Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Informaţii despre regiune

Pitztal

Cel mai înalt punct: 3.440 m
Cel mai jos punct: 1.450 m
Instalaţii pe cablu: 40
Teleschiuri: 25
Telescaune: 10
Telecabine: 5
Total pârtii: 90 km
Pârtii:
27 km
Pârtii:
46 km
Pârtii:
17 km
Rute de schi: 20 km

Regiune de schi Pitztal

Distracţia la schi în Pitztal vă aşteaptă fie domeniul schiabil potrivit pentru familii Hochzeiger, chiar la intrarea în vale, atleticul Rifflsee, cunoscutul gheţar Pitztaler şi confortabilul Hoch-Imst. Cu în total 110 km de pârtii între 1450-3440 m vă stau 40 instalaţii pe cablu la dispoziţie.

Subteranul "Pitz-Express“, cel mai rapid transport de gheţar şi în continuare cea mai înaltă instalaţie a Austriei şi apoi Wildpitzbahn - cea mai la altitudine telecabină din Austria vă duc pe versantele nesfârşite la Hinteren Brunnenkogel la 3.440 m! Acesta este cel mai înalt punct al Austriei unde se poate ajunge cu instalaţiile pe cablu şi depăşit doar de Wildspitze (3.774 m), cel mai înalt vârf al Austriei. .

Un adevărat domeniu schiabil al superlativelor! Provocatorul domeniu schiabil Rifflsee vă aşteaptă la Grubenkopf cu pârtii medii şi dificile variante off-slope. Pitz-Express vă permite să schimbaţi foarte uşor pentru domeniul schiabil al gheţarului! La intrarea în vale este situat Hochzeiger şi astfel cel de-al treilea domeniu schiabil, foarte echilibrat şi potrivit pentru familii: pe când cei mici sunt sub supraveghere la "Lumea Copiilor", cei "mari" se pot bucura de pârtiile largi şi însorite de la Sechszeiger sau de cele mai provocatoare unde ajungeţi cu Rotmoosbahn. Fie că este vorba de rute de schi, pârtii mogul, pârtii de viteză sau competiţie, Rotmoosbahn vă pune la dispoziţie câte ceva pe toate gusturile.

Foarte potrivit pentru copii este în schimb domeniul schiabil, nu departe de Imst: cu infrastructură bună, câteva pârtii, o mare "lume a copiilor" şi un funpark.
Click aici pentru harta mărită

Cazare în regiunea Pitztal

Harta Măreşte

Caută…
: Regiune de schi Pitztal
În acest moment nu există oferte disponibile