Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Bansko

6 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 8,7
Domeniu schiabil 7,3

Domeniu schiabil Bansko

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.560 m Telecabine: 2
Cel mai jos punct: 990 m Total pârtii: 48 km
Cota staţiune: 871 m
Pârtii:
20 km
Instalaţii pe cablu: 16
Pârtii:
24 km
Teleschiuri: 6
Pârtii:
4 km
Telescaune: 8 Rute de schi: 8 km

Domeniu schiabil Bansko

"Bansko Ski Area" este unul dintre cele mai cunoscute şi cele mai moderne domenii schiabile din Europa de Est. Domeniul vă aşteaptă cu 16 instalaţii pe cablu şi multe pârtii variate, cu o lungime combinată de 48 km, până la o altitudine de 2 560 m.

Domeniul este împărţit în trei sub-domenii care sunt conectate prin pârtii. La staţia "Shiligarnika" ajungeţi de pe vârf foarte uşor prin coborâri line. De acolo pasionaţii sporturilor de iarnă pot fie urca din nou cu telescaunele de trei sau patru persoane sau lua ruta de schi către staţia de mijloc "Chalin valog". A treia staţie, "Bunderishka Poliana", poate fi atinsă printr-o lungă coborâre de vale de la "Shiligarnika". Coborârea de vale măsoară cca. 7,5 km şi are noctună o dată pe săptămână.

Datorită ratei ridicate de ninsoare şi numeroaselor instalaţii de producere artificială a zăpezii domeniul schiabil al Bansko este foarte sigur în ceea ce priveşte existenţa zăpezii. Pentru varietate vă stau la dispoziţie jumps naturale şi de la vârful Todorka zone pentru free-riding prin pădure iar pe profesionişti îi aşteaptă pârtia negră "Alberto Tomba".

O delicatesă este una din cele mai mari coborâri din întreaga lume: din cel mai înalt punct al domeniului schiabil - Todorka Gipfel - are o lungime de 16 km şi 1570 m de diferenţă de altitudine.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Bansko

În cea mai mare și cea mai populară stațiune de schi din Bulgaria, oferta populară de schi nocturn nu poate fi ratată. Pantele iluminate sunt chiar deosebit de extinse aici, deoarece: Pârtia principală din centrul stațiunii de schi până la stația din vale este complet iluminată. Cursa lungă de 7,5 km din vale este aprinsă într-o seară pe săptămână. Pârtia este una dintre cele mai lungi din țară și poate fi considerată, fără exagerare, punctul culminant al schiului nocturn din Bulgaria. Pentru a transporta schiorii de noapte, cele două secțiuni ale telecabinei cu 8 locuri își prelungesc orele de funcționare pentru schiul de noapte. Pentru băuturi răcoritoare după distracția de seară la schi, puteți alege între "Sopranos" de la stația din vale sau barul "Happy End".

Après-Ski Bansko

Bansko are un farmec mai degrabă tradiţional şi vă invită astfel să petreceţi ore liniştite într-unul din hanurile confortabile, cum ar fi Mechanas. Deoarece preţul unei beri în staţiune este de cca. 1,50 € micile localuri sunt mereu pline. În evidenţă printre restaurante iese Kashta Hadjirouskova unde seara gazda cântă cântece populare. Cei care preferă atmosfera discotecilor şi cluburilor de noapte pot merge la "Amnesia Disco Club" sau la "Happy End", chiar la staţia de vale în timp ce pentru turistul care doreşte mai multă acţiune, fie în loc de, fie după schi, sunt oferite drumeţii de iarna şi snowshoeing, precum şi schi în nocturnă pe pârtia de vale. Celebra cale ferată cu ecartament îngust circula de mai multe ori pe zi si este foarte îndrăgită. De asemenea aveţi posibilitatea să mergeţi la cumpărături la doar 150 km îndepărtata Sofia şi vizita muzeele acestei capitale Europene. Dacă tot ceea ce doriţi este o mică pauză de relaxare vă stau la dispoziţie numeroase şi confortabile refugii şi mult soare pe terase.

Snowpark: Snowpark Bansko

În acest domeniu schiabil nu există din păcate nici un snowpark. Cele mai spectaculoase din Europa le găsiţi în Laax şi Neustift.

Domeniul schiabil Bansko nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Bulgaria

Raportul experţilor Bansko

Raportul pentru Bansko este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,8 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Bansko

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Bansko

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex