Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Scheffau

89 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 9,5

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.869 m Telecabine: 16
Cel mai jos punct: 620 m Total pârtii: 288 km
Cota staţiune: 754 m
Pârtii:
126 km
Instalaţii pe cablu: 81
Pârtii:
127 km
Teleschiuri: 30
Pârtii:
35 km
Telescaune: 35

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" puteţi profita de una dintre cele mai mari şi moderne zone de schi din lume! "SkiWelt" a fost aleasă în repetate rânduri printre cele mai bune domenii schiabile din lume. 288 km de pârtii preparatei şi 81 instalaţii moderne de transport pe cablu, precum şi 3 snowparks garantează distracţie pe zăpadă fără limite. De la mic la mare, de la începător la avansat, toţi vor avea parte de distracţie pe cinste!

Prin Brandstadl se asigură legătura directă de la Scheffau la SkiWelt. O telecabină de 6 sau 8 locuri vă duce comod la staţia de la 1650 m. O coborâre de dificultate medie și una de dificultate mijlocie vă asigură întoarcerea la Scheffau.

La coborârea Salvista pe freerideri îi aşteaptă Snowpark Söll, iar Westendorf şi Ellmau au de asemenea snowpark-uri cu multe alte elemente. Adevărate "delicatese" promit şi cele 80 de refugii în întreaga regiune.

O experiență deosebită în Scheffau o constituie secţiunea BMW Skimovie, unde sunteţi filmaţi şi cronometraţi. Aici se filmează toată coborârea pe schiuri, de la star şi până la destinaţie, după care puteţi să vă descarcaţi filmarea şi să o luaţi cu dvs. pentru a o putea revedea de câte ori doriţi.

În cazul în care călătoriţi cu cei mici sau chiar dumneavoastră sunteţi un iubitor al poveştilor, trebui să experimentaţi o călătorie cu noua telegondolă cu 10 locuri din SkiWelt Söll. Cu tema "Hans im Glück" aveţi multe de descoperit!

Cu extinderea skipass-ului "Super Ski Card" (vezi descriere regiune)" puteţi să vă bucuraţi pe deplin de schiat în 22 de regiuni de schi din Tirol şi Salzburg, pe 2750 km de pârtii şi 938 instalaţii pe cablu.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Scheffau

Ca multe alte domenii schiabile din Austria, şi SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental vă aşteaptă cu o gamă large de oferte de schi în nocturnă. În nu mai puţin de 3 domenii schiabile este posibilă distracţia după apusul soarelui: Söll, Brixen şi Westendorf. În SkiWelt Söll stă chiar la dispoziţie cel mai mare domeniu schiabil cu nocturnă al Austriei! Trei zile pe săptămână vă stau aici la dispoziţie 10 kilometri de pârtie bătută până seara târziu. Cele 5 coborâri de la abina Hochsöll şi de lângă telescaunele Keat şi Hexen6er sunt iluminate de miercuri până sâmbătă până la 21:30. Pe lângă coborârile normale, este iluminată cu nocturnă şi Fun-Arena "Hans im Glück", de la telescaunul cu 4 locuri şi derdeluşul de la telecabina Hochsöll. Numeroase refugii completează oferta pentru seara. Pentru schi în nocturnă din Söll este necesar un skipass separat.

În plus la Westendorf este deschisă în nocturnă pârtia de 500 m de la telescaunului cu 4 locuri până la ora 21:00, în fiecare marţi. La instalaţia Schusterbühe la Brixen, vă aşteaptă cu nocturnă o pârtie albastră de 300 m cu nocturnă, deschisă continuu până la 19:00. Şi în Westendorf şi în Brixen puteţi să vă bucuraţi de schiatul la nocturnă, contra cost.

Après-Ski Scheffau

Refugii tradiţionale, confortabile, locale la modă şi discoteci va invită la un après-ski de neuitat! Un loc bun pentru o oprire este de exemplu, "SternBar", de la staţia de vale Brandstadl. Nu pierdeţi ocazia de a vă da cu sania în nocturnă la Ellmau/Going sau Sll - plăcere pentru mic şi mare. Pentru fanii Curling un joc pe unul din cele două patinoare din Scheffau este obligatoriu. Sau vă puteţi bucura de peisajul fascinant şi idilic de iarnă din jurul Scheffau, fie la o plimbare de iarna romantica sau o plimbare cu sania trasă de cai. Seara, oaspeţii vor găsi numeroase restaurante, la drumeţii cu rachetele de zăpadă şi taverne cu specialităţi locale şi internaţionale. Mai târziu vă puteţi cufunda în viaţa de noapte animată în cele două staţiuni învecinate Söll şi Ellmau. Dacă vă doriţi mai multă exclusivitate - legendarul Kitzbuhel vă stă la dispoziţie pentru o vizită.

Snowpark: Intersport Kaiserpark Scheffau

În SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental vă stau mai multe snowpark-uri la dispoziţie. Din Scheffau accesul cel mai facil îl aveţi la "Intersport Kaiserpark" cu Tanzbodenbahn la Hartkaiser. Pe Easy Line, pot începătorii până la cei puţin mai experimentaţi să-şi exerseze mişcările pe box şi tubes. Cei avansaţi şi profesionişti sunt aşteptaţi atât la Medium cât şi la Pro Line, cu o diversitate de obstacole, cum ar fi boxe, rails şi elemente jibb. În plus există în parc o kiker line cu un kicker de 5 m şi un roller de 8. În chill area proprie parcului vă puteţi relaxa între ride-uri sau după o zi plină de freestyle.

Pentru doritorii de şi mai mult sport distractiv în SkiWelt mai sunt încă două atracţii speciale. În "Crazy Kangaroo Park" din Söll, datorită amenajărilor cu nocturnă, se poate face de 4 ori pe săptămână câte o sesiune nocturnă, iar în "Big Playground" din Westendorf vă stau la dispoziţie multe obstacole interesante, pentur toate nivelele de cunoştinţe. Cu Mini Playground pe câmpul de exersare de asemenea la Westendorf şi parcursul Hans im Glück de la telecabina "Hans im Glück" de la Söll nu rămâne nimic de dorit nici pentru începători.

Domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Raportul pentru SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Scheffau

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Scheffau

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex