Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Brixen im Thale

615 Nr. evaluări:

96 % Rată recomandări:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 9,4

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.869 m Telecabine: 16
Cel mai jos punct: 620 m Total pârtii: 288 km
Cota staţiune: 794 m
Pârtii:
126 km
Instalaţii pe cablu: 81
Pârtii:
127 km
Teleschiuri: 30
Pârtii:
35 km
Telescaune: 35

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" puteţi profita de una dintre cele mai mari şi moderne domenii zone de schi cu legături directe din lume! 288 km de pârtii preparate, 81 instalaţii moderne de transport pe cablu, precum şi 3 snowparks garantează distracţie pe zăpadă fără limite. De la mic la mare, de începător la avansat, toţi vor avea parte de distracţie maximă!

Jochbahn, telescaunul cuplabil cu 8 locuri este cel mai rapid din lume şi cu scaune încălzite acoperă foarte confortabil cei 2 km cu o viteză de 6 metri. Noua coborâre Joch duce sportivii prin un tunel fără probleme sau încrucişări peste stradă.

De la Brixen ajungeţi comod prin Hochbrixen la Hartkaiser (unde există multe posibilităţi şi pentru începători şi pentru avansaţi) şi la Hohen Salve pe de-o parte, pe de altă parte prin Choralpe aveţi chiar la pârtiile Kitzbühel. "Big Playground" la Gampenkogel răsfaţă boarderii cu Quarterpipe, Lines, Kicker şi o Chill Area proprie. Coborârea de vale 5,5 km de la Choralpe presupune ceva experienţă, în timp ce începătorii se pot da după voia inimii la Westendorfer sau Hochbrixen. Freeriderii sunt aşteptaţi la Hopfgarten, Scheffau sau Westendorf cu oferte ideale. Adevărate "delicatese" promit şi cele 01 de refugii în întreaga regiune.

În cazul în care călătoriţi cu cei mici sau chiar dumneavoastră sunteţi un iubitor al poveştilor, trebui să experimentaţi o călătorie cu noua telegondolă cu 10 locuri din SkiWelt Söll. Cu tema "Hans im Glück" aveţi multe de descoperit!

Vă doriţi şi mai mare diversitate? Cu skipass-ul "Super Ski Card" puteţi să alegeţi dintre 2750 km de pârtii şi 938 instalaţii pe cablu în 22 de regiuni de schi.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Brixen im Thale

În SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental există în cele trei domenii schiabile ofertă proprie de schi cu nocturnă, în Söll, în Brixen şi în Westendorf. La instalaţia Schusterbühe la Brixen găsiţi o pârtie albastră de 300 m cu nocturnă, deschisă continuu până la ora 19:00.

Atracţia deosebită în acest sens este însă la SkiWelt Söll. Aici vă aşteaptă cel mai mare domeniu schiabil cu nocturnă din întreaga Austria! De miercuri până sâmbătă vă stau la dispoziţie 10 kilometri de pârtie bătută până seara târziu. Cele 5 coborâri se găsesc la cabina Hochsöll şi de telescaunele Keat şi Hexen6er şi vă aşteaptă cu iluminare artificială până la ora 21:30. Dar nu totul sunt pârtii: cu distracţie pe timp de seară vă aşteaptă şi Fun-Arena "Hans im Glück", de la telescaunul cu 4 locuri. Numeroase refugii şi un derdeluş la telecabina Hochsöll completează oferta de nocturnă. Posibilităţile de schi în nocturnă din Söll sunt deosebit de extinse şi pretind din acest motiv un skipass separat.

În plus se află la Westendorf la terenul de exersare al telescaunului cu 4 locuri şi o pârtie de 500 m. Este deschisă în fiecare marţi până la ora 21:00. Şi în Westendorf şi în Brixen trebuie achitată o taxă pentru a vă bucura de nocturnă.

Après-Ski Brixen im Thale

Cei care, chiar după o zi pe pârtie, au încă multă energie, vor găsi cu siguranţă în regiunea Brixental cu ce să-şi ocupe serile. Diferite baruri, Pubs, cabane şi discoteci, printre care Brixner Stadl ies în evidenţă, vă oferă posibilităţi de distracţie. Pentru seri liniştite vă stau la dispoziţie în schimb restaurante şi alte localuri culinare, care vă aşteaptă cu specialităţi tipic regionale şi bucătărie internaţională.

Excursiile pe zăpadă şi la lumina torţelor completează bogata paletă de activităţi, pe cal sau sportiv, făcând Nordic Walking. Așa-numitul sat Alpeniglu, cu 18 igluuri în stațiunea montană din Hochbrixen, vă invită la o expoziție de artă de gheață cu teme care se schimbă în fiecare an, băuturi răcoroase din pahare de gheață, un lounge la soare, un bar și multe altele. Alte posibilităţi în Brixen sunt săniuşul la lumina lunii şi kegeln (asemănător bowling). Patinajul, Ice Stock (asemănător Curling) şi vizite la piscina acoperită sunt posibile la învecinatele staţiuni Ellmau şi Kitzbühel, care sunt destinaţii excelente şi pentru petrecăreţi şi shopping.

Snowpark: Big Playground Brixen im Thale

În "SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental" vă aşteaptă nu mai puţin de 4 snowpark-uri excelente şi un SkiParcours. Din Brixen cele mai rapid accesibile sunt "Mini Playground" şi "Big Playground", sau "Boarders Playground". "Mini Playground" potrivit pentru exerciţii are dâmburi, curbe abrupte, job box-uri şi mici jumps, ideal pentru începători şi micii rideri. "Big Playground" situat la instalaţia Gampenkogelbahn oferă posibilităţi de freestyle pentru începători şi avansaţi.

Pe easy Line începătorii pot încerca primele sărituri şi trucuri la boxes şi tubes. Celor mai avansaţi şi profesioniştilor le stă la dispoziţie atât o Medium Line, cât şi Pro Line, cu multe obstacole precum boxes şi rails, dar şi elemente de jib. Mai mult, Super-Cross Line cu snake-run şi banked slalom asigura distracţia începătorilor, dar şi celor mai avansaţi. În plus există în park o chill area, această perlă pentru freestyle merită definitiv vizitată.

Cei cărora toate acestea tot nu le ajung, găsesc alte două park-uri în SkiWelt, SkiParcours Hans im Glück, "Kaiserpark" la Ellmau şi "Crazy Kangaroo Park" la Salvenmoos, pe a cărui Funslope vă puteţi da de 4 ori pe săptămână şi după apusul soarelui.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Raportul pentru SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Brixen im Thale

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Brixen im Thale

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex