Award
Evaluările turiştilor

Scheffau

93 Nr. evaluări:

94 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,9
Domeniu schiabil 9,3

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.869 m Telecabine: 17
Cel mai jos punct: 620 m Total pârtii: 270 km
Cota staţiune: 754 m
Pârtii:
114 km
Instalaţii pe cablu: 83
Pârtii:
120 km
Teleschiuri: 33
Pârtii:
36 km
Telescaune: 33

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" aveți acces la unul dintre cele mai mari și mai moderne domenii schiabile din lume. SkiWelt a fost deja votat de mai multe ori ca fiind unul dintre cele mai bune domenii schiabile din lume! 83 de instalații pe cablu moderne, 270 km de pârtie și 4 snowpark-uri garantează distracţie pe zăpadă fără limite. Fie că este vorba de tineri sau bătrâni, începători sau profesioniști, toată lumea se simte în elementul ei aici.

Prin Brandstadl se asigură legătura directă de la Scheffau la SkiWelt. O telecabină de 6 sau 8 locuri vă duce comod la staţia de la 1650 m. O coborâre de dificultate medie și una de dificultate mijlocie vă asigură întoarcerea la Scheffau.

Freeriderii sunt așteptați pe pârtia Itter, iar freestylerii își pot da frâu liber în snowpark-ul din Söll. Westendorf și Ellmau au, de asemenea, snowpark-uri cu multe alte elemente provocatoare. Cele 80 de puncte de refacere care se află de-a lungul zonei de schi promit, de asemenea, un adevărat "tratament".

O experiență deosebită în Scheffau o constituie pârtia 66, secţiune Skimovie, unde sunteţi filmaţi şi cronometraţi. Aici, întreaga cursă este filmată de la start până la sosire, iar apoi puteți descărca și viziona videoclipul sau retrăi cursa.

Dacă călătoriţi cu copii sau pur şi simplu vreţi să vă bucuraţi de un cadru de poveste, trebuie neapărat să faceţi o plimbare cu noua gondolă de 10 locuri din SkiWelt Söll. Puteţi descoperi multe pe tema "Hans im Glück"!

Cu extinderea skipass-ului la Super Ski Card (vezi descriere regiune) aveți la dispoziție 2.815 km de pârtie şi 939 instalaţii pe cablu în 22 domenii schiabile.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Scheffau

Ca multe alte domenii schiabile din Austria, şi SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental vă aşteaptă cu o gamă large de oferte de schi în nocturnă. În nu mai puţin de 3 domenii schiabile este posibilă distracţia după apusul soarelui: Söll, Brixen şi Westendorf. În SkiWelt Söll stă chiar la dispoziţie cel mai mare domeniu schiabil cu nocturnă al Austriei! Trei zile pe săptămână vă stau aici la dispoziţie 10 kilometri de pârtie bătută până seara târziu. Pârtiile de la cabina Hexenwasser şi de lângă telescaunele Keat şi Hexen6er sunt iluminate de miercuri până sâmbătă până la 21:30, iar coborârea în vale până la 22:30. Pe lângă coborârile normale, este iluminată cu nocturnă şi Fun-Arena "Hans im Glück", de la gondola cu 10 locuri şi derdeluşul de noapte de la gondola Hexenwasser. Numeroase refugii completează oferta pentru seara. Pentru schi în nocturnă din Söll este necesar un skipass separat.

În plus la Westendorf este deschisă în nocturnă pârtia de 500 m de la telescaunului cu 4 locuri până la ora 21:00, în fiecare marţi. La instalaţia Schusterbühe la Brixen, vă aşteaptă cu nocturnă o pârtie albastră de 300 m cu nocturnă, deschisă an anumite periaode continuu până la 19:00. Şi în Westendorf şi în Brixen puteţi să vă bucuraţi de schiatul la nocturnă, contra cost.

Après-Ski Scheffau

Refugii tradiţionale, confortabile, locale la modă şi discoteci va invită la un après-ski de neuitat! Un loc bun pentru o oprire este de exemplu, "SternBar", de la staţia de vale Brandstadl. Nu pierdeţi ocazia de a vă da cu sania în nocturnă pe una dintre pârtiile de la Ellmau/Going sau Söll - o plăcere pentru mic şi mare. Pentru fanii Curling un joc pe unul din cele două patinoare din Scheffau este obligatoriu. Sau vă puteţi bucura de peisajul fascinant şi idilic de iarnă din jurul Scheffau, fie la o plimbare de iarna romantica sau o plimbare cu sania trasă de cai.

Seara, oaspeţii vor găsi numeroase restaurante, la drumeţii cu rachetele de zăpadă şi taverne cu specialităţi locale şi internaţionale. Mai târziu vă puteţi cufunda în viaţa de noapte animată în cele două staţiuni învecinate Söll şi Ellmau. Dacă vă doriţi mai multă exclusivitate - legendarul Kitzbuhel vă stă la dispoziţie pentru o vizită.

Snowpark: Kaiserpark Scheffau

În SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental vă stau mai multe snowpark-uri la dispoziţie. Din Scheffau accesul cel mai facil îl aveţi la "Kaiserpark" cu Tanzbodenbahn la Hartkaiser. Pe Easy Line, pot începătorii până la cei puţin mai experimentaţi să-şi exerseze mişcările pe boxe, jibs, rails şi tubes. Cei avansaţi şi profesionişti sunt aşteptaţi atât la Medium cât şi la Pro Line, cu o diversitate de obstacole, cum ar fi o kinked boxe, diverse tubes si elemente de jib. În plus există în parc o kiker line cu un kicker de 5 m şi un roller de 8. În chill area proprie parcului vă puteţi relaxa între ride-uri sau după o zi plină de freestyle.

Pentru doritorii de şi mai mult sport distractiv în SkiWelt mai sunt încă două atracţii speciale. În "Crazy Kangaroo Park" din Söll, datorită amenajărilor cu nocturnă, se poate face de 4 ori pe săptămână câte o sesiune nocturnă, iar în "Big Playground" din Westendorf vă stau la dispoziţie multe obstacole interesante, pentur toate nivelele de cunoştinţe. Cu Mini Playground pe câmpul de exersare de asemenea la Westendorf şi parcursul Hans im Glück de la telecabina "Hans im Glück" de la Söll nu rămâne nimic de dorit nici pentru începători.

Domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Raportul pentru SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Scheffau

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Scheffau

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter