Evaluările turiştilor

Kašperské Hory

24 Nr. evaluări:

70 % Rata de recomandare:

Staţiune 7,4
Domeniu schiabil 5,9
Planul pârtiilor
Informaţii despre domeniul schiabil
Kašperské Hory
Cel mai înalt punct: 791 m
Cel mai jos punct: 706 m
Cota staţiune: 758 m
Instalaţii pe cablu: 3
Teleschiuri: 3
Telescaune: 0
Telecabine: 0
Total pârtii: 1,9 km
Pârtii:
1,3 km
Pârtii:
0,6 km
Pârtii:
0 km

Vacanță ski Kašperské Hory - Orașul de aur din Šumava!

Kašperské Hory

Kašperské Hory este situat în Boemia de Sud, pe cursul superior al râului Otava. Este încorporată în zona peisagistică protejată Šumava și este înconjurată de rezervații naturale de o frumusețe unică. Acest orășel drăguț, cu aproximativ 1.500 de locuitori, se caracterizează prin fațadele colorate ale caselor, o piață istorică cu o fântână și clădiri magnifice, cum ar fi Biserica decanală Sfânta Margareta și primăria în stil renascentist. Deasupra orașului se înalță simbolul orașului, Castelul Kašperk (Karlberg), care poate fi vizitat pe tot parcursul anului. Rutele comerciale și punctele de trecere a frontierei erau controlate de aici încă din Evul Mediu. În acea perioadă, Kašperské Hory trăia din exploatarea aurului, metalul prețios fiind comercializat până în Bavaria. Așa a luat naștere, pe ruta comercială istorică, traseul de drumeție "Golden Trail", acum popular, care duce până la Passau. Pe lângă schi, săniuș și drumeții de iarnă, în acest oraș plin de viață există un program cultural cu concerte, expoziții și teatru din care puteți alege.

Munţii Pădurea Boemiei

Pădurea Boemiei este un lanţ montan care se întinde pe peste 200 km de-a lungul graniţei germano-austro-chehe. Deşi din punct de vedere geologic este vorba de un singur munte, acesta este denumit diferit în diversele regiuni şi ţări: pe partea germană este vorba de Munţii Pădurea Bavariei, porţiunea din Cehia este cunoscută în special ca Šumava iar în Austria Superioară muntele este numit Pădurea Boemiei. Partea Cehă se întinde la altitudini între 510 şi 1378 metri deasupra nivelului mării, cel mai nalt vârf Plechý (Plöckenstein) fiind pe granţia cu Austria.

Producţia de sticlă a asumat un rol foarte important în economia locală încă din Evul Mediu şi regiunea este renumită internaţional pentru aceasta şi în zilele noastre. Din ce în ce mai important este însă şi turismul - şi pe durata iernii. Šumava vă aşteaptă cu mai multe domenii schiabile mai mici, fiecare cu farmecul său deosebit. În general găsiţi pante uşoare, des cu grădiniţe pentru cei mici dar şi câteva porţiuni mai exigente care vă duc prin încântătoarele peisaje de pădure.

Drum Kašperské Hory

  • Tren: Sušice (cca. 20 km), Železná Ruda (cca. 35 km), Strakonice (cca. 40 km)
  • Avion: Praga (cca. 160 km), Linz (cca. 165 km), München (cca. 200 km)

Cazare în Kašperské Hory

Harta Măreşte

Caută…

: Oferte ski Kašperské Hory

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter