Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Domenii schiabile Canada

Domenii schiabile Canada

A schia în Canada este în mod evident diferit. Spre deosebit de domeniile schiabile din Europa freerideri şi schiatul în zăpadă adâncă sunt pe primul loc în Canada. Fiecare instalaţie pe cablu oferă o varietate de opţiuni de coborâre fie vorba de pe sau off-piste cu diferite grade de dificultate se diferenţiază de ofertele obişnuite din Europa. Pârtiile marcate de culoarea verde sunt pârtii uşoare, pârtiile albastre sunt pârtii de nivel mediu, iar pârtiile marcate negre sunt dificile. Pârtiile dificile sunt marcate cu 2 diamante negre, iar şi terenurile off-piste sunt adesea marcate.

Canada este faimos pentru zăpada prăfuită, heliskiing şi pârtii fără sfârşit prin păduri înzăpezite. Datorită faptului că aerul este uscat zăpada este foarte prăfoasă şi astfel oferă şi începătorilor condiţii ideale pentru a încerca zăpada prăfoasă. Canada are oferte şi pentru freestyleri, care depăşesc toate posibilităţile oferite în Alpi. Snowpark-urile uriaşe din Canada sunt ceva standard.

Cel mai mare domeniu schiabil din Canada este Whistler/Blackcomb. Staţiunea de schi modernă oferă în jur de 33 km² tot ce îşi doreşte un schior sau un snowboarder. În Rocky Mountains cu o panoramă uimitoare se află domeniile schiabile Sunshine şi Lake Louise, care şi-au făcut renume prin concursurile anuale FIS - Cupa Mondială. Datorită dimensiunii mari a domeniilor schiabile, numărul de pârtii și numărul mai mic de vizitatori nu este neobișnuit ca o pârtie să fie toată pentru tine.

Après-Ski Canada

Oferta de Après-Ski în Canada nu se aseamănă cu cea din Alpi. Aici puteţi alege între numeroasele Après-Ski localuri cu sau fără muzică în direct şi vă puteţi distra până seara târziu. Cine îşi doreşte ceva mai liniştit poate să îşi petreacă serile în una din numeroasele restaurantele sau în faţa unui şemineu la un bar. Dar şi selecția de activități sportive pe lângă pârtii este mare.Snowtubing, drumeţii cu racheta de zăpadă prin peisajul uluitor al parcului Naţional, plimbări cu sania trasă de câini sau plimbare cu snowmobil sunt doar câteva dintre posibilităţi. Staţiuni de schi cum este şi Whistler oferă pe lângă nenumărate posibilităţi.

Excursii Canada

Canada este din punct de vedere geografic al doilea cea mai mare ţară de pe Lume. Fiindcă suprafaţa ţării este foarte mare este dificil să vizitaţi toate obiectivele turistice într-o singură vacanță. În ciuda mărimii medi urbane sunt de găsit decât în parte de sud. Iar câteva din acesta merită neapărat o vizită. Vancouver este cunoscut şi pentru că aici au fost organizate Jocurile Olimpice în anul 2010. Turiştii au descoperit aici un oraş cu multe faţete. Aici se întâlnesc munţii cu marea - astfel Harbour Center Tower la fel şi Grouse Mountain cele mai populare atracții oferă o vedere panoramica extraordinară, unde se poate ajunge cu ce mai mare instalaţie pe cablu din America de Nord. În Stanley Park, cel mai are parc din oraş, se află Vancouver Aquarium, cea mai mare din Canada. Doriţi să aflaţi de un alt superlativ? Podul suspendat de la Capilano este cel mai mare şi cel mai lung pod pietonal din lume - și găzduiește cea mai mare colecție privată de totem din lume.

Desigur că Toronto atrage cu Turnul Național Canadian "CN Tower" cu 553 m înălţime este cea mai înaltă clădire din America de Nord, şi cea mai mare Grădină Zoologică ( 280 hectare, în jur de 5000 specii de animale). În Calgary vizitatorii pot experimenta precum şi în Vancouver istoria sporturilor Olimpice, aici sunt locurile olimpice din anul 1988. Turnul Calgary de 190 m înălţime oferă o vedere extraordinară asupra oraşului. Victoria este capitala din British Columbia şi este numită "City of Gardens". Iar Chemainus este numit "oraşul picturilor murale". 39 de picturi pe perete uriaşe pe diferite faţade povestesc istoria orașului și țării. Cei care vor să facă shopping sunt atraşi de centrele comerciale din Edmonton. West Edmonton Mall este cel mai mare centru comercial şi de petrecerea timpului liber din lume. Aici găsiţi 800 de magazine, cafenele şi restaurante, pe lângă 26 de cinema şi 7 atracţii turistice cum ar fi bungeejumping în interior.

Pentru cei care iubesc natura merită să viziteze Parcul Naţional Jasper. Un alt motiv pentru a vizita acest parc este pentru că e ca şi cum v-aţi întoarce în timp. Aici se află cel mai mare întinderile cele mai întinse de gheață situat la sud de Cercul Arctic. Câmpurile de gheață din Columbia unde suprafața gheții atinge 325 km², este o relicvă din ultima eră glaciară şi hrăneşte 8 ghețar mari.Cu toate acestea, cifrele anuale privind suprafața de gheață reflectă scăderea acestuia.

Staţiuni Canada

Harta Măreşte

Staţiune (reg.) Cota staţiune Domeniu schiabil Pârtii Cota domeniu
de lapână la
Whistler
670 m Whistler Mountain 200 km 652 - 2.284 m

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex