Award
Evaluările turiştilor

Davos

651 Nr. evaluări:

97 % Rata de recomandare:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 9,3

Domeniu schiabil Davos Klosters Mountains

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.844 m Telecabine: 11
Cel mai jos punct: 810 m Total pârtii: 211 km
Cota staţiune: 1.560 m
Pârtii:
64 km
Instalaţii pe cablu: 46
Pârtii:
106 km
Teleschiuri: 22
Pârtii:
41 km
Telescaune: 13 Rute de schi: 59 km

Domeniu schiabil Davos Klosters Mountains

Skipass-ul "Davos Klosters Montains" vă permite accesul la în jur de 270 de km de pârtii de schi (inclusiv schi de tură) din cele 5 domenii schiabile: Parsenn, Jacoshorn, Madrisa, Rinerhorn şi Pischa. La altitudini între 810 şi 2.844 de metri pârtii cu diverse grade de dificultate şi 36 instalaţii pe cablu promit varietate. În plus, nivelul de siguranță când vine vorba de existența zăpezii în general mare, astfel încât distracția pe zăpadă să fie posibilă din noiembrie până în aprilie!

O cabină confortabilă care poate transporta până la 100 de persoane, vă duce repede de la Davos la domeniul schiabil Jakobshorn. O experienţă deosebită este coborârea de 12 km de la Weissfluhgipfel Küblis, cu 2034 m diferenţă de altitudine. În plus, există numeroase zone excelente pentru freeride, pârtii cu nocturnă, iar pentru experţi pârtii "delicioase" negre. Şi pentru freestylers este un rai această zonă: concursuri naţionale şi internaţionale sunt organizate în mod regulat în Park-urile din zonă.

O recomandare cu adevărat specială este Jakobshorn - de multă vreme o Mecca a snowboarderilor - cu super-pipe-ul din Bolgen. Dar şi în alte domenii găsiţi de exemplu kicker, rails şi o boarder-cross cu kicker - nu veţi duce lipsă de nimic aici! Nu există pârtii pregătite pe Pischa, dar distracție la zăpadă adâncă garantată - nemaipomenit în Alpi.

Pârtiile simple şi zonele pentru începători de la Rinerhorn sunt foarte potrivite pentru familii, la fel şi pârtiile largi de la Jakobshorn. La Bolgen, la poalele Jakobshorn, cei mici pot lua lecţii de schi la şcoala de schi pentru copii Kids-Parcourse, în timp ce părinţii de pot bucura de soare în şezlonguri. Şi Madrisa-Land este o atracţie deosebită pentru familiile cu copii.

În regiunea de schi vă aşteaptă în jur de 20 hot-spots cu Wi-Fi gratuit, la restaurantele de munte şi alte localuri gastronomice.

Cei care se trezesc devreme au în domeniul schiabil Parsenn posibilitatea de a lăsa primii urme pe zăpada pârtiilor proaspăt preparată chiar înaintea intrării în funcţiune a instalaţiilor pe cablu și de a vedea răsăritul soarelui - un început de zi perfect!
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Davos

În Elveţia există unele staţiuni unde vă puteţi da cu schiurile şi după apusul soarelui. Şi în domeniul schiabil Davos Klosters vă aşteaptă astfel de pârtii cu nocturnă. În Davos în fiecare miercuri şi vineri se aprinde instalaţia de nocturnă între 19:00 şi 22:30 pe pârtia de la Rinerhorn. Şi săniuşul este posibil în fiecare miercuri şi vineri între orele 19:00 şi 22:30 pe derdeluşul spectacular. O altă pârtie pentru schi în nocturnă se află la instalaţia teleschiului Selfrange în Klosters, care circulă pentru schiori şi boarderi joia şi între 19:00 şi 21:00, precum şi vinerea între 19:30 şi 21:30. Pe lângă schiatul alpin în nocturnă pot şi iubitorii disciplinei nordice să practice schi fond, pe o pârtie iluminată de cca. 2,5 km de luni până vineri între orele 18:30 și 20:30. Pe pârtia de cca. 3,2 km lungime din Klosters pasionaţii schiului fond pot profita de instalaţia de nocturnă în fiecare marţi şi joi până la 20:30. Și cel mai important: schiul de fond este gratuit în toată regiunea.

Après-Ski Davos

Conform motto-ului "De pe o pârtie pe alta", în Davos puteți experimenta distracția après-ski și petrecerile când și unde doriți! Deja în domeniul schiabil multe terase la soare și baruri de zăpadă vă invită la petrecere, iar o selecție mare de discoteci, cluburi de noapte, baruri și pub-uri din vale oferă baza ideală pentru seri sociabile și o dispoziție veselă. De exemplu, vizitați popularul bar de petreceri „Bolgen Plaza” de la poalele Jakobshorn sau la localul la modă „Parsenn Gada” care e chiar lângă stația din vale a instalației pe cablu Parsennbahn.

Chiar și departe de pârtii, există o mulțime de posibilități variate de petrecere a zilei: de exemplu, în parcul de distracții acvatic "Eau-là-là" cu zonă SPA, la sala de sport Färbi unde există un perete de cățărare, pe terenurile de tenis și squash, pe cei 156 km de trasee de drumeții de iarnă, pe pârtiile de săniuș, cu parapanta, la un centru de echitație acoperit, la plimbări cu sania trasă de cai, etc.

Dacă preferați o porție de cultură, există, de asemenea, diverse muzee, cum ar fi Muzeul Sporturilor de Iarnă și o varietate de restaurante cu specialități locale și internaționale, precum și o frumoasă promenadă comercială.

Snowpark: JatzPark Davos

Jakobshorn este considerat o autentică Mecca a Freestyle chiar de la finalul anilor 80, în 1993 şi-a deschis porţile "Bolgenschanze" ca snowboard-hotel. Dar bineînţeles că adevăratele staruri sunt snowpark-ul şi superpipe. "JatzPark" se află chiar lângă instalaţia pe cablu "Jatz Junior" şi oferă tot ce-şi poate dori o inimă de freestyler: la cota 2300 vă aşteaptă cu 3 lines, Medium Jib, Medium Slopestyle şi Pro Slopestyle, diverse kickere, cum ar fi un Big Air de 18 m, Wallride Spine, Traktor Tire Bonk şi diferite rails ca de exemplu elbow-rail şi o Straight Pipeline de 6 metri - la "JatzPark" nu se pun limite creativităţii!

Dacă după o zi plină aveţi chef şi energie încă de petrecere, cel mai bine vă opriţi direct la refugiul "Jatzhütte", care se mândreşte printre altele chiar cu whirlpool şi terasă şi unde coloana sonoră de bună calitate este asigurată periodic de DJ internaţionali.

Atracţia principală de pe Jakobshorn, un super-Pipe de 120 m şi o găsiţi la Bolgen în valea Davos. În plus este deschisă de mai multe ori pe săptămână şi după apusul soarelui, fiind mereu pregătită cât se poate de bine.

Pe lângă Mega-paradisul de Freestyle de la Jakobshorn puteţi profita şi de un snowpark mai mic la Rinerhorn şi unul la instalaţia Selfrangalift precum şi de porţiuni de Ski şi Boarder Cross la Parsenn şi Madrisa. Cine caută aşadar posibilităţi mai mult decât decente pentru freestyle face o alegere bună cu Davos!

Domeniul schiabil Davos Klosters Mountains nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Elveţia

Raportul experţilor Davos Klosters Mountains

Raportul pentru Davos Klosters Mountains este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,5 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Davos

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Davos

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter