Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Davos

549 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,6
Domeniu schiabil 9,6

Domeniu schiabil Davos Klosters Mountains

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.844 m Telecabine: 14
Cel mai jos punct: 810 m Total pârtii: 214 km
Cota staţiune: 1.560 m
Pârtii:
65 km
Instalaţii pe cablu: 47
Pârtii:
107 km
Teleschiuri: 20
Pârtii:
42 km
Telescaune: 13 Rute de schi: 61 km

Domeniu schiabil Davos Klosters Mountains

Skipass-ul "Davos Klosters Montains" vă permite accesul la în jur de 275 de km de pârtii (inclusiv schi de tură) de schi din cele 5 domenii schiabile Madrisa, Parsenn, Jacob, Rinerhorn şi Pischa (mai puţin Schatzalp). La altitudini între 810 şi 2844 de metri pârtii cu diverse grade de dificultate şi 47 instalaţii pe cablu. În plus există o siguranţă foarte mare de existenţă a zăpezii, datorită căreia vă puteţi distra pe plăci bine până în aprilie!

O cabină confortabilă care poate transporta până la 100 de persoane, vă duce repede de la Davos la domeniul schiabil Jakobshorn. O experienţă deosebită este coborârea de 12 km de la Weissfluhgipfel Küblis, cu 2034 m diferenţă de altitudine. În plus există numeroase zone excelente pentru freeride, pârtii cu nocturnă iar pentru experţi pârtii "delicioase" negre. Şi pentru snowboard este această zonă un rai: concursuri naţionale şi internaţionale sunt organizate în mod regulat în Park-urile din zonă.

O recomandare speciale merită Jakobshorn - de multă vreme o Mecca a snowboarderilor - cu super-pipe-ul din Bolgen. Dar şi în alte domenii găsiţi de exemplu kicker, rails şi o boarder-cross cu kicker - nu veţi duce lipsă de nimic aici! Zona Pischa are aproape exclusiv zone freeride şi este una din cele mai mari din Elveţia.

Pârtiile simple şi zonele pentru începători de la Rinerhorn sunt foarte potrivite familii, la fel şi pârtiile largi de la Jakobshorn. La Bolgen, la poalele Jakobshorn cei mici pot lua lecţii de schi la şcoala cu parcurs Disney, în timp ce părininţii de bucură de soare în şezlonguri. Şi Madrisa Land este o atracţie deosebită pentru familiile cu copii.

În domeniul schiabil vă aşteaptă în jur de 20 hot-spots cu Wi-Fi gratuite, la restaurantele de munte şi alte localuri gastronomice.

Cei care se trezesc devreme au în domeniul schiabil Parsenn posibilitatea de a lăsa primii urme pe zăpada pârtiilor proaspăt preparate, chiar înaintea intrării în funcţiune a instalaţiilor pe cablu şi să se bucure astfel de răsăritul soarelui, pentru un început perfect al unei zile perfecte de schi!
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Davos

În Elveţia există unele staţiuni unde vă puteţi da şi după apusul soarelui. Şi în domeniul schiabil Davos Klosters vă aşteaptă astfel de pârtii cu nocturnă. În Davos în fiecare miercuri şi vineri se aprinde instalaţia de nocturnă între 19:00 şi 23:00 pe pârtia de la Rinerhorn. Şi săniuş este posibil pe timp de seară, fiind si derdeluşul iluminat artificial. O altă pârtie pentru schi în nocturnă se află la instalaţia teleschiului Selfrange în Klosters, care circulă pentru schiori şi boarderi joia şi între 19:00 şi 21:00, precum şi vinerea între 19:30 şi 21:30. Pe lângă schiatul alpin în nocturnă pot şi iubitorii disciplinei nordice să practice schi fond, pe o pârtie de cca. 2,5 km zilnic iluminată artificial până la 21:30. Pe pârtia de cca. 3,2 km lungime din Klosters pasionaţii schiului fond pot profita de instalaţia de nocturnă în fiecare marţi şi joi până la 21:30. Biletele pentru schi în nocturnă pot fi cumpărate la destinaţie.

Après-Ski Davos

De pe pârtie direct la distracţie: deja în domeniul schisbil vă stau la dispoziţie multe terase şi baruri precum şi o mare selecţie de discoteci, cluburi de noapte, baruri, pub-uri oferă baza ideală pentru o seară petrecută pe cinste. În timpul zilei şi în afara pârtiilor exista o mulţime de posibilităţi de a trece timpul: de exemplu piscina "Eau-là-là", cu zonă de spa, sală de sport die Färbi cu terenuri de tenis şi squash şi un perete de căţărări, 156 km de trasee montane de iarnă, derdeluşuri, zboruri cu parapanta, echitaţie de interior, plimbări cu sania trasa de cai şi mult, mult mai mult! Există, de asemenea un complex cinematografic, diverse muzee (Muzeul Sporturilor de Iarna!) şi o varietate de restaurante care servesc specialităţi locale şi internaţionale, precum şi o promenadă-stradă comercială minunată.

Snowpark: JatzPark Davos

Jakobshorn este considerat o autentică Mecca a Freestyle chiar de la finalul anilor 80, în 1993 şi-a deschis porţile "Bolgenschanze" ca snowboard-hotel. Dar bineînţeles că adevăratele staruri sunt snowpark-ul şi superpipe. "JatzPark" se află chiar lângă instalaţia pe cablu "Jatz Junior" şi oferă tot ce-şi poate dori o inimă de freestyler: la cota 2300 vă aşteaptă cu 3 lines, Medium Jib, Medium Slopestyle şi Pro Slopestyle, diverse kickere, cum ar fi un Big Air de 18 m, Wallride Spine, Traktor Tire Bonk şi diferite rails ca de exemplu elbow-rail şi o Straight Pipeline de 6 metri - la "JatzPark" nu se pun limite creativităţii!

Dacă după o zi plină aveţi chef şi energie încă de petrecere, cel mai bine vă opriţi direct la refugiul "Jatzhütte", care se mândreşte printre altele chiar cu whirlpool şi terasă şi unde coloana sonoră de bună calitate este asigurată periodic de DJ internaţionali.

Atracţia principală de pe Jakobshorn, un super-Pipe de 120 m şi o găsiţi la Bolgen în valea Davos. În plus este deschisă de mai multe ori pe săptămână şi după apusul soarelui, fiind mereu pregătită cât se poate de bine.

Pe lângă Mega-paradisul de Freestyle de la Jakobshorn puteţi profita şi de un snowpark mai mic la Rinerhorn şi unul la instalaţia Selfrangalift precum şi de porţiuni de Ski şi Boarder Cross la Parsenn şi Madrisa. Cine caută aşadar posibilităţi mai mult decât decente pentru freestyle face o alegere bună cu Davos!

Domeniul schiabil Davos Klosters Mountains nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Elveţia

Raportul experţilor Davos Klosters Mountains

Raportul pentru Davos Klosters Mountains este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,5 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Davos

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Davos

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex