Award
Evaluările turiştilor

Ziano

52 Nr. evaluări:

95 % Rata de recomandare:

Staţiune 8,6
Domeniu schiabil 9,3

Domeniu schiabil Val di Fiemme-Obereggen

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.388 m Telecabine: 10
Cel mai jos punct: 860 m Total pârtii: 111 km
Cota staţiune: 953 m
Pârtii:
37 km
Instalaţii pe cablu: 45
Pârtii:
57 km
Teleschiuri: 10
Pârtii:
17 km
Telescaune: 25

Domeniu schiabil Val di Fiemme-Obereggen

Skipass-ul "Val di Fiemme-Obereggen" este valabil în cele foarte diferite 5 domenii schiabile Alpe Cermis, Alpe Lusia-Bellamonte, Lavazé-Oclini, Passo Rolle şi Ski Center Latemar. Astfel schiorii pot alege dintre multe pârtii cu toate gradele de dificultate - mai exact 111 km, între 860 şi 2388 m, acoperite de 45 de instalaţii pe cablu.

Pentru începători cele mai potrivite sunt cele de pe versantele sudice ale Alpe Lusia. Experţii în schimb sunt aşteptaţi la pârtia abruptă de Olimpiadă de pe Alpe Cermis, mai sus de Cavalese – aici diferenţa de altitudine acoperită este de în total 1390 m la o lungime a pârtiei de 7,5 km.

Pentru freestyleri există în plus câteva Snow-Park-uri, printre altele la Ski Center Latemar cu Rails şi boxen, kickere, half-pipe şi multe altele. Pentru free-rideri domeniul schiabil cu zăpadă foarte sigură are porţiuni de vis! În plus în Val di Fiemme circulă un skibus gratuit care asigură legătura dintre diversele localităţi şi domenii schiabile.

Din iarna 2016/2017 o noutate vă aşteaptă şi combinaţia instalaţiei pe cablu Laner, formată dintre telescaunul cu 6 locuri şi telecabina cu 8 locuri din centrul de schi Latemar. Cu aceasta aveţi acces uşor şi la noua pârtie de săniuş de cca. 750 m lungime. Din decembrie 2016 există şi refugiu montan din lemn şi sticlă în Oberholzlift, cu terasă cu panoramă şi bar, care vă invită la o pauză binemeritată. În Alpe Cermis se află paradisul copiilor "Cermislandia", cu pârtii de săniuş şi tubby, precum şi un loc pentru exerciţii la şcoala de schi. În lounge-barul modern "La Baita Tonda" vă puteţi încălzi după o zi de schiat şi relaxa.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Hartă a pârtiilor Val di Fiemme-Obereggen
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Ziano

Pârtiile şi domeniile schiabile dimprejurul staţiunii Ziano le oferă vizitatorilor posibilitatea să transforme noaptea în zi. Cu skipass-ul „Val di Fiemme-Obereggen“ schiul la nocturnă este posibil simultan în mai multe domenii schiabile. În domeniul schiabil puţin mai îndepărtat Obereggen puteţi să vă bucuraţi de schi după lăsarea întunericului trei zile pe săptămână. Aici, pe lângă pârtiile cu nocturnă vă aşteaptă şi un derdeluş şi night-snowpark-ul pentru distracţie seara. Şi în domeniul mai apropiat Alpe Cermis pârtiile sunt luminate: pe cca. 2,5 km lungime vă puteţi da pe plăci după apusul soarelui. Şi aici este valabil: cu un skipass pe mai multe zile Val di Fiemme-Obereggen aveţi inclusă distracţia la nocturnă.

Après-Ski Ziano

În Val di Fiemme Après-Ski-ul decurge pe îndelete. La revenirea de pe pârtii sunteţi aşteptaţi la refugiile tradiţionale pentru a profita de ultimele raze de soare, vă bucura de peisajele minunate sau încheia ziua cu foarte gustoasele specialităţi culinare ale regiunii. Şi în Ziano vă aşteaptă localuri cu gastronomie excelentă, locală sau internaţională. Unele din localităţile înconjurătoare ale Val di Fiemme au şi de discoteci şi baruri pentru seri mai animate.

În timpul zilei se oferă activităţi cum ar fi derdeluş, snowtubing sau drumeţii pe zăpadă. Din iarna 2016/2017 ajungţi cu instalaţia pe cablu combi Laner din Latemar, pe noua pârtie de derdeluş, cu o lungime de 750 m, care porneşte de la Almgasthaus Epircher-Laner şi se termină la staţia de vale a telescaunului Absam-Maierl. În Eggental sunt în total 9 pârtii de derdeluş, printre care şi pârtia cu nocturnă cu o lungime de 2,5 km din domeniul schiabil Obereggen. Fanii patinajului işi pot face tururile pe patine la stadionul de la Cavalese precum şi la patinoarul de la Lago di Tesero. La învecinatul Predazzo găsiţi şi o piscină acoperită pentru întreaga familie şi în plus "Alpine Coaster", unde pe drumul pe şine până în vale puteţi atinge până la 40 km/h!

Snowpark: Morea Snowpark, Obereggen Snowpark Ziano

Domeniul schiabil Val di Fiemme/Obereggen reprezintă un adevărat paradis ăentru sportivii ambiţioşi. Cu o panorama fascinantă şi o medie de 8 din 10 zile însorite, vă bucuraţi de cele mai bune condiţii pentru a vă relaxa şi a pune în aplicaţie cele mai interesante mişcări pe schi ţi snowboard. Şi freestylerii au super posibilităţi pentru a se dedica săriturilor şi a le îmbunătăţi.Snowpark-ul "Morea" în Bellamonte Alpe Lusia se află în zonă liniştită şi însorită pe panta sudică la instalaţia "Fassane Morea" la 1970 m altitudine. 49 obstacole diferite, boxe, rails, Picnic Table & Co. promit multă distracţie şi începătorilor şi avansaţilor.

În domeniul schiabil Pampeago-Obereggen vă aşteaptă în plus şi snowpark-ul "Obereggen" Snowpark. La pârtia Pampeago Piste vă aşteaptă lines Easy, Medium şi Pro, o halfpipe, boardercross şi Banked Slalom pentru fiecare nivel de cunoştinţe. În plus pentru copii există un Kids Learn Park. În Clubhouse cu Chillarea vă puteţi relaxa cu muzică bună şi băuturi reci. O atracţie specială este Nightpark-ul deschis marţea, joia şi vinerea, până la ora 22:00. O selecţie de 8 obstacole este luminată şi seara, pentru cei care nu vor să se culce devreme!

Domeniul schiabil Val di Fiemme-Obereggen nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Val di Fiemme-Obereggen

Raportul pentru Val di Fiemme-Obereggen este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,3 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Ziano

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Ziano

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter