Concediul de iarnă la zăpadă!

O vacanţă de iarnă oferă numeroase posibilităţi de petrecere a timpului: la schi, la snowboard, la săniuş etc. Fie în Germania, Austria, Franţa sau Elveţia munţii sunt o destinaţie mereu fascinată, şi asta şi în afara sporturilor de iarnă. Drumeţii cu rachetele de zăpadă şi programe de spa se adaugă peisajelor impresionate, pentru zile de neuitat.

Les Villages du Bachat [Preţ economic]

Chamrousse

Les Villages du Bachat [Preţ economic] °°°.

7 nopţi incl. skipass
din 30.03.19

84 % de la 99
Pe pârtie

Scurtă descriere

Îndrăgitul complex de apartamente Les Villages du Bachat (fostul Le Domaine de l'Arselle) se găseşte în complexul de Chalet-uri Bachat-Boulloud în Chamrousse 1700. Unităţile hoteliere sunt situate între 50-600 m de pârtie şi cu ajutorul …

Detalii
Résidence Central Park [Preţ economic]

Val d'Allos (Pra Loup)

Résidence Central Park [Preţ economic] °°°.

7 nopţi incl. skipass
din 30.03.19

100 % de la 99
Low Cost

Scurtă descriere

Confortabila Résidence Central Park este situată în centrul Val d'Allos, lângă magazine. Cea mai apropiată pârtie de schi esye la doar cca. 50 m depărtare, iat telescaunul Aiguille, care vă duce direct în domeniul schiabil al Val d'Allos, se află …

Detalii
Le Hameau du Puy [Preţ economic]

SuperDévoluy

Le Hameau du Puy [Preţ economic] °°°°

7 nopţi incl. skipass
din 30.03.19

93 % de la 109
Low Cost

Scurtă descriere

Complexul hotelier Le Hameau du Puy face parte din cele mai confortabile posibilităţi de cazare din SuperDévoluy. Este alcătuit dintr-o clădire principală şi mai multe semi-chalet-uri de sine stătătoare. Se află direct lângă pârtie şi la cca. 300 …

Detalii
Résidence La Turra [Preţ economic]

Valfréjus

Résidence La Turra [Preţ economic] °°°°.

7 nopţi incl. skipass
din 30.03.19

88 % de la 109
Lux

Scurtă descriere

Îndrăgitul complex Résidence La Turra este una din cele confortabile unităţi de cazare pe care le oferim în Franţa şi este situată direct lângă pârtii, până în centru fiind doar cca. 300 m. Facilităţile sunt la înălţime, incluzând o recepţie cu …

Detalii

Austria

Austria este paradisul sporturilor de iarnă per se. Începători, avansaţi sau experţi - toţi vor găsi aici o ofertă variată de pârtii. Kitzbühel, Ischgl, Sölden sau Mayrhofen se numără printre cele mai renumite staţiuni din Tirol, land cunoscut şi ca "Inima Alpilor". dar şi vecinul Salzburger Land aşteaptă turiştii cu zăpadă sigură şi multe pârtii. de exemplu în recent creeata asociaţie Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Franţa

Ce-ar fi cu o vacanţă la schi în Franţa? În Chamrousse puteţi petrece un concediu relaxant cu întreaga familie. Copii profită aici de oferta mare de coborâri uşoare şi plăcute. Regiunilor de schi mai mari aparţine renumita Les 3 Vallées, cu peste 600 km de pârtii, leagănul de schi conectează cele 3 văi Courchevel, Méribel şi Val Thorens/Les Menuires. Pentru cei cu multă experienţă este perfect domeniul schiabil al Les 2 Alpes, printre ale cărui coborâri se numără şi câteva pe gheţar, de la 3560 m altitudine. Aici are loc şi evenimentul nostru anual, Pow(d)er Week.

Italia

Nu ezitaţi să petreceţi o vacanţă de iarnă în Italia. Pe partea însorită a Alpilor vă aşteaptă Tirolul de Sud, cu impresionanta asociaţie de schi "Dolomiti Superski" şi ai săi 1200 km de pârtii. Skipass-ul combinat acoperă nu mai puţin de 12 domenii schiabile, dar şi în afara lui sunt multe posibilităţi de distracţie la zăpadă, cum ar fi în domeniile Trentino sau ale Lombardiei cu binecunoscutele staţiuni Cavalese şi Livigno.

Germania

Printre cele mai renumite staţiunii din Alpii Bavarezi se regăsesc Garmisch-Partenkirchen, Oberstdorf şi Berchtesgaden. O vacanţă de schi în Germania este o frumoasă posibilitate de a schia în ambient plăcut şi primitor. Pentru cei care vizitează unul din oraşele mai mari sunt mereu disponibile sejururi scurte, de petrecut în doi, cu copii sau prietenii. Vă stau la dispoziţie domenii schiabile şi în afara Alpilor, ca de exemplu în Feldberg în Munţii Pădurea Neagră.

Elveţia

Elveţia vă aşteaptă cu numeroase vârfuri peste 4000, printre care şi legendarul Matterhorn (4478 m), care face parte din cei 200 km de pârtii ai domeniul schiabil Zermatt. Faimoasă este şi grupa Eiger (3970 m), Mönch ("Călugărul", 4107 m) şi Jungfrau ("Fecioara", 4158 m) din Berna Superioară. Pentru vacanţe la schi extravagante o adresă consacrată este Sankt Moritz, în domeniul schiabil Corviglia, perfect pentru schiori cu experienţă.

Cehia

Multe şi diverse pârtii, atât de coborâre cât şi pentru schi fond, vă stau la dispoziţie şi în Munții Metaliferi, Munţii Karkonosze şi Munții Pădurea Boemiei în Cehia. Domeniile schiabile sunt pregătite în plus şi cu multe derdeluşuri şi trasee de drumeţii, numai bune pentru a explora peisajele superbe. Timpul de aşteptare la instalaţii este scurt. localnicii prietenoşi şi distanţa mai scurtă - toate motive bune de a alege o vacanţă de iarnă în Cehia zu verbringen.

Polonia

Şi în Carpaţii sau Sedeţii din Polonia dse găsesc posibilităţi de a practica schi sau snowboard. Szklarska Poręba, Karpacz şi Zakopane sunt probabil cele mai renumite şi îndrăgite din Munţii Karkonosze şi Tatra Mare. Dar şi fără plăci nu vă veţi plictisi în Polonia, Wrocław şi Cracovia sunt destinaţii perfecte pentru excursii.

Slovacia

Nu multă lume ştie că în practic orice regiune aSlovaciei se pot practica sporturi de iarnă. Condiţii ideale oferă în special domeniile schiabile ale Tatra şi Fatra. Ziua la schi o puteţi încheia plăcut în unul din numeroasele baruri sau restaurante, la un pahar sau răsfăţându-vă cu delicioasele specialităţi culinare slovace.