Evaluările turiştilor

Finkenberg

645 Nr. evaluări:

98 % Rata de recomandare:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 9,3

Schi fond Finkenberg

Pentru schi fond

28 km km schi fond:

Fiecare dintre satele din Zillertal are propriile trasee de schi fond. În total, aceasta creează o rețea de aproximativ 125 km lungime. În jurul Finkenberg veți găsi aproximativ 28 km de trasee de schi fond bine îngrijite, unele dintre ele fiind și în stil skating. Cel mai lung traseu, de 14 km, vă duce de la Tux-Vorderlanersbach la Madseit. Datorită altitudinii sale de 1.300 m până la 1.450 m, este încă practicabil atunci când în altă parte este deja dezgheț. La prezentarea biletului Tux-Finkenberg, naveta dintre Mayrhofen și Hintertux poate fi folosită gratuit.

În Mayrhofen, în apropiere sunt alți 35 de kilometri de trasee de schi fond. Gradul de dificultate al traseelor din jurul Finkenberg este mediu, iar în jurul Mayrhofen mai degrabă ușor, oferind astfel condiții perfecte pentru primele încercări cu schiurile de fond. De exemplu, vă puteți bucura de un peisaj de iarnă de vis pe traseul Hollenzen, lung de 3 km, sau pe traseul Strasser, lung de 0,8 km.

În Burgstall veți găsi patru noi trasee de schi fond. Puteți, de exemplu, să vă încercați norocul pe pista de sprint sau pe cea pentru profesioniști sau să admirați peisajul minunat al iernii în confort pe pista de agrement. Trei trasee de schi fond sunt iluminate până la ora 22:00, permițându-vă astfel să vă bucurați de orele de seară sportive.
Harta pârtiilor schi fond Finkenberg
Click aici pentru harta schi fond mărită

Cazare în Finkenberg

Harta Măreşte

Caută…

: Schi fond Finkenberg

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter