Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

El Tarter

15 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,3
Domeniu schiabil 9,3

Domeniu schiabil Grandvalira

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.640 m Telecabine: 6
Cel mai jos punct: 1.710 m Total pârtii: 210 km
Cota staţiune: 1.700 m
Pârtii:
100 km
Instalaţii pe cablu: 71
Pârtii:
77 km
Teleschiuri: 37
Pârtii:
33 km
Telescaune: 28

Domeniu schiabil Grandvalira

Cu skipass-ul "Grandvalira" aveţi la dispoziţie 210 km de pârtii, deservite de 71 de instalaţii pe cablu. Aici vă aşteaptă cel mai mare domeniu schiabil din Europa cu excepţia lanţului alpin, format din domeniile Pas de la Casa/Grau Roig şi Soldeu/El Tarter.

El Tarter vă pune la dispoziţie 6 puncte de acces direct în domeniul schiabil Grandvalira. O telegondolă şi un telescaun se află direct la cea mai mare parcare a localităţii, fiind astfel potrivit şi pentru accesul începătorilor. Tot de acolo aveşi acces şi la domeniile localităţilor Soldeu, Pas de la Casa, Canillo şi Grau Roig. Prin acestea, domeniul schiabil Grandvalira este deosebit de variat, oferind şi copiilor o multitudine de posibilităţi de a combina schiul cu distracţie. La circul copiilor sau la circul Badaboom, copii sub 12 ani au la dispoziţie 500 m pentru a-şi exersa primele mişcări pe schiuri. Profesioniştilor le stau la dispoziţie câteva posibilităţi de a se da pe off-piste şi un traseu de pârtii mogul. Freestylerii au şi ei de ce să se bucure, cu un snowpark de 1,3 km lungime, "El Tarter", putându-se bucura şi de competiţiile FIS şi de porţiunile de boardercross, acestea fiind în 2016 porţiunile folosite la expoziţia pentru Cupa Mondială de Schi din Alpi.

Aveţi de asemenea şi acces la internet, prin intermediul numeroaselor hotspots pentru Wi-Fi din cadrul domeniului schiabil. Din februarie 2019 cu skipass-ul Grandvalira aveţi acces şi la domeniul schiabil Ordino Arcalís, cu încă 30 km de pârtii şi 15 instalaţii pe cablu.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă El Tarter

Cei care încă nu s-au săturat de freestyle după apusul soarelui își pot da frâu liber în Sunset Park Henrik Harlaut iluminat, departe de zona principală de schi, de marți până duminică, între orele 15:00 și 21:00. Parcul de zăpadă nu este conectat direct la zona de schi Grandvalira, dar este ușor accesibil prin drumul din vale. Zona de freestyle are un sistem de proiectoare de mari dimensiuni și este situată la telescaunul Peretol din El Peretol.

Pista "Tubs", lungă de aproximativ 1,5 km și iluminată, se găsește în Pas de la Casa, la telescaunul de 4 locuri "La Solana".

Après-Ski El Tarter

El Tarter este ce e drept o staţiune mai mică, dar când vine vorba de petrecere nu se face de ruşine! Cum nu mai circulă instalaţiile pe cablu, se deschide restaurant L'Abarset unde se organizează de-a lungul întregii ierni petreceri cu DJ şi artişti internaţionali renumiţi. L'Abarset este fără umbră de îndoială cel mai bine cunoscut Party-Spot al regiunii şi deci vizitat şi de turiştii din alte staţiuni.

Şi "Snowclub El Tarter by San Miguel" la poalele pârtiei este foarte popular şi astfel mereu bine frecventat.

Celor care caută mai degrabă ore de relaxare le recomandăm o excursie la centrul SPA din Soldeu sau faceţi un tur de cumpărături prin oazele fiscale ale ţării. O altă atracţie o constituie un zbor cu elicopterul cu vedere incredibilă asupra peisajului. Pentru cei mai curajoţi există şi posibilitatea de Heliskiing.

Snowpark: El Tarter Snowpark El Tarter

Snowpark-ul "El Tarter" are cele mai multe module alăturate din Pirinei şi este astfel cel mai lung snowpark al Europei. Lungimea acestuia este de 1,3 km şi vă aşteaptă cu diverse elemente de la obstacole variate, la kicker-line, iar echipa parcului Coliflor Freestyle vă stă la dispoziţie zilnic cu Academia de Freestyle. Se găseşte astfel câte ceva pentru fiecare.

Mai mult, vă mai stau la dispoziţie încă două fun parks în domeniul schiabil Grandvalira – printre acestea şi unicul parc nocturn din Andorra: Sunset Park Henrik Harlaut are numeroase lines cu kickere şiu rails, precum şi bag jump pentru cei mai curajoşi freestyler-i şi o nocturnă care funcţionează de marţea până duminica seara, între orele 15:00 - 21:00. În snowpark-ul Xavi în Grau Roig sunt şi diverse elemente de jib şi kicker.

Domeniul schiabil Grandvalira nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Andorra

Raportul experţilor Grandvalira

Raportul pentru Grandvalira este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în El Tarter

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil El Tarter

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex