Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Domenii schiabile Bulgaria

Domenii schiabile Bulgaria

Domeniile schiabile ale Bulgariei se află la un punct de cumpănă şi au fost în ultimii ani în mare parte modernizate. În acest proces nu a fost lăsat nimic la voia întâmplării şi staţiunile au primit o nouă strălucire, pârtiile sunt mult mai variate şi oferă acum câte ceva pentru începători şi pentru cei cu experienţă, precum şi pentru cei care preferă o singură placă. cele mai cunoscute domenii schiabile Bansko, cu în total 75 km pârtii şi Borovets cu peste 52 km de pârtii. Domeniul modernizat Bansko a devenit unul din cele mai importante centre ale sportului de iarnă în Europa de Est. De Borovets aparţin în munţii Rila trei domenii, cu zăpadă sigură şi coborâri lungi până în vale.

Après-Ski Bulgaria

După o zi frumoasă pe pârtie seara este dedicată Après-Ski-ului. Mergeţi la una din tradiţionalele "Mehanas", aici veţi fi răsfăţat cu mută ospitalitate, specialităţi locale şi foarte bune vinuri roşii bulgăreşti. Gastronomia bulgară este cunoscută ca fiind foarte picantă, mai degrabă tradiţională dar în orice caz foarte variată. În special ghiveciurile şi iaurtul au un loc de onoare pe masă. Ca desert recomandăm "Baniza". Cele mai multe Mehanas vă pun la dispoziţie şi muzică live şi cui vrea să se mişte pe seară nu-i va fi uşor să aleagă. Ceva liniştit ca bowling sau înot, aventură cu scooterele de zăpadă sau relaxat la o petrecere în unul din numeroasele cluburi. De ore de închidere nu s-a auzit aici, veţi lua cu siguranţă acasă amintirea petrecerilor animate şi a multe momente deosebite.

Excursii Bulgaria

Bulgaria surprinde turistii cu bogăția sa de peisaje, culturală şi istorică. Romanii, slavii și turcii şi-au lasat amprenta in tara, ceea ce este deosebit de bine vizibil în capitala Sofia. Aici, pe lângă muite ruine romane veţi găsi şi Muzeul Național de Arheologie, și - în clădirea fostului palat al Ţarului - Galeria de Artă Națională. Reper principal al orasului este însă bineînţeles impunătoarea Catedrală Alexander Nevsky, cu frumoasele sale cupole aurii. Dar Sofia este şi un important centru comercial şi o metropolă de shopping, o capitală plină de viaţă. Al doilea oraş ca dimensiune din Bulgaria este Plovdiv, la poalele Munților Rodopi, un oraș cu numeroase parcuri, muzee și arhitectură interesantă - centrul istoric al orașului, cu casele sale din epoca de renaștere națională este merită şi din acest motiv o vizită, li se adaugă însă numeroase minunate biserici ortodoxe și moschei.

Un grup foarte special de biserici ortodoxe, capele si mânăstiri poate fi explorat de turişti în apropiere de satul Ivanovo. Mânăstirea pe stâncă Ivanovo este accesibilă doar prin intermediul unui sistem de trepte construit în pereții de stâncă. Mânăstirea care se compune din mai multe secțiuni și a fost ctitorită în secolul al XIII-lea, face parte din patrimoniul mondial UNESCO. Nu în stâncă, dar tot pe munte - mai exact pe muntele cu acelaşi nume, veţi găsi Mânăstirea Rila, una din cele mai importante şi ce mai mare din Bulgaria şi care adăposteşte în diversele sale clădiri, situate la altitudine de 1147 m între două râuri, aproximativ 300 de chilii decorate minuțios.

În apropiere de satul Madara atrage atenția asupra sa o altă operă de artă în stâncă. cvertical pe 100 m este sculptată imaginea unui călăreț. Cu sulița sa a ucis un leu, care se află acum în fața lui. Călărețul de la Madara - şi el Patrimoniul Mondial - tronează deasupra rezervaţiei arheologice Madara, un platou înconjurat din 2 părţi de pereţi de stâncă.

Mai puţin despre artă sau arhitectură şi mai degrabă de refacere este vorba la Velingrad. Situată în partea de vest a Munților Rodopi, aceasta este una dintre cele mai importante staţiuni balneoclimaterice din Balcani. Aici bolboroseşte nu numai cel mai mare izvor carstic din Bulgaria, ci îşi au izvorul de asemenea numeroase ape minerale - staţiunea oferă nu mai puţin de 22 de bazine cu apă minerală pentru înot. Muzeul de Istorie a Velingrad adăposteşte expoziția cea mai extinsă de ouă încondeiate din Bulgaria.

Un alt muzeu? Vă sugerăm Kazanlak la inimă. Aici și în înconjurătoarea "Vale a Trandafirilor" cresc trandafirii cu cel mai mult ulei din Bulgaria - mai multe informații pot fi găsite în Muzeul Trandafirului.

Staţiuni Bulgaria

Harta Măreşte

Staţiune (reg.) Cota staţiune Domeniu schiabil Pârtii Cota domeniu
de lapână la
Bansko
871 m Bansko 48 km 990 - 2.560 m
Pamporovo
1.650 m Pamporovo 43 km 1.155 - 1.926 m

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex