Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Whistler

NOU!

Nu există încă evaluări.

Domeniu schiabil Whistler Mountain

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.284 m Telecabine: 6
Cel mai jos punct: 652 m Total pârtii: 200 km
Cota staţiune: 670 m
Pârtii:
40 km
Instalaţii pe cablu: 37
Pârtii:
110 km
Teleschiuri: 14
Pârtii:
50 km
Telescaune: 17 Rute de schi: 50 km

Domeniu schiabil Whistler Mountain

Whistler oferă vizitatorilor cel mai mare domeniu schiabil din America de Nord. Atât Whistler Mountain cât şi Blackcomb Mountain inspiră prin numeroase şi variate pârtii. Din 2008 gondola Peak-to-Peak leagă cele două munţi. Cu 4,4 km lungime are cel mai lung interval din lume care oferă o panoramă grandioasă la munţii din jur.Locul acesta merită toţi banii!

În special Blackcomb Mountain est foarte variată. Pentru începătorişi familii sunt zone separat marcate şi astfel aici se poate învăţa şi schia fără deranj. Copiii vor găsi un castel din lemn vrăjit în pădure. Dar şi avansaţii găsesc în Blackcomb pârtia perfectă. Iar cel care iubeşte extremele trebuie să încerce coborârea Double-Diamant "Couloir Extreme" de renume mondial.

Fideli motto-ul "What you can see – you can ski" spre deosebire de Alpi, acestea navighează prin pădure pe pârtii preparate. În plus fascinează cu trei funpark-uri potrivita atât pentru începători cât şi pentru experţi. Puteţi lua masa la una dintre cabanele sau generoasele restaurante cu service tipic canadian.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Whistler

Nu este de mirare că din sondajul realizat de revista americană "Condé Nast Traveller", Whistler a reieşit ca fiind cea mai bună şi cea mai atractivă staţiune de schi din America de Nord: după o zi plină de schi cu opțiuni nelimitate vă aşteptă o seara de succes, vă stau la dispoziţie numeroase restaurante, magazine la fel şi activităţi Après-Ski la care ajungeţi mergând pe jos.

Parcul de distracţii Meadows Park Sports Centre oferă piscină, facilităţi de fitness, squash şi patinaj. Pentru cei cu spirit mai aventuros pot alege şi tiroliana, trasee cu obstacole la înălţime, bungee jumping, plimbare cu snowmobile, drumeţii cu racheta de zăpadă, plimbare cu sania tras de câini sau trăsura cucai şi multe altele. Pentru o viaţă de noapte zgomotoasă aveţi la dispoziţie 20 de baruri şi pub-uri cu muzică în direct. Nu doar oraşul dar şi unele baruri sunt premiate. Chiar la instalaţia pe cablu la Whistler Village Gondola se găseşte "Garibaldi Lift Co. (GLC)" care a fost votat de revista "Forbes Traveller" ca cel mai bun skibar din America de Nord.

Pentru cei care doresc să se relaxeze este recomandat o vizită la excelenta Solarice Spa sau Scandinave Spa Whistler. Nu trebuie omis nici Fire & Ice Show, la staţia de vale, organizat de şcoala de schi Whistler în fiecare duminică seara. Salturile spectaculoase prin cercuri de foc pot fi admirate gratuit.

Snowpark: Snowpark Nintendo Terrain Park Whistler

Whistler oferă mai multe snowpark-uri, pregătite cu diferite linii pentru fiecare nivel de cunoştinţe, de la Nintendo Terrain Park şi Habitat Terrain Park, Highest Level Park până la Big Easy Terrain Garden şi School Yard plus o porţiune de boardercross. Glacier Terrain Park este deschis doar pe durata verii. Numeroase obstacole, rails, kickers promit o distracţie variată în parc. Avantajele parcului reprezintă, instalaţia pe cablu şi întreţinerea parcului în cea mai bună calitate. În plus aici aparţine Nintendo Super Pipe de renume mondial de la Jocurile Olimpice din 2010. Anual se organizează aici diferite evenimente cu starurile de schi şi snowboard - care este un alt indiciu de calitate excelentă a parcurilor.

Domeniul schiabil Whistler Mountain nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Canada

Raportul experţilor Whistler Mountain

Raportul pentru Whistler Mountain este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Whistler

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Whistler

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex