Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător : nu este important Snowpark : nu este important durata:
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri : nu este important Instalaţii pe cablu : nu este important Ţară : indiferent
Km de pârtii schi fond : indiferent Evaluările turiştilor : indiferent Preţ de persoană : indiferent
Familii cu copii : nu este important Après-Ski : nu este important Perioada: indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare

Informaţii despre regiune

Silvretta Montafon

Cel mai înalt punct: 2.430 m
Cel mai jos punct: 700 m
Instalaţii pe cablu: 36
Teleschiuri: 9
Telescaune: 17
Telecabine: 10
Total pârtii: 113 km
Pârtii:
60 km
Pârtii:
45 km
Pârtii:
8 km
Rute de schi: 27 km

Regiune de schi Silvretta Montafon

Skipass-ul "Montafon" este valabil în 6 domenii schiabile din Montafon - (Silvretta Montafon, domeniul schiabil Golm, Gargellen, Kristberg, Silvretta-Bielerhöhe şi Muttersberg) şi vă permite accesul la 297 km de pârtii (incl. rute - 62), acoperiţi impecabil de 79 de instalaţii pe cablu. Astfel Montafon este cel mai mare domeniu schiabil din Vorarlberg şi se numără printre principalele destinaţii pentru vacanţe de iarnă din Alpi.

Oferta largă de pârtii este adecvată pentru toate nivelele de cunoştinţe, dar în special avansaţii şi experţii vor fi în elementul lor. Instalaţiile foarte moderne asigură transportul fluent, accesul se face comod prin cabina Versettla, de la periferia Gaschurn. "Panorama-Bahn" duce repede de la Kapell pe Grasjoch şi astfel la renumita HochjochTotale, cea mai lungă coborâre de vale din Vorarlberg. Drumul cabinei cu 8 locuri este şi el cel mai lung din Voralberg, cu 2370 m - şi în plus şi unul din cele mai scurte: pentru rampa de 2375 m are nevoie de doar 8 minute pentru a vă duce pe vârful de unde aveţi acces la o panoramă superbă de 360° şi cu 200 de vârfuri.

Ca un bonus, domeniul schiabil oferă în plus şi multe hotsports cu acces gratuit la internet, cu doar câteva click-uri puteţi împărţi cu cei dragi de acasă ultimele experienţe şi imagini.

Pe lângă pârtiile foarte largi, domeniul schiabil Montafon cu Nike Snowpark, unul din cele mai mari din Austria. Dotat cu rails, boxes şi kickere cu toate gradele de dificultate este o adresă potrivită şi pentru freeskiers versaţi. Schiorilor cu experienţă le recomandăm - dintre numeroasele pârtii exigente - coborâri freeride în domeniu la Hochjoch sunt recomandate. Hochjoch a fost gazda Freeride World Tour. Pentru freereideri începători este mai potrivit pârtia Nova.
Click aici pentru harta mărită

Cazare în regiunea Montafon

Harta Măreşte

Caută…
: Regiune de schi Montafon
În acest moment nu există oferte disponibile