Evaluările turiştilor

Escaldes

NOU!

Nu există încă evaluări.

Domeniu schiabil Grandvalira

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.640 m Telecabine: 6
Cel mai jos punct: 1.710 m Total pârtii: 210 km
Cota staţiune: 1.053 m
Pârtii:
100 km
Instalaţii pe cablu: 71
Pârtii:
77 km
Teleschiuri: 37
Pârtii:
33 km
Telescaune: 28

Domeniu schiabil Grandvalira

Cu skipass-ul "Grandvalira" aveți la dispoziție 71 de instalații pe cablu și un total de 210 kilometri de pârtii. Fuziunea domeniilor Pas de la Casa/Grau Roig și Soldeu/El Tarter a creat cel mai mare domeniu schiabil din Europa dupa cele din Alpi.

Cea mai apropiată intrare în domeniul schiabil Grandvalira se află în Encamp, la aproximativ 5,5 km. Instalația pe cablu Funitel vă duce direct la domeniul schiabil versatil. Începătorii pot alege dintre numeroase pârtii ușoare, astfel încât aproape nici o pârtie nu trebuie schiată de două ori pe zi. Pârtiile de moguli și opțiunile de off-piste fac să bată mai repede inima oricărui schior, în timp ce ala așa-numiții "cracks" pot profita de parcurile de distracție, pistele de curse FIS și cele de boardercross. Datorită altitudinii sale de până la 2.640 m și aerului umed din Atlantic, domeniul schiabil Grandvalira este, de asemenea, extrem de sigur când vine vorba de existența zăpezii.

Accesul la internet este asigurat de numeroase hotspot-uri de Wi-Fi în domeniul schiabil. Începând cu februarie 2019, puteți utiliza skipass-ul Grandvalira și pentru a accesa domeniul schiabil Ordino Arcalís, care se remarcă prin cei 30 de kilometri de pârtii ai săi și 15 instalații pe cablu.
Hartă a pârtiilor Grandvalira
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Escaldes

În Grau Roig se află Sunset Park Henrik Harlaut, care le ofertă freeriderilor la apus un final perfect pentru o zi la schi. Există trei linii diferite cu kickere și rails, și un bag jump. Parcul este deschis de marți până duminică între orele 15:00 - 21:00.

În Pas de la Casa, telescaunul "La Solana" vă duce la pârtia de schi iluminată "Tubs", care este deschisă de luni până sâmbătă între orele 17.00 și 20.00.

Après-Ski Escaldes

Unul dintre punctele de atracție après-ski de lângă Escaldes este El Tarter, cu popularul restaurant l'Abarset, care se află direct la stația de vale. Petrecerile au loc pe tot parcursul sezonului, DJ renumiți și artiști internaționali asigură în mod regulat o atmosferă fantastică.

Pas de la Casa este de asemenea recomandat pentru après-ski. Multe baruri cu prețuri rezonabile atrag mulți tineri. Cala Bassa Beach Club, situat direct pe pârtie, este unul dintre cele mai populare cluburi de pe plaja din Ibiza, iar acum poate fi găsit și pe zăpadă, în Grandvalira. Barul Iglu de la telescaunul Pic Blanc este construit exclusiv din zăpadă și oferă astfel o locație neobișnuită.

În afară de activitățile obișnuite de après-ski, există multe alte posibilități de petrecere a timpului liber. În regiune se pot face plimbări cu sania trasă de câini și cu rachetele de zăpadă. Construirea unui iglu, tururile cu elicopterul, tiroliana și multe altele contribuie, de asemenea, la oferta atractivă a locului și promite o vacanță perfectă atât activă, cât și recreativă.

Snowpark: Snowpark El Tarter Escaldes

Freestylerii vor găsi un adevărat paradis în domeniul schiabil Grandvalira. Aici există trei parcuri de distracție - inclusiv singurul parc de noapte din Andorra.

Snowpark-ul "El Tarter" este unul dintre cele mai lungi parcuri de zăpadă din Europa, cu o lungime de 1,3 km. Pe lângă diverse obstacole și o linie de kicker, echipa parcului de la Coliflor Freestyle oferă o Academie de Freestyle care este deschisă zilnic. O echipă de shaperi asigură întotdeauna condiții perfecte de pârtie și creează în mod constant elemente noi. Snowpark-ul Xavi din Grau Roig dispune de elemente kicker și jib. Sunset Park Henrik Harlaut este un snowpark nocturn iluminat, deschis de marți până duminică seara. Trei linii diferite cu kickere, rails și un bag jump îi așteaptă aici pe freestylerii îndrăzneți.

Domeniul schiabil Grandvalira nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Andorra

Raportul experţilor Grandvalira

Raportul pentru Grandvalira este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Escaldes

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Escaldes

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter