Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Kaltenbach - Ried - Stumm

2.146 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 8,9
Informaţii despre domeniul schiabil
Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch
Cel mai înalt punct: 2.378 m
Cel mai jos punct: 600 m
Cota staţiune: 558 m
Instalaţii pe cablu: 43
Teleschiuri: 21
Telescaune: 13
Telecabine: 9
Total pârtii: 102 km
Pârtii:
33 km
Pârtii:
52 km
Pârtii:
17 km
Rute de schi: 8 km

Domeniu schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Domeniu schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Skipass-ul "Zillertaler Superskipass" vă pune la dispoziţie 542 km de pârtii în Zillertal Arena, la Mayrhofner Bergbahnen, la domeniul schiabil glaciar Zillertal 3000, la domeniul Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch precum şi Wildkogel-Arena in Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren. De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi).

De la Kaltenbach puteţi accesa direct domeniul schiabil "Ski-optimal Hochzillertal-Hochfügen", căruia experţii de la skiresort.de i-au acordat deja diverse distincţii! Legătură între zonele de schi Hochfügen-Hochzillertal-Spieljoch lărgeşte oferta de pârtii până la variaţi 110 km (incl. pentru schi de tură). Staţiune din vale a Ski-Dorado-ului, „Hochfügen“ se găseşte la 1500 m deasupra nivelului mării. Acest fapt garantează pentru cei împătimiţi existenţa zăpezii până la sfârşitul lui aprilie. Valea la altitudine este în mod special potrivită pentru schiori, care caută o zonă de schi variată şi cu diverse grade de dificultate. Noile instalaţii includ terenuri noi, minunate, până la o înălţime de 2360 m.

Din decembrie 2018 telecabina de 10 locuri Wimbachexpress înlocuieşte telescaunul de 4 locuri Krössbichl. Noua staţie de munte adăposteşte restaurantul italienesc elegant Albergo şi este situată la 180 m mai sus, deschizând astfel noi posibilităţi de coborâri. Ca un aperitiv se plănuiesc legăturile peak-to-peak de la Hochzillertal-Hochfügen la Spieljoch.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Kaltenbach - Ried - Stumm

Kaltenbach este cel mai important punct pentru schi în nocturnă din Zillertal. În domeniul schiabil Hochfügen-Hochzillertal este iluminată artificial o dată pe săptămână renumita "Stephan-Eberharter-Goldpiste". Coborârea de vale de 5 km duce de lae la staţia de mijloc până la cea de vale a instalaţiei Hochzillertal-Seilbahn. Aici vă puteţi da în nocturnă din ianuarie până în martie, în timpul orarului extins de la 19:00 la 22:00. Nu se pune vorba de lipsă de zăpadă, deoarece porţiunea poate fi şi complet înzăpezită artificial. O altă pârtie este cea de la instalaţiile Lamark-Liften, în Hochfügen, unde distracţia pe timp de seară este posibilă şi aici până la 22:00. În plus de mai multe ori în sezon instructorii de schi prezintă un show de schi. Skibus-ul duce pe pasionaţii schiatului în nocturnă de la Kaltenbach la intrarea în domeniul schiabil cu nocturnă - şi bineînţeles şi înapoi.

Après-Ski Kaltenbach - Ried - Stumm

Mecca Après-Ski-ului, Hochzillertal vă oferă cam tot ce vă puteţi dori pentru o zi de schi perfectă din toate punctele de vedere. Cabane tradiţionale cu şezlonguri şi cămine în aer liber pot fi găsite practic oriunde pe pârtii. Deosebit de exclusiv este refugiul Kristallhütte şi Wedelhütte. La Postalm (Hanul Poştei) şi sChich Bar chiar în staţia Hochzillertal vă aşteaptă un ceai vânătoresc şi vin fiert. Seara distracţia se mută în baruri şi discoteci, unde se petrece până în dimineaţă! În fiecare miercuri şi vineri până la ora 22:00 este posibil schiatul în nocturnă.

Cabana Kristallhütte care se află la altitudinea de 2150 m la staţiunea de munte Kristall-Express oferă preparate de bucătărie creative la preţuri atractive. Sunt servite produse regionale proaspete. În interior vă aşteaptă un şemineu cu salon rustic. Dacă vremea permite este deschisă terasa care oferă pe lângă un bar, şezlonguri şi paturi cu apă. Din sezonul 2013/2014 oferă în plus o cramă de vinuri.

Cei care îşi doresc activităţi sportive în afara pârtiei, pot profita de ofertele pentru înot, patinaj, bowling, excursii sau săniuş – în Kaltenbach (aproape) nimic nu este imposibil! La fel merită o excursie la Fügen în parcul de distracţii acvatic Zillertal. Aici cei mici se pot distra pe toboganul de 133 m, cel mai lung din Austria de vest.

Snowpark: Betterpark Kaltenbach - Ried - Stumm

"Betterpark" Hochzillertal este situat chiar la telescaunul cu 8 locuri Schnee Express 8er-Sessellift la o altitudine între 2050 şi 2120 m, în domeniul schiabil Hochzillertal-Hochfügen.

Are propria sa instalaţie pe cablu care vă duce direct şi comod sus, fără pauze lungi între diferitele runs. În park vă stau la dispoziţie 3 lines cu diferite grade de dificultate, pe care începătorii, avansaţii şi experţii îţi pot pune talentul la încercare. O delicatesă suplimentară este linia Jib de la finalul park-ului, care punctează cu diferite boxe şi rails. Din decembrie 2016 vă aşteaptă şi "Snowpark Lamark" la instalaţiile pe cablu Lamark. Este vorba de un "small park", cu 3 lines şi 13 elemente, pentru toate nivelele de dificultate!

După o zi lungă de freestyle sau pur şi simplu pentru o pauză între runs vă aşteaptă Chill Area cu Container, şezlonguri şi sound system pe măsură. În afară de Betterpark pasionaţii de fun şi freestyle sunt aşteptaţi în diverse alte Snowpark-uri în Zillertal - printre altele Mayrhofen, Gerlos sau la gheţar Hintertux.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Raportul pentru Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Kaltenbach - Ried - Stumm

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Kaltenbach - Ried - Stumm

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex