Evaluările turiştilor

Scheffau

93 Nr. evaluări:

94 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,9
Domeniu schiabil 9,3

Schi fond Scheffau

Pentru schi fond

12 km km schi fond:

În jurul Wilder Kaiser veţi găsi cca. 65 km de trasee excelent preparate, care prin varietatea pe care o oferă sunt la înălţimea tuturor exigenţelor. Reţeaua trece prin văile răsfăţate de soare şi face legătura cu traseele de la St. Johann şi Kitzbühel.

Scheffau însăşi dispune de trasee de în jur de 12 km lungime care vă duc prin peisaje romantice de iarnă. Special este traseul cu nocturnă, deschis zilnic până la 21:30 şi posibilităţi de producere artificială a zăpezii.

Foarte frumos este de la Brixen la Westendorf. În total Brixen dispune de peste 34 km trasee, dintre care fac parte 2,2 km la altitudine la Hochbrixen. La Ellmau, care are 19 km trasee, cu cel mai lung de 5,5 km, Kaiserloipe.

De la Ellmau aveţi acces şi la cei 225 km ai „Koasaloipe“. O delicatesă este centrul de pârtii de la Angerberg/Mariastein, care vă pune la dispoziţie 30 km foarte bine pregătiţi în zone liniştite printre care şi o pârtie cu nocturnă. Söll în schimb se mândreşte cu 11 km - impresionanta panoramă inclusă!
Harta pârtiilor schi fond Scheffau
Click aici pentru harta schi fond mărită

Cazare în Scheffau

Harta Măreşte

Caută…

: Schi fond Scheffau

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter