Concediul de iarnă la zăpadă!

O vacanţă de iarnă oferă numeroase posibilităţi de petrecere a timpului: la schi, la snowboard, la săniuş etc. Fie în Germania, Austria, Franţa sau Elveţia munţii sunt o destinaţie mereu fascinată, şi asta şi în afara sporturilor de iarnă. Drumeţii cu rachetele de zăpadă şi programe de spa se adaugă peisajelor impresionate, pentru zile de neuitat.

Les Villages du Bachat [Preţ economic]

Chamrousse

Les Villages du Bachat [Preţ economic] °°°.

7 nopţi incl. skipass
din 07.12.19

84 % de la 109
Pe pârtie

Scurtă descriere

Îndrăgitul complex de apartamente Les Villages du Bachat (fostul Le Domaine de l'Arselle) se găseşte în complexul de Chalet-uri Bachat-Boulloud în Chamrousse 1700. Unităţile hoteliere sunt situate între 50-600 m de pârtie şi cu ajutorul …

Detalii
Résidence Les Chaumettes  [Preţ economic]

SuperDévoluy

Résidence Les Chaumettes [Preţ economic] °°°

7 nopţi incl. skipass
din 04.04.20

79 % de la 129
Low Cost

Scurtă descriere

Résidence Les Chaumettes în stil chalet este situată la cca. 200 m de pârtii şi de instalaţiile pe cablu. Până în centrul SuperDévoluy cu numeroasele magazine, baruri, restaurante şi cafenele sunt cca. 150 m. Din facilităţi fac parte recepţie, …

Detalii
Résidence Les Chalets du Verdon [Preţ economic]

Val d'Allos (Pra Loup)

Résidence Les Chalets du Verdon [Preţ economic] °°°°

7 nopţi incl. skipass
din 14.12.19

79 % de la 139
Pe pârtie

Scurtă descriere

Confortabila cazare Résidence Les Chalets du Verdon este situată în Val d'Allos-La Foux, chiar lângă pârtie, în apropiere de instalaţiile pe cablu şi diverse magazine şi restaurante. Un skibus gratuit opreşte la cca. 100 m depărtare. Din …

Detalii
Les Chalets de SuperDévoluy [Preţ economic]

SuperDévoluy

Les Chalets de SuperDévoluy [Preţ economic] °°°

7 nopţi incl. skipass
din 04.04.20

79 % de la 139
Low Cost

Scurtă descriere

Confortabilele Chalets de SuperDévoluy sunt situate chiar în centrul staţiunii SuperDévoluy şi vă aşteaptă cu o vedere de vis. Până la pârtii şi cele mai apropiate instalaţii pe cablu sunt doar 200 m. Centrul cu baruri, restaurante şi numeroase …

Detalii

Austria

Austria este paradisul sporturilor de iarnă per se. Începători, avansaţi sau experţi - toţi vor găsi aici o ofertă variată de pârtii. Kitzbühel, Ischgl, Sölden sau Mayrhofen se numără printre cele mai renumite staţiuni din Tirol, land cunoscut şi ca "Inima Alpilor". dar şi vecinul Salzburger Land aşteaptă turiştii cu zăpadă sigură şi multe pârtii. de exemplu în recent creeata asociaţie Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Franţa

Ce-ar fi cu o vacanţă la schi în Franţa? În Chamrousse puteţi petrece un concediu relaxant cu întreaga familie. Copii profită aici de oferta mare de coborâri uşoare şi plăcute. Regiunilor de schi mai mari aparţine renumita Les 3 Vallées, cu peste 600 km de pârtii, leagănul de schi conectează cele 3 văi Courchevel, Méribel şi Val Thorens/Les Menuires. Pentru cei cu multă experienţă este perfect domeniul schiabil al Les 2 Alpes, printre ale cărui coborâri se numără şi câteva pe gheţar, de la 3560 m altitudine. Aici are loc şi evenimentul nostru anual, Pow(d)er Week.

Italia

Nu ezitaţi să petreceţi o vacanţă de iarnă în Italia. Pe partea însorită a Alpilor vă aşteaptă Tirolul de Sud, cu impresionanta asociaţie de schi "Dolomiti Superski" şi ai săi 1200 km de pârtii. Skipass-ul combinat acoperă nu mai puţin de 12 domenii schiabile, dar şi în afara lui sunt multe posibilităţi de distracţie la zăpadă, cum ar fi în domeniile Trentino sau ale Lombardiei cu binecunoscutele staţiuni Cavalese şi Livigno.

Germania

Printre cele mai renumite staţiunii din Alpii Bavarezi se regăsesc Garmisch-Partenkirchen, Oberstdorf şi Berchtesgaden. O vacanţă de schi în Germania este o frumoasă posibilitate de a schia în ambient plăcut şi primitor. Pentru cei care vizitează unul din oraşele mai mari sunt mereu disponibile sejururi scurte, de petrecut în doi, cu copii sau prietenii. Vă stau la dispoziţie domenii schiabile şi în afara Alpilor, ca de exemplu în Feldberg în Munţii Pădurea Neagră.

Elveţia

Elveţia vă aşteaptă cu numeroase vârfuri peste 4000, printre care şi legendarul Matterhorn (4478 m), care face parte din cei 200 km de pârtii ai domeniul schiabil Zermatt. Faimoasă este şi grupa Eiger (3970 m), Mönch ("Călugărul", 4107 m) şi Jungfrau ("Fecioara", 4158 m) din Berna Superioară. Pentru vacanţe la schi extravagante o adresă consacrată este Sankt Moritz, în domeniul schiabil Corviglia, perfect pentru schiori cu experienţă.

Cehia

Multe şi diverse pârtii, atât de coborâre cât şi pentru schi fond, vă stau la dispoziţie şi în Munții Metaliferi, Munţii Karkonosze şi Munții Pădurea Boemiei în Cehia. Domeniile schiabile sunt pregătite în plus şi cu multe derdeluşuri şi trasee de drumeţii, numai bune pentru a explora peisajele superbe. Timpul de aşteptare la instalaţii este scurt. localnicii prietenoşi şi distanţa mai scurtă - toate motive bune de a alege o vacanţă de iarnă în Cehia zu verbringen.

Polonia

Şi în Carpaţii sau Sedeţii din Polonia dse găsesc posibilităţi de a practica schi sau snowboard. Szklarska Poręba, Karpacz şi Zakopane sunt probabil cele mai renumite şi îndrăgite din Munţii Karkonosze şi Tatra Mare. Dar şi fără plăci nu vă veţi plictisi în Polonia, Wrocław şi Cracovia sunt destinaţii perfecte pentru excursii.

Slovacia

Nu multă lume ştie că în practic orice regiune aSlovaciei se pot practica sporturi de iarnă. Condiţii ideale oferă în special domeniile schiabile ale Tatra şi Fatra. Ziua la schi o puteţi încheia plăcut în unul din numeroasele baruri sau restaurante, la un pahar sau răsfăţându-vă cu delicioasele specialităţi culinare slovace.