Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Westendorf

219 Nr. evaluări:

95 % Rată recomandări:

Staţiune 9,2
Domeniu schiabil 9,4

Regiune de schi Super Ski Card

Informaţii despre regiune
Cel mai înalt punct: 3.122 m Total pârtii: 2.780 km
Cel mai jos punct: 443 m
Pârtii:
1.172 km
Instalaţii pe cablu: 934
Pârtii:
1.296 km
Teleschiuri: 433
Pârtii:
312 km
Telescaune: 310
Telecabine: 191
Skipass-ul "Alpii Kitzbühel AllStarCard" s-a unit cu Salzburger Super Ski Card, pentru a permite ceva incredibil: Skipass-ul Super Ski Card, cu acces la 2780 km de pârtii, dintre care 2200 înzăpezite artificial cu 934 instalaţii pe cablu în două ţări şi şase landuri federale. Cu cei 3 gheţari, Kitzsteinhorn, Dachstein şi Mölltaler, acest Ultra-Skipass vă oferă distracţie pe pârtii 205 de zile şi incredibilă siguranţă de zăpadă. Pentru a mări siguranţa de zăpadă şi mai mult Skiwelt a investit în extinderea posibilităţilor de înzăpezire artificială. Pentru relaxare şi petrecere vă aşteaptă peste 800 de căbănuţe tiroleze şi salzburgheze. Printre cele 22 de regiuni de schi se numără renumitele Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental, Kitz-Ski Kitzbühel – Kirchberg, St. Johann în Tirol – Oberndorf, Steinplatte Waidring – Winklmoos, Ski amadé şi Arena Zillertal. Obligatoriu pentru orice iubitor de sporturi de iarnă!

O suplimentare în materie de servicii oferite de SkiWelt Wilder Kaiser sunt cele 80 de Hotspots Wi-Fi distribuite în tot domeniul schiabil, astfel puteţi împărtăşiţi direct experienţele la schi cu cei de acasă! Un plus de distracţie asigură şi cele 3 porţiuni Skimovie din Scheffau, Söll şi Westendorf, fiecare coborâre este înregistrată şi seara o puteţi trece comod în revistă pe monitor.

Alpii Kitzbühel sunt o mare de culmi şi includ cele mai provocatoare domenii schiabile şi în acelaşi timp unele din cele mai frumoase peisaje ale Tirolului şi Landului Salzburg. Pentru fiecare se găseşte aici câte ceva: numeroase trasee de schi fond, parcuri de distracţii pentru snowboarderi sau coborâri fantastice, cu toate gradele de dificultate. Legătura dintre Westendorf şi Brixen im Thale prin Choralpe uneşte optim domeniile Wilder Kaiser-Brixental şi Kitzbühel sunt legate perfect şi regiunea devine un autentic paradis de zăpadă.
Click aici pentru harta mărită

Cazare în Westendorf

Harta Măreşte

Caută…

: Regiune de schi Westendorf

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex