Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Špindlerův Mlýn

233 Nr. evaluări:

95 % Rată recomandări:

Staţiune 8,2
Domeniu schiabil 8,3

Domeniu schiabil Špindlerův Mlýn

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.235 m Telecabine: 0
Cel mai jos punct: 702 m Total pârtii: 28 km
Cota staţiune: 718 m
Pârtii:
10 km
Instalaţii pe cablu: 23
Pârtii:
16 km
Teleschiuri: 17
Pârtii:
2 km
Telescaune: 6

Domeniu schiabil Špindlerův Mlýn

Domeniu schiabil Spindleruv Mlyn este situat la altitudini între 702 şi 1235 m şi măsoară în total cca. 28 km de pârtii, cu accesul permis de 17 instalaţii. Domeniul este compus din două sub-domenii, Medvedin şi Svatý Petr, care se întind de ambele părţi ale locului. Legătura este asigurată excelent prin ski-bus iar instalaţiile pe cablu moderne asigură faptul că timpii de aşteptare rămân foarte reduşi.

Medvedin oferă în cea mai mare parte pârtii uşoare şi pentru familii şi cu până la 4 km prin pădure foarte frumoase. Pe pantele însorite de la Horní Misecky şi la barurile sale de zăpadă este o plăcere să vă petreceţi timpul liniştit, în timp ce boarderi pot profita de acţiune la Fun-Park. la Svatý Petr vă stau la dispoziţie şi câteva pârtii roşii şi negre cum ar fi pârtia de campionat mondial de slalom. Aici se află şi cea mai mare instalaţie de producere artificială de zăpadă din Republica Cehă - pentru ceea ce sunt deja coborâri cu foarte mare siguranţă în ceea ce priveşte zăpada. Pentru ca şi de această parte boarderii să profite din plin de vacanţă - vă stă la dispoziţie un Fun-Park cu halfpipe.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Špindlerův Mlýn

O atracţie deosebită în domeniul schiabil Spindlermühle este schiul în nocturnă. În această îndrăgită staţiune cehă vă puteţi da zilnic de la 18:00 la 21:00 la lumina lunii şi a reflectoarelor. Atât pârtia roşie Hromovka I cu în jur de 1,5 km cât şi pârtia albastră Horni Misecky sjezdovka Nr.14 cu în jur de 300 m sunt deschise pentru toţi cei care sunt activi şi după apusul soarelui. O instalaţie pe cablu duce schiorii care vor să profite de nocturnă pe vârf, până obosesc.

Après-Ski Špindlerův Mlýn

Après-ski-ul este plin de viaţă în Špindlerův Mlýn: aproximativ 50 de baruri, restaurante şi cluburi de noapte oferă un program de divertisment şi necesită o multă rezistenţă, nelăsându-se cu nimic mai prejos faţă de cel austriac, nu în ultimul rând datorit preţurilor reduse şi ambianţă cazuală şi public internaţional. Acesta începe deja în timpul zilei în refugiile de schi tipice, "bauden". Mai jos de Svatý Petr asigură Bar Audi atmosfera de distracţie şi se poate continua petrecerea la baruri şi discoteci, cum ar fi "Silver Rock Music Bar" sau "Disco Dolska Felicity Fun"! Cine vrea să petreacă o seară liniştită, poate alege unul din multele restaurante pentru a se lăsa răsfăţat cu specialităţi regionale, cum ar fi găluşti sau clătite de cartofi. Cei care doresc, mai multă activitate sportivă în afara pârtiilor pot vizita centrul Fitness, sala de tenis sau derdeluşul - pentru relaxare vă aşteaptă de exemplu o plimbare cu sania trasă de cal prin peisajul fermecat.

Snowpark: Burton Snowpark Svatý Petr Špindlerův Mlýn

Freestylerii găsesc în staţiunea de schi Spindlermühle două funparkuri în zona Horní Mísecky şi Svatý Petr. Snowparkul Svatý Petr atrage fanii cu un halfpipe şi aici au loc competițiile internaționale. În plus aici mai găsiţi kicker un big air şi un cross-strecke atât pentru snowboarderi cât şi pentru schiori.

Optimal separat de pistă se află snowparkul Horní Mísecky. aici ajungeţi cu o instalaţie pe cablu propriu şi oferă diferite rails şi boxă, kicker şi jib combo toate ce îşi doreşte inima unui freestyler.

Domeniul schiabil Špindlerův Mlýn nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Cehia

Raportul experţilor Špindlerův Mlýn

Raportul pentru Špindlerův Mlýn este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,3 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Špindlerův Mlýn

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Špindlerův Mlýn

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex