Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Bad Häring

202 Nr. evaluări:

96 % Rată recomandări:

Staţiune 8,4
Domeniu schiabil 9,2

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 1.869 m Telecabine: 16
Cel mai jos punct: 620 m Total pârtii: 288 km
Cota staţiune: 650 m
Pârtii:
126 km
Instalaţii pe cablu: 90
Pârtii:
127 km
Teleschiuri: 39
Pârtii:
35 km
Telescaune: 35

Domeniu schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" aveți acces la unul dintre cele mai mari și mai moderne domenii schiabile din lume. SkiWelt a fost deja votat de mai multe ori ca fiind unul dintre cele mai bune domenii schiabile din lume! 90 de instalații pe cablu moderne, 288 km de pârtie și patru snowpark-uri garantează distracţie pe zăpadă fără limite. Fie că este vorba de tineri sau bătrâni, începători sau profesioniști, toată lumea se simte în elementul ei aici. Skibus-ul vă duce pe de la Bad Häring la Hopfgarten şi permite astfel accesul rapid la SkiWelt.

Cabina prin Hochsöll asigură legături ideale cu pârtiile de la Hohen Salve şi astfel cu întregul domeniu schiabil! Cei 7,3 km ai coborârii de vale îi aşteaptă la Hohen Salve pe cei în formă, în timp cei cu multă experienţă pot şi ei să se bucure de pârtiile de la instalaţia Kälbersalvenlift. Coborârea Tanzer este nu doar ideală pentru experţi, ci şi una din cele mai frumoase ca peisaj din Skiwelt. Pentru freeride se recomandă pârtia Black-Pipe de la Hohen Salve, iar pentru snowboard vă aşteaptă "SnowPark Crazy Kangaroo" cu kicker, rails şi boxe, dar şi destule posibilităţi pentru începători - în special parcursul Hans im Glück cu obstacole interesante şi multă varietate. Şi Westendorf şi Ellmau au Snowpark-uri cu multe alte elemente. Adevărate "delicatese" promit şi cele 80 de refugii în întreaga regiune.

Dacă călătoriţi cu copii sau pur şi simplu vreţi să vă bucuraţi de un cadru de poveste, trebuie neapărat să faceţi o plimbare cu noua gondolă de 10 locuri din SkiWelt Söll. Puteţi descoperi multe pe tema "Hans im Glück"!

Cu extinderea skipass-ului la ”Super Ski Card” aveți la dispoziție 2750 km de pârtie şi 938 instalaţii pe cablu în 22 domenii schiabile.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Bad Häring

Pasionaţii sporturilor de iarnă pot profita în Bad Häring de o ofertă specială de schi în nocturnă. În SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental există posibilităţi atât în Söll, cât şi în Brixen şi în Westendorf. Cel mai mare domeniu schiabil cu nocturnă din întreaga Austria se află în SkiWelt Söll, cu 10 kilometri de pârtie bătută disponibili cu nocturnă până seara târziu. Cele 5 coborâri, lângă cabina Hochsöll şi telescaunele Keat şi Hexen6er, vă aşteaptă cu iluminare artificială până la ora 21:45 O altă posibilitate este Fun-Arena "Hans im Glück", de la telescaunul cu 4 locuri. Oferta de schi în nocturnă din Söll este atât de extinse şi specială, încât este nevoie de un skipass separat pentru ea.

În plus găsiţi la Westendorf la terenul de exersare al telescaunului cu 4 locuri şi o pârtie de 500 m, cu nocturnă până la ora 21:30, în fiecare marţi. La instalaţia Schusterbühe la Brixen vă aşteaptă o pârtie cu nocturnă albastră de 300 m - deschisă continuu până la ora 19:00. Şi în Westendorf şi Brixen se percepe o taxă pentru distracţia cu nocturnă.

Après-Ski Bad Häring

După o zi variată pe pârtii nu veţi duce lipsă de agrement pe seară în Bad Häring. Pensiunile confortabile şi rustice vă invită la un pahar - de ce nu o chiar o tărie locală? - şi bunătăţi regionale. Cine caută acţiune se poate da după placul inimi pe derdeluş sau pe patinoarul natural. Mai liniştită dar nu mai puţin interesantă este o plimbare cu sania trasă de cai. Astfel puteţi profita la maxim de minunatul peisaj - bineînţeles că vă puteţi decide să o faceţi şi la o plimbare sau drumeţie pe jos. Celor care vor să facă din noapte zi le recomandăm Wörgl, la doar 5 km depărtare, unde publicul tânăr este aşteptat la mai multe baruri şi discoteci.

Snowpark: Crazy Kangaroo Park Bad Häring

În SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental vă aşteaptă mai multe parcuri excelente. La Söll snowpark-ul "Crazy Kangaroo Park" şi un set-up de lux, cu 12 elemente la o altitudine de 1220 m.

În Beginner Area începătorii se pot da pe kickere şi o funbox. Bineînţeles că există şi o Medium Area pentru avansaţi, cu boxen, kickere cu table de până la 10 m şi diverse elemente jib. Punctul principal de atracţie îl constituie o "fun-slope" de 450 m lungime, Funny Bird Slope la telescaunul Salvenmoos, împărţită în 2 lines. Aici nu stă nimic în calea creativităţii fiecăruia, fie la corners, boxe, jumps, tunel de 7 m sau pe "melc". Datorită instalaţiei de nocturnă de pe Funny Bird Slope au loc de mai multe ori pe săptămână Night Sessions.

Cine caută chiar mai multă distracţie freestyle o găseşte la Ellmau la Intersport Kaiserpark şi la Westendorf la renumitul Big Playground, care face furori cu a sa nouă linie de Super Cross şi oferă multe obstacole pentru avansaţi. Cei începători îşi pot testa capacităţile în "Mini Playground" din Westendorf.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Austria

Raportul experţilor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Raportul pentru SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Bad Häring

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Bad Häring

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex