Pachete Low Cost

Vă interesează schiul şi snowboardul şi doriţi să şi economisiţi? Dacă nu vreţi, cu toate acestea, să renunţaţi la un sejur de calitate superioară - rezervaţi pur şi simplu un sejur Low Cost! Cu pachetele incomparabil de ieftine aveţi parte atât de activităţi sportive şi peisaje de iarnă fabuloase, cât şi de evenimente de après-ski animate şi cazare confortabilă în unele din cele mai frumoase regiuni de schi ale Europei - şi asta cu garanţia că aţi făcut o economie. Sejururile Low Cost nu sunt doar ieftine - vă oferă şi un raport excelent calitate/preţ!

Ce înseamnă o vacanţă la schi Low Cost?

De vacanţe la schi Low Budget este vorba între timp nu doar de drumul cu avionul, ci şi de pachetul turistic de cazare şi skipass. Nu este de la sine înţeles, majoritatea persoanelor se aşteaptă poate ca tocmai din cauza skipass-ului inclus preţurile să fie destul de ridicate. Dar şi aici ajungeţi ieftin pe pârtie, cu ajutorul a câteva ponturi. O vacanţă la schi low cost începe deja de la căutarea ofertei: eliminaţi ofertele cu demipensiune şi orientaţi-vă către apartamentele cu bucătărie. Această variantă are şi alte avantaje în afară de cele financiare - vă puteţi mişca de exemplu în libertate, ca acasă şi ceea ce economisiţi la diferenţa dintre cazare in hotel şi apartament - fără a considera masa - acoperă cel puţin câteva mese în staţiune. Un alt plus este faptul că apartamentele sunt mult mai des aproape de pârtie decât hotelurile.

Avantajele unui pachet la schi low cost

Primul şi cel mai evident avantaj al unei vacanţe la schi low cost este bineînţeles economia. Dar nu este singurul; la o vacanţă Low Cost în un apartament cu bucătărie nu trebuie să respectaţi ore de masă şi nu depindeţi de sălile comune ale hotelului şi de orele lor de linişte. Grupurile şi familiile cu copii apreciază acest aspect în mod deosebit. În plus economisiţi destul ca să vă puteţi permite ceva la cabană la pauza de prânz, fără probleme de conştiinţă. Asta este valabil şi pentru activităţile de după-amiază şi seara.

De ce trebuie ţinut cont la o vacanţă la schi Low Cost?

Pentru o vacanţă reuşită la schi cu preţ mic, trebuie să luaţi în considerare următoarele puncte: în primul rând nu evitaţi pachetele turistice cu cazare şi skipass. Tur-operatorii achiziţionează în cantităţi foarte mari serviciile şi pot astfel primi şi oferi preţuri mult mai avantajoase. În plus aveţi la noi pe site diverse filtre, care vă permit să găsiţi oferta ideală: "apartament", "fără masă" sau direct "low cost", toate vă stau la dispoziţie. Aruncaţi o privire, poate printre rezultate se ascunde următoarea dvs. vacanţă la schi!

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter