Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Nauders

164 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,2
Domeniu schiabil 9,3

Domeniu schiabil Nauders am Reschenpass - Bergkastel

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.750 m Telecabine: 1
Cel mai jos punct: 1.400 m Total pârtii: 75 km
Cota staţiune: 1.394 m
Pârtii:
25 km
Instalaţii pe cablu: 9
Pârtii:
36 km
Teleschiuri: 2
Pârtii:
14 km
Telescaune: 6 Rute de schi: 11 km

Domeniu schiabil Nauders am Reschenpass - Bergkastel

Domeniul schiabil Nauders am Reschenpass - Bergkastel în Tiroler Oberland cuprinde 79 de km de pârtii şi 6 km pentru schi de tură. Datorită situării deosebit de înalte, între 1400 m şi 2740 m, în combinaţie cu un sistem complet de înzăpezire artificială, nu trebuie să vă faceţi griji în ceea ce priveşte existenţa zăpezii.

Totul se învârte în jurul staţiei de munte: aici se devin realitate toate dorinţele, de la coborâri uşoare pentru următoarea generaţie, până la SnowPark cu boxes, kickers, rails şi slides pentru freestyler şi pante spre nord de dimensiuni XXL pentru cei "cu pretenţii". Pentru cei cu multă experienţă recomandăm pârtiile de marcaj negru, care pe lângă pasajele grele oferă în plus o vedere panoramică incredibilă. Dacă preferaţi totuşi ceva mai liniştit o alegere bună este generoasa coborâre de vest, care duce prin pădure sau coborârile de la Tscheyeck.

La "Nauderix-Kinderland" în Bergkastel Gondelbahnden pe cei mai mici îi aşteaptă o SkiWelt complet echipată, cu instalaţii pe cablu proprii şi infrastructură adecvată. În ceea ce priveşte gastronomia cei mici sunt aşteptaţi chiar lângă Kinderland la restaurantul panorama Bergkastel cu bunătăţi pentru copii şi loc de joacă.

În toate restaurantele şi cabanele din domeniul schiabil Nauders aveţi hotspots cu Wi-Fi gratuit. Astfel puteţi ţine legătura cu prietenii şi cei dragi de acasă, să postaţi cele mai noi experienţe la schi şi poze cu panorama spectaculoasă de munţi!!

Cu skipass-ul "Zwei Länder Skiarena" aveți acces la un total de 211 km de pârtii și 47 de teleschiuri în 6 domenii schiabile: Sulden, Schöneben, Haideralm, Watles, Trafoi și Nauders (a se vedea regiunea de schi).
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Nauders

Nauders oferă oaspeţilor nu doar domenii schiabile ideale, dar şi numeroase posibilităţi pentru distracţie după o zi la schi. Aici veţi găsi diferite baruri şi bup-uri care vă invită la un vin fiert şi alte bunătăţi. Dacă asta nu este de ajuns atunci vă aşteaptă o viaţă de noapte plină de distracţie - înainte de ora 03:00 noaptea nu are voie nimeni să meargă acasă! Vizitaţi de exemplu Monkey Pub sau Yeti-Bar şi distraţi-vă până dimineaţa.

Dacă acesta încă nu este de ajuns - ca un eveniment special vă așteaptă în fiecare săptămână "Show in Snow". Aici școală de schi Nauders prezintă istoria de schi de la începuturile sale până în ziua de azi cu trucuri impresionante pe snowboard, schiuri și utilaje moderne. După show se organizeaeză o petrecere la Lärchenalm. După eveniment puteţi alege să vă distraţi pe derdeluşul cu nocturna.

La Reschensee aveţi în plus posibilitatea de a practica snowkite. La viteze foarte ridicate puteţi experimenta sentimentul extraordinar de libertate alunecând pe lacul îngheţat.

Cei care doresc ceva mai comod pot lua parte la drumeţii ghidate cu racheta de zăpadă sau să participaţi la o seară romantică Nauders organizată cu foc de tabără și vin fiert înconjuraţi munți (informaţii la biroul de turism).

Snowpark: Snowpark Nauders

Domeniul schiabil Nauders Bergkastel reprezintă una dintre cele mai mari provocări din jurul Reschenpass. Dar vin aici şi freestyle și freeride? Răspunsul este "da"!

Snowparkul din Nauders oferă diferite obstacole şi garantează condiţii optimale precum şi o privelişte extraordinară. Pentru cei care îşi asumă riscul nu trebuie neglijat şi vederea impresionantă pe care o au la această înălţime. Trei straight de 6 m lungime, kinked şi rainbow box fac posibil pe lângă trei diferite kickers coborâri spectaculoase. Dar şi denivelările şi rails fac ca să arătaţi cool pe pârtie.

Dacă preferați să urmăriți emoţiile din exterior, de asemenea, aveți săptămânal ocazia. Cu siguranţă vi se taie respiraţia când localnicii "Senseless Crew" la "Show in Snow", aceşti tineri nu lasă nimic de dorit şi de asemenea puteţi vedea calitatea paradisului de freestyle. Sunteţi curios? Atunci nu pierdeţi timpul!

Domeniul schiabil Nauders am Reschenpass - Bergkastel nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Nauders am Reschenpass - Bergkastel

Raportul pentru Nauders am Reschenpass - Bergkastel este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,9 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Nauders

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Nauders

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex