Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Kals am Großglockner

76 Nr. evaluări:

90 % Rată recomandări:

Staţiune 8,5
Domeniu schiabil 8,4

Domeniu schiabil Großglockner Resort Kals-Matrei

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.422 m Telecabine: 3
Cel mai jos punct: 933 m Total pârtii: 44,5 km
Cota staţiune: 1.324 m
Pârtii:
9,5 km
Instalaţii pe cablu: 14
Pârtii:
24 km
Teleschiuri: 5
Pârtii:
11 km
Telescaune: 6

Domeniu schiabil Großglockner Resort Kals-Matrei

Cu skipass-ul "SkiHit" vă puteţi bucura de cca. 186 km de pârtii în domeniile schiabile Großglockner Resort Kals-Matrei, centrul de schi St. Jakob / Defereggental, Sillian /Hochpustertal, Kartitsch, Lienz, Obertilliach - Golzentipp, Gheţarul Mölltal şi Ankogel (vezi detalii regiune de schi).

Prin unirea domeniilor schiabile Matrei şi Kals s-a format noua Großglockner Resort (933 - 2422 m), cu peste 44 km de pârtii (incl. rute de schi) şi 14 instalaţi pe cablu în cel mai mare domeniu schiabil al Tirolului de Est. Cei 110 km de pârtii anteriori au fost recalculaţi după noile reguli de calculare, însă pârtiile au rămas neschimbate. Multe coborâri cu diferite grade de dificultate atât pentru începători, cât şi pentru schiorii mai avansaţi vă invită să vă distraţi la schi. Telescaunul de 6 locuri Glocknerblick, care a intrat în funcţiune în 2019, nu doar îmbunătăţeşte confortul şi capacitatea de transport ci vă duce şi cu un singur drum la staţia de munte.

Telecabina Goldried porneşte din Matrei şi vă transportă direct în domeniu schiabil. Domeniul schiabil potrivit pentru familii este o adevărată comoară printre cunoscători. Direct la staţia de munte este un parc de schi pentru copii cu salon rustic încălzit. Cei mici pot învăţa să schieze într-un mod distractiv, cu ajutorul covorului magic, pârtiilor de competiţii şi figurinelor.

Snowboarder-ii pot profita de funpark-ul cu slides şi jumps! Cei mai rezistenţi trebuie neapărat să încerce pârtia de vale, cu 7 km lungime "Cimaross-Tal" spre Matrei, traversând o diferenţă de nivel de 1450 m. Profesioniştii au la dispoziţie pârtiile negre, provocatoare şi diverse variante de a se bucura de zăpada prăfuită la Cimaross, în direcţia spre Matrei, precum şi la Blauspitze către Kals.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Kals am Großglockner

Oferta variată de restaurante, baruri şi pub-uri din domeniul schiabil asigură iubitorilor sporturilor de iarnă nu doar destul de bucate pentru o pauză de la schi, ci şi divertisment variat. O vedere panoramică fantastică promite îndrăgita terasă "Bergrestaurants Glocknerblick" la 1970 m altitudine, pe Cimaross. O vedere panoramică cu adevărat impresionantă oferă şi "Adlerlounge", situată la 2600 m deasupra nivelului mării. Recomandăm şi o vizită la "Muh-Bar", la Hotel Goldried la staţia de vale a telescaunului Goldriedbahn.

O experienţă de neuitat vă oferă drumeţiile ghidate cu rachete de zăpadă, unde puteţi observa şi fauna locală în Parcul Naţional Hohe Tauern. Partidele de săniuş, de exemplu pe derdeluşul cu nocturnă de 2,1 km lungime, completează ideal oferta de timp liber. Cei pasionaţi de echitaţie pot călări prin zăpada prăfoasă în ritm liniştit. În plus vă aşteaptă 50 de rute de căţărări pe gheaţă.

Snowpark: Snowpark Kals am Großglockner

Asocierea domeniilor schiabile Matrei şi Kals s-a creat "Großglockner Resort" cea mai mare regiune de schi din Tirolul de Est. Ce are acest loc de oferit pentru freestyle? La această întrebare se găseşte răspunsul foarte repede! Pe lângă numeroase zone de zăpadă adâncă şi numeroase coborâri rapide vă aşteaptă şi un funpark şi o pârtie de carver. La staţia de munte a instalaţiei pe cablu Happeck diferite kicker, rail şi slides aşteaptă să fie descoperite.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Großglockner Resort Kals-Matrei nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Großglockner Resort Kals-Matrei

Raportul pentru Großglockner Resort Kals-Matrei este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,1 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Kals am Großglockner

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Kals am Großglockner

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex