Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Breitenbach

60 Nr. evaluări:

84 % Rată recomandări:

Staţiune 7,7
Domeniu schiabil 8,4

Domeniu schiabil Ski Juwel

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.025 m Telecabine: 9
Cel mai jos punct: 690 m Total pârtii: 97 km
Cota staţiune: 510 m
Pârtii:
30 km
Instalaţii pe cablu: 45
Pârtii:
54 km
Teleschiuri: 29
Pârtii:
13 km
Telescaune: 7 Rute de schi: 16 km

Domeniu schiabil Ski Juwel

Prin asocierea domeniilor schiabile Wildschönau şi Alpachtal şi noua cabină vă stau la dispoziţie în total 113 km de pârtii cu noul skipass"Ski Juwel". Aceasta vă permite accesul la domeniile schiabile Markbachjoch/Lanerköpfl, Oberau, Schatzberg precum şi Kramsach, Reither Kogel şi Wiedersberger Horn prin 47 instalaţii pe cablu între 690 şi 2025 m altitudine! Diferite coborâri cu toate gradele de dificultate asigură distracţia pe plăci pentru toţi schiorii, de la începători până la cei cu multă experienţă.

Copii vor găsi oferta pe măsura la Bobo's Kinderclub! Pentru familii şi cei cu un stil liniştit recomandăm în special Schatzberg sau Reither Kogel, pentru cei ambiţioşi mai degrabă coborârile de pe versantele de nord ale Markbachjoch şi Lanerköpfl - vor adora şi diversele zone de zăpadă adâncă şi de freeride de aici cu 17 km de rute marcate.

Şi la diversele pârtii din Niederau ajungeţi comod cu ski-bus-ul gratuit. Pe pasionaţii de Snowboard îi aşteaptă cu porţile deschise Snowpark-ul de la Wiedersberger Horn, Fun-Park-ul de la Schatzberg precum şi Race 'n' Boarder Arena la Niederau.

O atracţie din sezonul 2016/2017: măsuraţi-vă viteza pe noua pârtie de concurs Eva-Maria Brem din Reither Kogel!

În plus vă stau la dispoziţie şi 25 de "hot-zones", unde puteţi accesa gratuit internet Wi-Fi.

Cu extinderea skipass-ului la Super Ski Card (vezi regiunea de schi), puteţi profita şi de mai mult de experienţa dvs. la schi: cu acest card acces nelimitat în 22 de domenii schiabile din Tirol şi Salzburg, cu 2750 km de pârtii şi 938 instalaţii pe cablu!

Ce schior nu visează să fie printre primii care lasă urme pe pârtia proaspăt bătută? "First Line Skiing" în Ski Juwel permite tuturor celor care se trezesc devreme această experienţă deosebită. Apoi sunt aşteptaţi cu un mic dejun consistent la una din cabanele tradiţionale şi astfel este garantat startul perfect în ziua de schi!
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Breitenbach

Printre numeroasele domenii schiabile din Austria, Ski Juwel în Wildschönau şi Alpbachtal este unul din cele mai bine pregătit pentru schi în nocturnă. În apropiere de Breitenbach vă aşteaptă cu schi în nocturnă în fiecare vineri şi sâmbătă, de la 18:30 la 21:15 trei pârtii cu o lungime totală de cca. 6 km la Reither Kogel. Pentru schi seara funcţionează în acest timp instalaţiile Reitherkogelbahn, Nordlift şi Brandachlift. În plus în fiecare marţi, tot între 18:30 şi 21:15 este iluminată artificial şi coborârea de familie, de data aceasta însă pentru schi de tură şi deci fără instalaţii pe cablu. În domeniul schiabil Roggenboden la Wildschönau pe lângă schi, vă puteţi şi da cu săniuţa. Miercuri şi joi se aprinde aici nocturna între 19:30 şi 21:00 pe două pârtii largi şi înzăpezite. Biletele pentru schi în nocturnă în Reith şi Roggenboden se cumpără la destinaţiile respective.

Après-Ski Breitenbach

Après-Ski în Alpbachtal începe la unul din refugiile primitoare de pe pârtie, aici puteţi lua în linişte o masă copioasă - apoi atmosfera devine mai animată. Fanii Après-Ski-ului nu pot pierde ocazia de a vizita "Gondlalm": intregul mobilier constă din gondole - dacă este prea mult pentru dumneavoastră vă stau la dispoziţie numeroase restaurante, o plimbare la lumina torţelor sau săniuş în nocturnă. În plus: excursii ghidate, plimbări cu sania trasă de cai şi ice-stock (asemănător curling).

Pe doritorii de senzaţii tari îi aşteaptă un spectacular zbor în tandem, la 1000 m altitudine, cu privelişti uluitoare a Wildschönau. Zboruri zilnice sunt posibile, la cerere.

Rollercoaster-ul Alpbachtaler Lauser- Sauser este o altă atracţie care nu trebuie ratată: la cota 1035, la 134 m înălţime şi cu o mulţime de jump şi rostogoliri, impresionanta călătorie asigură distracţie pentru toate vârstele. Nu uitaţi însă să zâmbiţi - la sosire vă aşteaptă Fotopoint!

Snowpark: Snowpark Alpbachtal Breitenbach

Pe Wiedersbergerhorn în Alpbach visele de Freestyle devin realitate! Vă gândiţi poate la acele salturi incredibile de la televizor, pe care nu le pot face decât profesioniştii şi sportivi de vârf? În acest caz, este vorba de vise un pic diferite: parcul a fost proiectat pentru a satisface nevoile familiilor şi începătorilor care şi-au dorit întotdeauna să sfideze gravitaţia şi să zboare peste propriile limite! "Snowpark Sugar" invită în primul rând la distracție în atmosferă familiară și atrage cu mini-dealuri și şanţuri pe cei mai curajoşi dintre începători. Easy box, precum şi un flat box, o placă pentru slide şi un rainbow box şi două kicker uşoare de 3 metri alcătuie peisajul perfect pentru cei care îndrăznesc pentru prima oară să intre în un snowpark. Ce fac între timp experţii? Ei bine au la dispoziţie un"jip - şi kicker area" cu kicker de 4 m lungime, roller de 5 m, kicker de 6 m, unul de 10 m şi flat box de 4 m, flat butter box 5 m, mail box 5 m, jib tank 5 m, rainbow box 6 m, wave jump box 6 m, straight industry 6 m, flat down rail 8 m şi flat down box 8 m.

Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau are de oferit 2 park-uri, cărora li se alătură Race'n'Boarder Arena la Tennladenhang cu porţiune permanent deschisă de slalom gigant şi viteză şi o carving area, cu alte kickere, boxe şi rails pentru distracţie garantată.

Domeniul schiabil Ski Juwel nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor Ski Juwel

Raportul pentru Ski Juwel este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,2 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Breitenbach

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Breitenbach

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex