Evaluările turiştilor

Lungau

257 Nr. evaluări:

96 % Rata de recomandare:

Staţiuni 8,6
Domenii schiabile 8,9

Regiune de schi Lungo

Informaţii despre regiune
Cel mai înalt punct: 2.400 m Total pârtii: 250 km
Cel mai jos punct: 1.066 m
Pârtii:
109 km
Instalaţii pe cablu: 57
Pârtii:
110 km
Teleschiuri: 21
Pârtii:
31 km
Telescaune: 30 Rute de schi: 0 km
Telecabine: 6
Skipass-ul "Lungo" vă oferă acces la un total de 250 de kilometri de pârtii și 57 de instalaţii pe cablu în cele 4 domenii schiabile Katschberg/Aineck, " Grosseck/Speiereck", Fanningberg și Obertauern!

Domeniul schiabil Fanningberg - Mariapfarr este potrivită pentru familii, dar datorită unor pante abrupte dificile și a unui traseu de curs, este variată și pentru schiorii avansați.

În domeniul schiabil Grosseck-Speiereck vă aşteaptă 50 km de pârtii variate şi vă puteţi bucura de coborârea de vale din Speiereck spre St. Michael, cu o diferenţă de nivel de 1300 m şi o lungime totală de 9 km - o adevărată desfătare! Domeniul schiabil este potrivit pentru familii cu copii, dar şi pentru pentru schiorii mai experimentaţi căci tunurile de zăpadă garantează la temperaturile potrivite siguranţa zăpezii.

Şi domeniul schiabil Katschberg-Aineck, cu ai săi aproximativ 70 km de pârtii de schi, are o gamă largă de pârtii lungi și variate. Zona este potrivită atât pentru familiile cu copii, cât și pentru schiorii avansați. Pârtia cea mai dificilă, "Direttissima" are o lungime de 3 km și este foarte abruptă, mai ales la început. Este considerată una dintre cele mai dificile pârtii din Alpi. Deoarece 100% din pârtii pot fi acoperite cu zăpadă, zăpada este garantată în tot domeniul schiabil, dacă temperaturile sunt potrivite.

În domeniul schiabil Obertauern aveți la dispoziție încă 100 de kilometri de pârtii. Pârtiile de la Schaidbergbahn și Plattenkarbahn sunt potrivite în special pentru începători. Adevărații experți îndrăznesc să abordeze faimoasa Gamsleitenspitze. Freeriderii își fac de cap în Obertauern, la fel ca și freestylerii. Parcul de distracții de sub Kehrkopf - snowpark-ul "The Spot" - este un vis pentru oricine caută puțină acțiune.

Fie că este vorba de o pârtie pentru începători cu instalaţii de exerciţii sau de o pârtie abruptă de mogul, de un covor magic sau de o telecabină modernă, de un parc de distracții sau de o zonă de freeride - aici se găseşte ceva pentru toată lumea!
Hartă a pârtiilor Lungo
Click aici pentru harta mărită

Staţiuni Lungau

Harta Măreşte

staţiune cazări
3
1
6

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter