Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Finkenberg

532 Nr. evaluări:

98 % Rată recomandări:

Staţiune 8,9
Domeniu schiabil 9,2

Domeniu schiabil Ski- & Gletscherwelt Zillertal 3000

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.250 m Telecabine: 16
Cel mai jos punct: 630 m Total pârtii: 202 km
Cota staţiune: 840 m
Pârtii:
58 km
Instalaţii pe cablu: 65
Pârtii:
101 km
Teleschiuri: 26
Pârtii:
43 km
Telescaune: 23 Rute de schi: 8 km

Domeniu schiabil Ski- & Gletscherwelt Zillertal 3000

Skipass-ul "Zillertaler Superskipass" vă pune la dispoziţie 542 km de pârtii în Zillertal Arena, la Mayrhofner Bergbahnen, la domeniul schiabil glaciar Zillertal 3000, la domeniul Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch şi Wildkogel-Arena in Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren. De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi).

Ski- & Gletscherwelt Zillertal 3000 are multe pârtii cu zăpadă prăfuită de diferite grade de dificultate. Zăpada prăfuită încă neatinsă și moguli provocatoare face ca inima fiecărui schior să bată mai repede. Gheţarul Hintertuxer - este singurul domeniu schiabil care funcţionează pe tot parcursul anului din Austria - oferă condiţii perfecte de schi 365 zile pe an. Pe tot domeniu schiabil vă stau la dispoziţie 202 km de pârtii, precum şi 66 de instalaţii pe cablu între 850 şi 3250 m altitudine.

Fie că este vorba de coborârea de vale de 12 km de la Gefrorenen Wand ("Peretele Îngheţat") (3250 m), de pârtia mogul de la Olperer (3476 m) sau ariile de zăpadă adâncă de la Kaserer (3093 m) - veţi găsi sigur ceva pe gustul dvs.!

Un alt moment de vârf poate fi un tur pe gheţar - puteţi cuceri în o zi 15.000 m altitudine şi 60 km coborâre. La Penken în Mayrhofen vă stă la dispoziţie coborârea Harakiri, cu o înclinaţie de în medie 78%, astfel cea mai abruptă pârtie a Austriei - o adevărată provocare şi pentru cei cu multă experienţă. Rastkogel şi Horberg oferă în schimb coborâri mai domoale şi de nivel mediu.

Şi fracţia "boarderior" va fi mulţumită de ofertă: două Snowparks cu Halfpipe, Tables, Slides şi multe alte elemente la gheţar şi Penken. Copii sunt aşteptaţi în schimb la park-ul de la Eggalm, atât cu un ski-carusel şi covor fermecat, cât şi snowtubing.

Din iarna 2017/18 vă aşteaptă instalaţia de 10 locuri pe cablu unic Finkenberg I. Înlocuieşte cabina de 4 locuri de la staţia de vale Finkenberg şi va putea transporta până la 2400 persoane pe oră în 56 de cabine. Este mai rapidă, are scaune încălzite şi oferă şi Wi-Fi oaspeţilor săi.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Finkenberg

În Finkenberg Laternd’l Pub asigură culisa pentru distracţia Après-Ski, cu DJ’s, bar plin şi muzică tipică! Seria de petreceri "Tux1" în Papperla Pub in Hintertux oferă periodic spectacole cu şlagăre în limba germană, la fel şi la „Hohenhaus Tenne“, chiar lângă staţia din vale a gheţarului Tuxer. Pentru a vă putea deplasa comod de la un party la celălalt vă stă la dispoziţie autobuzul "NIGHTLINER" ( între orele 18:30 - 02:30) între Finkenberg şi Hintertux pentru toţi oaspeţii (contra cost).

Dacă nu aveţi chef de acest tip de distracţie, puteţi profita de una dintre cele 3 derdeluşul cu nocturnă din împrejurimi - cu peste 5 km lungime şi peisaje de vis! Sau alegeţi o drumeţie în natură. În total puteţi alege între 68 km de trasee montane de iarnă în valea Tux. La staţia Almbahnen din Finkenberger veţi găsi un patinoar natural şi 2 de curling.

Vremea nu este perfectă pentru schi? Atunci încercaţi una din piscinele sau facilităţile wellness. Pentru familii merită o excursie în Playarena Tux un parc de joacă interior de 1.200 m².

Snowpark: Snowpark Betterpark Hintertux Finkenberg

Dacă la Finkenberg căutaţi posibilităţi de frestyle veţi găsi repede pentru că oferă două posibiltăţi excelente. La gheţarul Hintertux vă aşteaptă "Betterpark" cu diferite linii de instalaţii pentru începători şi experţi. Liniile de instalaţii easy, mediu, pro, rail şi box promovează creativitatea şi originalitatea. Pe lângă toate acestea este şi un superpipe de 100 m lungime care completează oferta parcului. La 3200 m înălţime şi pe o suprafaţă extinsă invită "Betterpark" pe toţi pasionaţii care doresc să schieze într-un peisaj impresionant alpin.

În renumitul "Vans Penken Park" din Mayrhofen puteţi încerca şase zone diferite de jib, boxe, rails, kicker şi halfpipe.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Ski- & Gletscherwelt Zillertal 3000 nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Ski- & Gletscherwelt Zillertal 3000

Raportul pentru Ski- & Gletscherwelt Zillertal 3000 este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,6 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Finkenberg

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Finkenberg

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex