Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Engelberg

242 Nr. evaluări:

90 % Rată recomandări:

Staţiune 8,9
Domeniu schiabil 8,3

Domeniu schiabil Engelberg-Titlis

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.020 m Telecabine: 9
Cel mai jos punct: 1.003 m Total pârtii: 82 km
Cota staţiune: 1.015 m
Pârtii:
23 km
Instalaţii pe cablu: 29
Pârtii:
47 km
Teleschiuri: 13
Pârtii:
12 km
Telescaune: 7 Rute de schi: 3 km

Domeniu schiabil Engelberg-Titlis

Prin asocierea domeniilor schiabile Titlis-Trübsee-Jochpass şi Brunni precum şi Fürenalp puteţi profita de skipass-ul "Engelberg-Titlis", care vă pune la dispoziţie la o altitudine între 1050 - 3020 m un total de 82 km de pârtii. Aceştia sunt acoperiţi de 26 instalaţii pe cablu - printre care se numără şi prima instalaţie pe cablu cu cabine rotative Rotairbahn - pentru acces fără probleme la paradisul de zăpadă.

La poalele Titlis, singurul gheţar din zonă, schiorii cu toate nivelele de cunoştinţe pot conta pe coborâri variate şi vederi impresionante pentru o zi de neuitat la schi.

Condiţii ideale pentru familii oferă în schimb domeniul schiabil Brunni, care vă aşteaptă cu teritoriu special pentru copii şi coborâri uşoare până la medii. Cea mai lungă pârtie Titlis-Engelberg are 12 km şi acoperă 2000 diferenţă de nivel. Iniţiaţii vor găsi provocarea pe măsură pe pârtia Schonegg-Engelberg sau la coborârea care acoperă 584 m diferenţă de altitudine cu o lungime de 2 km.

Pentru freerideri există diferite posibilităţi, ca de exemplu "Laub", cu o pantă de start cu o înclinare de 45 de grade, dar şi pentru snowboarderi care pot alege între freeride la Engelberg, la staţia de vale Jochstock Xpress cu diverse Rails şi Kickers şi parcul Obstacle Park la Jochpass.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Engelberg

În domeniul schiabil Engelberg-Titlis distracţia la schi poate fi prelungită şi după apusul soarelui datorită unui domeniu nu foarte mare la de bună calitate cu pârtii cu nocturnă. Şi din punct de vedere ecologic schiatul seara are un avantaj deosebit: Instalaţia de nocturnă este prima din Elveţia cu LED. Ceea ce înseamnă că economiseşte electricitate şi în acelaşi timp iluminează puternic. Schiatul în nocturnă are loc vineri şi sâmbătă de la 18:00 la 21:00 pe pârtia cu nocturnă, în partea inferioară a Brunni-Alm. Coborârea se află la marginea Engelberg şi este deservită de un teleschi. Pe durata programului prelungit, restaurantul "OX" de la staţia de vale oferă în cadrul "Burger Night" mâncare caldă până la ora 21:30. Şcoala de schi Engelberg oferă celor interesaţi chiar şi ore private speciale cu schi în nocturnă.

Schiatul pe timp de seară este gratuit pentru toţi titularii unui skipass de mai multe zile, de sezon sau anual. Bilete pentru o seraă pot fi achiziţionate la destinaţie.

Après-Ski Engelberg

Fanii Après-Ski-ului au făcut o alegere excelentă cu Engelberg. Aici are loc în fiecare an una din cele mai bune petreceri de après-ski din Elveţia. Deja de la ora 15:00 vă aşteaptă la staţia de vale a instalaţiilor pe cablu la "Chalet" DJs şi diferite spectacole în direct pentru bună dispoziţie. Mai târziu îşi deschide uşile barul "Yucatan", care su numără de altfel printre cele mai îndrăgite din staţiune.

Pentru o atmosferă mai romantică puteţi alege în schimb să petreceţi seara la "Brunnihütte" la un fondue sau liniştit la o drumeţie - poate chiar cu rachete de zăpadă.

Nici iubitorii de sport nu au de ce să se plângă, le stă la dispoziţie un program variat, cu activităţi de la patinaj şi curling până la parapantă în tandem.

O experienţă deosebită oferă snowXpark Engelberg la 1800 m altitudine: cu un eSnowmobile mergeţi pe un parcurs cu distracţie garantată pentru toată familia.

Snowpark: Untertrübsee Engelberg

Ca una dintre cel mai mare domenii schiabile din Elveția centrală Engelberg este nu doar o staţiune de schi deosebit de frumoasă, este mai mult o Mecca pentru toţi schiori ambițioși și snowboard. În special intermediarii ţi experţii vor petrece un timp neuitat aici.

În plus față de reputația excelentă pentru freeride, Engelberg are un snowpark şi în Untertrübsee, foarte bun pentru începători. Acest park mai mic oferă o easy-line cu kickere, rails şi pista ondulată. Cei care se văd mai avansaţi se pot da pe Air2Bag. Parna de 15x15 m se află la staţia de vale a Jochstock.

Chiar dacă sunt luate măsuri maxime de protecţie toţi cei care doresc să încerce acest parc trebuie să se înregistreze la SOS Jochpass pentru a primi asistenţă profesională de prim ajutor. Ştiţi să apreciaţi şi să calculaţi saltul şi lansarea în siguranţă? Atunci ați ajuns la locul potrivit!

Domeniul schiabil Engelberg-Titlis nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Elveţia

Raportul experţilor Engelberg-Titlis

Raportul pentru Engelberg-Titlis este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Engelberg

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Engelberg

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex