Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Vernago

52 Nr. evaluări:

98 % Rată recomandări:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 8,9

Domeniu schiabil Gheţar Val Senales

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.212 m Telecabine: 2
Cel mai jos punct: 2.011 m Total pârtii: 42 km
Cota staţiune: 1.700 m
Pârtii:
10 km
Instalaţii pe cablu: 13
Pârtii:
18 km
Teleschiuri: 6
Pârtii:
14 km
Telescaune: 5

Domeniu schiabil Gheţar Val Senales

Domeniul schiabil glaciar Gheţar Val Senales pune la dispoziţia iubitorilor de sporturi de iarnă 42 km de pârtii şi 13 instalaţii pe cablu. Telescaunele cu timpi de aşteptare reduşi se întind până la cota 3212 m în domeniul schiabil cu siguranţă de zăpadă ridicată. Cu instalaţia pe cablu Schnalstaler Gletscherbahn şi cu telescaunele ajungeţi din Maso Corto direct în domeniul schiabil. Pârtiile se împart în mod egal între pârtii albastre, roşii şi negre, astfel că toţi schiorii găsesc pârtii pe măsura abilităţilor lor.

Gheţarul este şi un areal foarte îndrăgit de echipele naţionale şi internaţionale de schi alpin şi schi fond. Aici sunt îndeplinite condiţiile ideale pentru exerciţii eficiente, astfel că deja din septembrie pârtia Grawand, cu ale sale porţiuni de dificultate uşoară şi medie este folosită pentru competiţii. În zona de exersare se pun la bătaie cca. 40 de porţiuni de pârtie, iar din 2015 este chiar şi un serviciu de închiriere de tije şi burghiuri pentru porţi.

O excursie de neratat pentru iubitorii schiului de tură este turul Gheţarului Ötzi. Turul gheţarului din zona alpină porneşte de la staţia de munte a instalaţiei pe cablu Schnalstal Gletscherbahn şi trece peste Hochjochferner (peste gheţar) până la Tisenjoch, la cota 3212 m unde a fost descoperită renumita mumie Ötzi. Aici este chiar şi un monument dedicat "Uomo del Similaun". Circuitul de drumeţie durează între 7- 8 ore şi poate fi efectuat din primăvară, fiind o rută atractivă pentru iubitorii de drumeţii.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Vernago

Vernago şi Val Senales vă pun la dispoziţie împrejurimile ideale pentru un concediu diversificat. După o zi pe pârtie vă puteţi desfăta cu o cină delicioasă la unul dintre restaurantele din staţiune. O ofertă variată de après-ski găsiţi în localitatea învecinată Maso Corto - ajungeţi cu autobuzul sau cu instalaţia pe cablu. Seara poate continua în unul dintre baruri, cum ar fi Leo's Pub sau Platzl-Bar.

Snowpark: Funpark Val Senales Vernago

Nu departe de stația din vale a telescaunului Gheţar Val Senales și chiar lângă telescaunul Glocken se află Val Senales Funpark. Snowpark-ul a fost conceput în primul rând pentru începătorii de freestyle și, astfel, oferă copiilor și începătorilor o introducere perfectă în lumea shredding-ului: parcul oferă o linie ușoară, special concepută pentru începătorii de freestyle și snowboard. Diferite boxe, de la boxe curcubeu la boxe cu valuri și boxe de coborâre, precum și două boxe cu valuri, sunt distribuite pe o lungime de aproximativ 360 m, rezultând o configurație versatilă. În plus, există șase kicker cu o înălțime a mesei de până la 2 m, care permit sărituri de până la 3 m.

Domeniul schiabil Gheţar Val Senales nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Gheţar Val Senales

Raportul pentru Gheţar Val Senales este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Vernago

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Vernago

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex