de freestyle plină de adrenalină, cel mai bine este să vă opriți direct la "Jatzhütte", care are o cadă cu hidromasaj și o terasă la soare și găzduiește în mod regulat DJ internaționali, astfel încât să încheiați ziua de succes cu stil, pe cele mai bune melodii.

Punctul culminant de pe Jakobshorn este super-pipe-ul de 120 m lungime. Acesta este situat pe Bolgen, în valea Davos. De asemenea, puteți folosi pipe-ul de mai multe ori pe săptămână, seara, datorită iluminării cu proiectoare. Întreținerea regulată vă asigură că veți găsi întotdeauna halfpipe-ul perfect pregătit.

Pe lângă paradisul freestyle de pe Jakobshorn, există și un mic snowpark pe Rinerhorn și unul pe Selfrangalift, precum și pârtii de schi și boardercross pe Parsenn și Madrisa. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei distracții decente de freestyle, Davos-Klosters este locul potrivit.

Domeniul schiabil Parsenn/Gotschna nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Elveţia

Raportul experţilor Parsenn/Gotschna

Raportul pentru Parsenn/Gotschna este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,5 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Klosters

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Klosters

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex