Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Westendorf

219 Nr. evaluări:

95 % Rată recomandări:

Staţiune 9,2
Domeniu schiabil 9,4

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.869 m Telecabine: 16
Cel mai jos punct: 620 m Total pârtii: 288 km
Cota staţiune: 783 m
Pârtii:
126 km
Instalaţii pe cablu: 81
Pârtii:
127 km
Teleschiuri: 30
Pârtii:
35 km
Telescaune: 35

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" puteţi profita de una dintre cele mai mari şi moderne domenii schiabile cu legături directe din lume! "SkiWelt" se numără printre cele mai bune domenii schiabile din lume. 288 km de pârtii preparate, 981instalaţii moderne de transport pe cablu, precum şi 4 snowparks garantează distracţie pe zăpadă fără limite. De la mic la mare, de la începător la profesionist, toţi se vor distra pe cinste!

Cu cabina ajungeţi prin Hochsöll fără probleme la pârtiile de pe Hohen Salve – şi de aici în întregul domeniu schiabil. În special coborârea medie de 2,5 km de la Hohen Salve este foarte promiţătoare, laolaltă cu coborârea de familie de 4 km şi în plus aveţi posibilitate de a vă da la săniuş în nocturnă (8 km).

Cei cu un stil liniştit şi începătorii pot profita de ea la fel ca şi cei cu mai multă experienţă. Pentru freerideri o destinaţie potrivită este Hopfgarten. Adevărate "delicatese" promit şi cele 80 de refugii în întreaga regiune. Nici copii nu au fost uitaţi: la Lumea Vrăjitoarelor (Hexenwiese) a fost creat un autentic paradis de schi pentru copii, cu covor fermecat şi multe altele. Şcoala de schi Söll oferă cursuri şi supraveghe pentru toate vârstele.

Dacă călătoriţi cu copii sau pur şi simplu vreţi să vă bucuraţi de un cadru de poveste, trebuie neapărat să faceţi o plimbare cu noua gondolă de 10 locuri din SkiWelt Söll. Puteţi descoperi multe pe tema "Hans im Glück"!

O atracţie deosebită în Skiwelt Westendorf este porţiunea de Skimovie Strecke de la Schneeberg. Aici se înregistrează video toate coborârile şi alstfel la finalul zilei o puteţi descărca şi revedea pe a dvs., sau, de ce nu, trimite-o prietenilor.

Dacă toate acestea nu sunt de ajuns prin coborârea Ki-West şi un scurt transfer cu autobuzul ajungeţi la domeniul schiabil vecin Kitzbühel. Aici extinderea skipass-ului la Super Ski Card (vezi descriere regiune) vă permite să vă bucuraţi pe deplin de schiat în 22 de regiuni de schi din Tirol şi Salzburg, pe 2750 km de pârtii şi 938 instalaţii pe cablu.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Westendorf

În SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental puteţi alege din 3 domenii schiabile pentru schi în nocturnă: în Söll, Brixen şi Westendorf. La telescaunul cu 4 locuri Schneeberg din Westendorf vă stă la dispoziţie o pârtie de 500 m pentru schi după lăsatul serii. Terenul de exersare vă aşteaptă în fiecare marţi cu nocturnă până la ora 21:00.

Şi mai multe posibilităţi de schi seara se află în SkiWelt Söll: cel mai mare domeniu schiabil cu nocturnă din Austria! Vă puteţi da şi târziu pe nu mai puţin de 5 pârtii bătute, cu un total de 10 km de lungime de miercuri până sâmbătă. Coborârile de la telecabina Hochsöll precum şi de la telescaunele Keat şi Hexen6er sunt luminate artificial de reflectoare de până la 21:30. Ofertei se adaugă Fun-Arena "Hans im Glück" la telescaunul de 4 locuri şi o pârtie de derdeluş. Pentru schi în nocturnă în Söll trebuie achiziţionat un skipass separat.

În plus, la instalaţia Schusterbühel-Lift în Brixen există o pârtie cu nocturnă albastră de 300 m lungime, iluminată până la 19:00. Şi în Westendorf şi Brixen se percepe o taxă pentru distracţia cu nocturnă.

Après-Ski Westendorf

La Westendorf vă aşteaptă şi seara un program variat: de la cabane rustice până la baruri şi cafenele moderne şi discoteci cu muzică live - se găseşte câte ceva pe fiecare gust. "Gerry’s Inn", "Karat Bar-Pub-Lounge" sau "Moskito" sunt cunoscute mult în afara Westendorfs şi renumite pentru atmosfera de Après-Ski.

Mai degrabă liniştită este în schimb atmosfera din restaurantele şi localurile gastronomice ale fermecătoarei staţiuni, care îi răsfaţă oaspeţii atât cu specialităţi regionale cât şi cu bucătărie internaţională. Vă recomandăm şi o excursie în staţiunile învecinate Söll, Ellmau, Kitzbühel şi Kirchberg, o destinaţie foarte bună şi pentru cei care caută viată de noapte activă şi posibilităţi de shopping.

Snowpark: Big Playground Westendorf

În SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental vă stau la dispoziţie mai multe snowpark-uri excelente. În Westendorf se află "Mini Playground" şi "Big Playground". "Mini Playground" este amenajat pe pajişte şi dispune de mini-cross line şi mini-jib line vălurite, cu curbe abrupte, boxes jib şi jumps, potrivite în special pentru începători şi micii rideri. În plus parcul are şi o mini-cross line.

"Big Playground", aflat la instalaţia pe cablu Gampenkogelbahn este potrivit atât începătorilor cât şi profesioniştilor de freestyle. Cei mai la început pot să se bucure de easy line, cu ale sale elemente de slide. Pe cealaltă parte, pro line le stă la dispoziţia celor mai avansaţi, fiind formată dintr-o jump line şi din jib-line cu bonks, boxes şi rails. Super-cross line oferă şi mai multă distracţie începătorilor, dar şi avansaţilor cu a sa "snake-run" şi slalomul blanked. Parcul are şi o zonă chill, pentru relaxare. Această adevărată perlă pentru freestyler-i nu trebuie nicidecum ratată!

Pentru cei care vor şi mai mult, pot să descopere şi alte trei parcuri din SkiWelt, şi anume "Skiparcours Hans im Glück", "Kaiserpark" în Ellmau şi "Crazy Kangaroo Park" din Salvenmoos, pe a cărui fun slope cu nocturnă continuă distracţia şi după căderea întunericului, şi asta de patru ori pe săptămână.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Raportul pentru SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Westendorf

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Westendorf

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex