Evaluările turiştilor

Špindlerův Mlýn

247 Nr. evaluări:

90 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,3
Domeniu schiabil 8,3
Planul pârtiilor
Informaţii despre domeniul schiabil
Špindlerův Mlýn
Cel mai înalt punct: 1.235 m
Cel mai jos punct: 702 m
Cota staţiune: 718 m
Instalaţii pe cablu: 23
Teleschiuri: 17
Telescaune: 6
Telecabine: 0
Total pârtii: 28 km
Pârtii:
10 km
Pârtii:
16 km
Pârtii:
2 km

Vacanță ski Špindlerův Mlýn - Distracţie uriaşă la schi!

Špindlerův Mlýn

Spindleruv Mlyn cu mulţime de turişti internaționali, într-un amestec colorat este una din staţiunile de schi cele mai populare din Munţii Krkonoše. Cu multe clădiri din anii '20 Spindleruv Mlyn şi-a păstrat farmecul său confortabil nu în ultimul rând deoarece pentru că obiceiurile locale sunt menţinute prin evenimente culturale periodice. Zona de schi este compusă din domeniul schiabil Medvedin şi Petr Svaty care se întind pe ambele părţi ale oraşului. Cu pârtii predominant roşii dar şi albastre şi negre domeniul schiabil dispune de pârtii preparate pentru fiecare nivel de experienţă.

În Spindleruv Mlyn veţi găsii 91,5 km de pârtii schi fond bine preparate care îşi merită banii. Multe facilităţi de agrement asigură distracţia şi în afara pârtiilor. Nenumărate restaurante, baruri şi discoteci vă aşteaptă seara cu diferite programe. Varietate că oferă de asemenea un derdeluş de 4 km, la fel şi un patinoar iar pentru cei curajoşi şi zbor cu parapanta.

Munţii Krkonoše

Munții Krkonoše reprezintă partea cea mai mare a lanţului Munţilor Sudeţi, situaţi la graniţa dintre Cehia şi Polonia. Vârful Schneekoppe, de circa 1.600 m altitudine, este cel mai înalt vârf din Munţii Sudeţi şi totodată cel mai înalt vârf din Cehia. Stâncile spectaculoase, prăpăstiile şi lacurile de munte sunt frumuseţi naturale tipice pentru Cehia! In apropierea vârfului Medvědín se află şi izvorul fluviului Elba. Centrele pentru sporturi de iarnă din Parcul Naţional Munții Krkonoše răspunde tuturor cerinţelor pentru o vacanţă la schi foarte reuşită: pârtii de cea mai bună calitate, cele mai moderne instalaţii pe cabluri, pârtii pentru schi de fond pe platoul de altitudine, precum şi numeroase posibilităţi de petrecere a timpului liber şi de Après-Ski, cu nimic mai prejos decât calitatea renumitelor staţiuni austriece şi totuşi la preţuri mult mai accesibile!

Drum Špindlerův Mlýn

  • Tren: Dolni Branna (cca. 20 km)
  • Avion: Praga (cca. 170 km), Breslau (cca. 170 km), Dresda (cca. 230 km)

Cazare în Špindlerův Mlýn

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Špindlerův Mlýn

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter