Evaluările turiştilor

Brixen im Thale

647 Nr. evaluări:

95 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,8
Domeniu schiabil 9,3

Schi fond Brixen im Thale

Pentru schi fond

34 km km schi fond:

În jurul Wilder Kaiser veţi găsi cca. 65 km de pârtii excelent preparate, care prin varietatea pe care o oferă sunt la înălţimea tuturor exigenţelor. Reţeaua trece prin văile răsfăţate de soare şi face legătura cu traseele de la St. Johann şi Kitzbühel. Foarte frumos este de la Brixen la Westendorf.Brixen are aproximativ 34 de kilometri de pârtii de schi fond de dificultate medie. Recomandată în mod special este pârtia de 2,2 km de la Hochbrixen, de la înălțime, cu o priveliște panoramică impunătoare.

În localitatea învecinată Westendorf, vă așteaptă alți 10 km de trasee de schi fond, atât pentru stil clasic, cât și în stil skating. Pârtia iluminată din Scheffau este, de asemenea, un punct de atracție. Schiorii pasionați de schi fond își pot face turele aici în fiecare zi, iarna, până la ora 22:00.

În plus în localităţile din jur cum ar fi Ellmau, Going, Hopfgarten şi Itter vă stau la dispoziţie multe pârtii de dificultate uşoară sau medie, astfel puteţi explora mereu noi rute în împrejurimi.
Harta pârtiilor schi fond Brixen im Thale
Click aici pentru harta schi fond mărită

Cazare în Brixen im Thale

Harta Măreşte

Caută…

: Schi fond Brixen im Thale

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter