Award
Evaluările turiştilor

Nauders

205 Nr. evaluări:

98 % Rata de recomandare:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 9,1

Domeniu schiabil Nauders am Reschenpass - Bergkastel

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.750 m Telecabine: 1
Cel mai jos punct: 1.400 m Total pârtii: 75 km
Cota staţiune: 1.394 m
Pârtii:
25 km
Instalaţii pe cablu: 18
Pârtii:
36 km
Teleschiuri: 11
Pârtii:
14 km
Telescaune: 6 Rute de schi: 11 km

Domeniu schiabil Nauders am Reschenpass - Bergkastel

Cu skipass-ul „Zwei Länder Skiarena” aveți posibilitatea de a folosi aproximativ 150 de kilometri de pârtii și 37 de instalații pe cablu din domeniile schiabile Nauders am Reschenpass, Schöneben-Haideralm am Reschensee și Watles.

Domeniul schiabil Nauders am Reschenpass - Bergkastel din Oberlandul tirolez cuprinde 75 de kilometri de pârtii și 11 km de trasee de schi. Datorită altitudinii mari, de la 1.400 m la 2.740 m, și a sistemului de producere a zăpezii artificiale care funcționează fără cusur, nu trebuie să vă faceţi griji în ceea ce priveşte existenţa zăpezii.

Bergkastel este punctul central al stațiunii montane. Aici veți găsi tot ceea ce își poate dori un schior: pârtii ușoare pentru tinerii schiori, un snowpark cu boxe, kickers, rails și slides pentru freestyleri și pârtii nordice de dimensiuni XXL pentru schiorii pretențioși. Pentru experți, aici sunt recomandate pârtiile negre, care, pe lângă pasajele dificile, punctează prin priveliștile panoramice uluitoare. Cei care doresc puțin mai multă liniște se vor descurca cel mai bine pe pârtia spațioasă din vest, care duce prin Lärchenalm, pe pârtia abruptă Alm sau pe pârtiile de sub Tscheyeck.

La "Nauderix-Kinderland" în Bergkastel Gondelbahnden pe cei mai mici îi aşteaptă o SkiWelt complet echipată, cu instalaţii pe cablu proprii şi infrastructură adecvată. În ceea ce priveşte gastronomia, cei mici sunt aşteptaţi chiar lângă Kinderland la restaurantul panorama Bergkastel cu bunătăţi pentru copii şi loc de joacă.

În toate restaurantele şi cabanele din domeniul schiabil Nauders aveţi hotspots cu Wi-Fi gratuit. Astfel puteţi ţine legătura cu prietenii şi cei dragi de acasă, să postaţi cele mai noi experienţe la schi şi poze cu panorama spectaculoasă de munţi!!
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Nauders

Nauders oferă oaspeţilor nu doar domenii schiabile ideale, dar şi numeroase posibilităţi pentru distracţie după o zi la schi. Aici veţi găsi diferite baruri şi bup-uri care vă invită la un vin fiert şi alte bunătăţi. Dacă asta nu este de ajuns atunci vă aşteaptă o viaţă de noapte plină de distracţie - înainte de ora 03:00 noaptea nu are voie nimeni să meargă acasă! Vizitaţi de exemplu Monkey Pub sau Yeti-Bar şi distraţi-vă până dimineaţa.

Dacă acesta încă nu este de ajuns - ca un eveniment special vă așteaptă în fiecare săptămână "Show in Snow". Aici școală de schi Nauders prezintă istoria de schi de la începuturile sale până în ziua de azi cu trucuri impresionante pe snowboard, schiuri și utilaje moderne. După show se organizeaeză o petrecere la Lärchenalm. După eveniment puteţi alege să vă distraţi pe derdeluşul cu nocturna.

La Reschensee aveţi în plus posibilitatea de a practica snowkite. La viteze foarte ridicate puteţi experimenta sentimentul extraordinar de libertate alunecând pe lacul îngheţat.

Cei care doresc ceva mai comod pot lua parte la drumeţii ghidate cu racheta de zăpadă sau să participaţi la o seară romantică Nauders organizată cu foc de tabără și vin fiert înconjuraţi munți (informaţii la biroul de turism).

Snowpark: Goldpark Nauders

Domeniul schiabil Nauders Bergkastel reprezintă una dintre cele mai mari provocări din jurul Reschenpass. Dar vin aici şi freestyle și freeride? Răspunsul este "da"!

Snowpark-ul ”Goldpark Nauders” oferă diferite obstacole şi garantează condiţii optimale precum şi o privelişte extraordinară. Pentru cei care îşi asumă riscul nu trebuie neglijat şi vederea impresionantă pe care o au la această înălţime. Trei straight de 6 m lungime, kinked şi rainbow box fac posibil pe lângă trei diferite kickers coborâri spectaculoase. Dar şi denivelările şi rails fac ca să arătaţi cool pe pârtie.

Dacă preferați să urmăriți emoţiile din exterior, de asemenea, aveți săptămânal ocazia. Cu siguranţă vi se taie respiraţia când localnicii "Senseless Crew" la "Show in Snow", aceşti tineri nu lasă nimic de dorit şi de asemenea puteţi vedea calitatea paradisului de freestyle. Sunteţi curios? Atunci nu pierdeţi timpul!

Domeniul schiabil Nauders am Reschenpass - Bergkastel nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Nauders am Reschenpass - Bergkastel

Raportul pentru Nauders am Reschenpass - Bergkastel este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,9 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Nauders

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Nauders

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter