Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Söll

490 Nr. evaluări:

94 % Rată recomandări:

Staţiune 9,2
Domeniu schiabil 9,6

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.869 m Telecabine: 16
Cel mai jos punct: 620 m Total pârtii: 288 km
Cota staţiune: 703 m
Pârtii:
126 km
Instalaţii pe cablu: 81
Pârtii:
127 km
Teleschiuri: 30
Pârtii:
35 km
Telescaune: 35

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" puteţi profita de una dintre cele mai mari şi moderne domenii schiabile cu legături directe din lume! "SkiWelt" se numără printre cele mai bune domenii schiabile din lume. 288 km de pârtii preparate (din care 254 km pot fi acoperiţi cu zăpadă artificială), 81 instalaţii moderne de transport pe cablu, precum şi 4 snowparks garantează distracţie pe zăpadă fără limite. De la mic la mare, de la începător la profesionist, toţi se vor distra pe cinste! Cu cabina ajungeţi prin Hochsöll fără probleme la pârtiile de pe Hohen Salve – şi de aici în întregul domeniu schiabil. În special coborârea medie de 2,5 km de la Hohen Salve este foarte promiţătoare, laolaltă cu coborârea de familie de 4 km şi în plus aveţi posibilitate de a vă da la săniuş în nocturnă (8 km).

Cei cu un stil liniştit şi începătorii pot profita de ea la fel ca şi cei cu mai multă experienţă. Pentru freerideri o destinaţie potrivită este Hopfgarten. Adevărate "delicatese" promit şi cele 80 de refugii în întreaga regiune. Nici copii nu au fost uitaţi: la Lumea Vrăjitoarelor (Hexenwiese) a fost creat un autentic paradis de schi pentru copii, cu covor fermecat şi multe altele. Şcoala de schi Söll oferă cursuri şi supraveghe pentru toate vârstele.

Dacă călătoriţi cu copii sau pur şi simplu vreţi să vă bucuraţi de un cadru de poveste, trebuie neapărat să faceţi o plimbare cu noua gondolă de 10 locuri din SkiWelt Söll. Puteţi descoperi multe pe tema "Hans im Glück"

O atracţie deosebită în Skiwelt Söll este line-ul de Ski şi Boardercross "Red Viper", cu cronometru şi înregistrare video. La finalul zilei de schi vă puteţi descărca video-ul, dacă doriţi şi revedea run-ul.

Prin extinderea skipass-ului la „Super Ski Card“ (v. regiunea de schi) vă stau la dispoziţie peste 2750 km de pârtii şi 938 instalaţii pe cablu în 22 regiuni de schi din Tirol şi Land Salzburg.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Söll

În nu mai puţin de 3 din domeniile schiabile din SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental există posibilitatea de a practica schi în nocturnă: în Söll, Brixen precum şi în Westendorf. SkiWelt Söll oferă chiar cel mai mare domeniu schiabil cu nocturnă din întreaga Austria. Zece kilometri de pârtii sunt aici iluminaţi până târziu seara. De trei ori pe săptămână, de miercuri până sâmbătă distracţia pe plăci pe cele 5 pârtii de la cabina Hochsöll precum şi telescaunele Keat şi Hexen6er până la 21:30. Pe lângă numeroasele coborâri vă stă la dispoziţie cu nocturnă şi Fun-Arena "Hans im Glück", la telescaunul cu 4 locuri. Chiar şi un derdeluş vă aşteaptă cu nocturnă la telecabina Hochsöll şi numeroase refugii încă deschise completează astfel oferta de seară. Schiul în nocturnă din Söll este atât de popular, că este necesar un skipass separat.

În plus la Brixen, la instalaţia Schusterbühel, există o pârtie albastră de 300 m cu nocturnă, deschisă până la ora 19:00. În Westendorf se află lângă terenul de exersare al telescaunului de 4 locuri şi o pârtie de 500 m care vă invită în fiecare marţi la schi în nocturnă. Şi în Westendorf şi Brixen se percepe o taxă pentru distracţia cu nocturnă.

Après-Ski Söll

Refugii tradiţionale şi staţii pentru gustări precum şi baruri şi cafenele vă aşteaptă "après-ski" şi fac din Söll o staţiune de schi îndrăgită. Când barurile îşi închid uşile în - se deschid mai larg cele de la discoteca "Whiskey-Mühle" unde puteţi continua petrecerea până târziu în noapte. Familiile pot să se bucure de săniuş în nocturnă pe seară sau o plimbare cu sania trasă de cai - panorama minunată nu o veţi uita curând cu siguranţă! Bineînţeles că există şi multe posibilităţi de sport, cum ar fi squash, kegeln (asemănător bowling), drumeţii ghidate, patinaj şi multe altele. O experienţă deosebită sunt şi plimbările ghidate cu rachetele de zăpadă prin peisajul înzăpezit.

Snowpark: Snowpark Söll

În SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental vă stau la dispoziție 4 parcuri excelente. În Söll vă așteaptă Crazy Kangaroo Park Söll, cu set-up de lux de la telescaunul Rinner. La o altitudine de 1220 m vă aşteaptă 12 elemente pe care să va daţi.

Începătorii se pot da pe kickere şi pe o funbox în Beginner Area. Bineînţeles că există şi Medium şi Advanced Areas, cu boxen, kickere de până la 10 m lungime, un down rail şi diverse elemente jib precum. Punctul principal de atracţie al park-ului îl constituie "Funny-Bird-Slope" de la telescaunul Salvenmoos, cu 450 m lungime, împărţită în 2 lines. Aici nu stă nimic în calea creativităţii fiecăruia, fie la corners, pe schneefunbox, în un tunel de 7 m, pe bank-curves sau pe "melc". Cu ajutorul instalaţiei proprii de nocturnă la, pe Funny Bird au loc de mai multe ori pe săptămână Night Sessions.

Cine caută chiar mai multă distracţie freestyle o găseşte la Ellmau la Intersport Kaiserpark şi la Westendorf la Big Playground. Pentru începători este Mini Playground pe pajiştea din Westendorf şi SkiParcours-ul Hans im Glück, de la gondola omonimă care măresc oferta..
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Raportul pentru SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Söll

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Söll

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex