Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Ossiach

53 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 8,7
Domeniu schiabil 8,0

Domeniu schiabil Gerlitzen

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.911 m Telecabine: 1
Cel mai jos punct: 1.000 m Total pârtii: 45 km
Cota staţiune: 510 m
Pârtii:
13 km
Instalaţii pe cablu: 23
Pârtii:
29 km
Teleschiuri: 15
Pârtii:
3 km
Telescaune: 7 Rute de schi: 15 km

Domeniu schiabil Gerlitzen

Sus deasupra lacului Ossiach vă aşteaptă aproape 45 km variaţi de pârtii şi 15 km de rute naturale cu diferite grade de dificultate în domeniul schiabil "Gerlitzen". Fie că sunteţi începător sau 'profesionist', pârtiile însorite cu multă zăpadă de pe Gerlitzen sunt o adevărată plăcere! Oferă facilităţi de calitate superioară şi siguranţă de zăpadă din noiembrie până în aprilie.

Acest domeniu schiabil din centrul Carintiei este deosebit de îndrăgit de familii cu copii şi datorită pantelor sale line şi excelent pregătite. Schiorii mai mici găsesc în jurul staţiei de mijloc condiţii foarte bune să se antreneze şi există şi o 'lume a urşilor polari' unde mini-sportivii sunt bine supraveghaţi şi ajutaţi. Începătorii se pot da netulburaţi pe pârtiile în marea lor majoritate uşoare sau medii. Avansaţilor le stă la dispoziţie o coborâre de vale de 7 km - "Klösterle West" - cu diferenţă de nivel ridicată (911 m). O vedere de vis asupra lacului Ossiach şi a munţilor aşteaptă sportivii şi de pe coborârea de 1 km lungime, care duce de la cota 2000, de pe vârful Gerlitzen până la staţia de vale. Un pont pentru "experţi" este coborârea de vale Gegendtaler Abfahrt cu o lungime de 1,7 km. Snowboarderii se pot da după plac pe o pipe şi în un mic snowpark, pentru copiii este pregătit un snowpark la staţiunea de mijloc de pe Kanzelbahn.

Un alt pont în ceea ce priveşte Gerlitzen, şi anume "Stella Ronda" o rută de 360°, care parcurge peste 35 km de pârtii.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Ossiach

După o zi la schi pe domeniul schiabil Gerlitzen vă aşteaptă numeroase cabane cu terase generoase şi o varietate de Après-Ski pentru un sejur plăcut. Bucurați-vă de atmosfera rustică, de exemplu, în "Huaba Hitt'n" pe pârtia Klösterle II (Nr. 8) sau petreceţi împreună cu iubitorii sporturilor de iarnă la barul primitor Neugarten Almseehütte în aer liber.

Pentru cei care doresc să transforme noaptea în zi este o necesitate oraşul vecin Villach (cca. 15 km). Aici aveţi o varietate de opţiuni pentru distracţie şi petreceri. După o zi de sport cu siguranţă vă veţi bucura de Therme Warmbad Villach, unde vă puteţi relaxa. Sau seara puteţi încerca specialităţi tipice din Kärnten savurând un pahar bun de vin în una dintre tradiţionalele case de oaspeţi din localitate pentru a încheia ziua.

Snowpark: Kids Snowpark Ossiach

Pe domeniul schiabil Gerlitzen freestylerii de schi sau snowborad găsesc un parc mic dar frumos unde pot schi pe placul lor. Pe porţiunea Klöster se află "Kids Park" unde în special începătorii sunt inspiraţi de obstacolele de aici.

Jumps, corner, box, slide şi waverides este o introducere perfectă şi atrage rapid în vraja ei. Combinaţia a mai multor obstacole şi un ski-jump invită şi pe cei experimentaţi să încerce diferite figuri.

Un avantaj special reprezintă telescaunul unde nu trebuie să staţi la rând la urcare şi astfel puteţi petrece mai mult timp pe pârtie. Sunteţi curioşi? Atunci încercaţi paradisul freestyle din Gerlitzen!

Domeniul schiabil Gerlitzen nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Gerlitzen

Raportul pentru Gerlitzen este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Ossiach

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Ossiach

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex