Evaluările turiştilor

Bad Häring

240 Nr. evaluări:

96 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,5
Domeniu schiabil 9,2

Regiune de schi Super Ski Card

Informaţii despre regiune
Cel mai înalt punct: 3.122 m Total pârtii: 2.815 km
Cel mai jos punct: 443 m
Pârtii:
1.177 km
Instalaţii pe cablu: 939
Pârtii:
1.315 km
Teleschiuri: 434
Pârtii:
323 km
Telescaune: 311
Telecabine: 194
Skipass-ul "Alpii Kitzbühel AllStarCard" s-a unit cu Salzburger Super Ski Card, pentru a permite ceva incredibil: Skipass-ul Super Ski Card, cu acces la 2.815 km de pârtii, dintre care 2.200 înzăpezite artificial cu 939 instalaţii pe cablu în două ţări şi şase landuri federale. Cu cei 2 gheţari, Kitzsteinhorn şi Mölltaler, acest Ultra-Skipass vă oferă distracţie pe pârtii 205 de zile şi incredibilă siguranţă de zăpadă. Pentru a mări siguranţa de zăpadă şi mai mult Skiwelt a investit în extinderea posibilităţilor de înzăpezire artificială. Pentru relaxare şi petrecere vă aşteaptă peste 800 de căbănuţe tiroleze şi salzburgheze. Printre cele 22 de regiuni de schi se numără renumitele Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental, Kitz-Ski Kitzbühel – Kirchberg, 3 Länder Freizeit-Arena, Wildkogel-Arena, Ski amadé și Zillertal Arena. Obligatoriu pentru orice iubitor de sporturi de iarnă!

O suplimentare în materie de servicii oferite de SkiWelt Wilder Kaiser sunt cele 80 de Hotspots Wi-Fi distribuite în tot domeniul schiabil, astfel puteţi împărtăşiţi direct experienţele la schi cu cei de acasă! Un plus de distracţie asigură şi cele 2 porţiuni Skimovie din Scheffau, Söll şi Westendorf, fiecare coborâre este înregistrată şi seara o puteţi trece comod în revistă pe monitor.

Alpii Kitzbühel sunt o mare de culmi şi includ cele mai provocatoare domenii schiabile şi în acelaşi timp unele din cele mai frumoase peisaje ale Tirolului şi Landului Salzburg. Pentru fiecare se găseşte aici câte ceva: numeroase trasee de schi fond, parcuri de distracţii pentru snowboarderi sau coborâri fantastice, cu toate gradele de dificultate. Legătura dintre Westendorf şi Brixen im Thale prin Choralpe uneşte optim domeniile Wilder Kaiser-Brixental şi Kitzbühel sunt legate perfect şi regiunea devine un autentic paradis de zăpadă.
Hartă a pârtiilor Super Ski Card
Click aici pentru harta mărită

Cazare în Bad Häring

Harta Măreşte

Caută…

: Regiune de schi Bad Häring

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter