Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Tesero

10 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 10,0
Domeniu schiabil 9,7

Domeniu schiabil Val di Fiemme-Obereggen

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.388 m Telecabine: 10
Cel mai jos punct: 860 m Total pârtii: 111 km
Cota staţiune: 1.000 m
Pârtii:
37 km
Instalaţii pe cablu: 45
Pârtii:
57 km
Teleschiuri: 10
Pârtii:
17 km
Telescaune: 25

Domeniu schiabil Val di Fiemme-Obereggen

Skipass-ul "Val di Fiemme-Obereggen" este valabil în cele foarte diferite 5 domenii schiabile Alpe Cermis, Alpe Luisa-Bellamonte, Lavazé-Oclini, Passo Rolle şi Ski Center Latemar. Astfel schiorii pot alege dintre multe pârtii cu toate gradele de dificultate - mai exact 111 km, la altitudini între 860 şi 2.388 m, acoperite de 45 de instalaţii pe cablu.

Pentru începători cele mai potrivite sunt cele de pe versantele sudice ale Alpe Lusia. Experţii în schimb sunt aşteptaţi la pârtia abruptă de Olimpiadă de pe Alpe Cermis, mai sus de Cavalese genießen – aici diferenţa de altitudine acoperită este de în total 1.390 m la o lungime a pârtiei de 7,5 km. Pentru free-styleri există în plus câteva Snow-Park-uri, printre altele la Ski Center Latemar cu rails, boxes, kickers şi o half-pipe iar pentru free-rideri domeniul schiabil cu zăpadă foarte sigură are porţiuni de vis! În Val di Fiemme circulă un skibus gratuit care asigură legătura dintre diversele localităţi şi domenii schiabile.

În sezonul 16/17 s-a deschis instalaţia pe cablu combi Laner cu telescaunul de 6 locuri şi telecabina cu 8 locuri în Ski Center Latemar. Cu uşurinţă ajungeţi şi la derdeluşul cu o lungime de cca. 750 m. Din decembrie 2016 s-a deschis o nouă cabană, construită din lemn şi sticlă la instalaţia pe cablu Oberholz cu terasă panoramică şi bar, care vă invită la pauze. În Alpe Cermis lumea copiilor "Cermislandia" îi aşteaptă pe cei mici cu derdeluş şi tobogan, precum şi un loc de exerciţii a Şcolii de Schi. După o zi lungă pe pârtii vă puteţi relaxa la lounge-bar "La Baita Tonda".

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Tesero

În apropiere de Tesero, schiorii pot folosi și pe timp de noapte pârtiile iluminate ale zonelor de schi. Zona de schi Obereggen oferă o pistă de 2,5 km pe care se poate coborî cu sania pe timp de noapte, precum și 1,5 km de pârtie care vă invită să schiați pe timp de noapte. Pentru cei care caută mai multă adrenalină, cele șase obstacole din Night Snowpark sunt, de asemenea, luminate puternic. Zona de schi nocturnă se ridică la înălțimea numelui său și își deschide pârtiile iluminate de trei ori pe săptămână. Zona de schi Alpe Cermis oferă, de asemenea, schi nocturn, unde schiurile pot fi ținute mai mult decât de obicei, o dată pe săptămână. Pe o lungime totală de 2,5 km de pârtie, se poate schia până seara târziu. În ambele domenii schaibile cei care au un abonament de schi de mai multe zile pentru Val di Fiemme-Obereggen pot profita de oferta de schi la nocturnă fără costuri suplimentare.

Après-Ski Tesero

În Val di Fiemme Après-Ski-ul decurge pe îndelete. La revenirea de pe pârtii sunteţi aşteptaţi la refugiile tradiţionale pentru a profita de ultimele raze de soare, vă bucura de peisajele minunate sau încheia ziua cu foarte gustoasele specialităţi culinare ale regiunii. Şi în Tesero vă aşteaptă localuri cu gastronomie excelentă, locală sau internaţională. Altele din localităţile înconjurătoare ale Val di Fiemme au şi de discoteci şi baruri pentru seri mai animate.

În timpul zilei se oferă activităţi cum ar fi derdeluş, snowtubing sau drumeţii pe zăpadă. Fanii patinajului işi pot face tururile pe patine la stadionul de la Cavalese precum şi la patinoarul de la Lago di Tesero. Din sezonul de iarnă 2016/2017 ajungeţi confortabil cu instalaţia pe cablu combi Laner din Latemar la derdeşul de cca. 750 m , care porneşte din Almgasthaus Epircher-Laner şi coboară până la staţia de vale a telescaunului Absam-Maierl. Valea Eggen are în total nouă derdeluşuri, printre care şi pârtia cu nocturnă din de 2,5 km lungime din domeniul schiabil Obereggen. La Predazzo găsiţi şi o piscină acoperită pentru întreaga familie şi în plus "Alpine Coaster", unde pe drumul pe şine până în vale puteţi atinge până la 40 km/h!

Snowpark: Morea Snowpark, Obereggen Snowpark Tesero

Domeniul schiabil Val di Fiemme/Obereggen este un adevărat paradis pentru pasionații ambițioși de sporturi de iarnă. Cu o panoramă fascinantă și o medie de opt zile de soare din zece, vă bucurați de cele mai bune condiții pentru a vă lăsa sufletul să se legene sau pentru a vă descărca cu adevărat. Există, de asemenea, oportunități excelente pentru freestylerii din rândul dumneavoastră de a se dedica unor noi sărituri și de a le perfecționa. Snowpark "Morea" din Bellamonte Alpe Lusia este situat într-o locație însorită și liniștită, pe versantul sudic, lângă telescaunul "Fassane Morea", la 1.970 de metri. Un total de 49 de obstacole diferite, cum ar fi cutii, șine, mese de picnic și multe altele, oferă atât începătorilor, cât și experților o mulțime de distracție.

În domeniul schiabil Pampeago-Obereggen se află, de asemenea, Snowpark "Obereggen". Pe pârtia Pampeago vă așteaptă un traseu ușor, mediu și profesionist, un halfpipe, un boardercross și un traseu de slalom înclinat, care se adresează tuturor nivelurilor de schiori, de la începători la profesioniști. Există, de asemenea, un parc de învățare pentru copii, special pentru copii, unde micii călăreți își pot încerca îndemânarea. În Clubhouse cu Chillarea vă puteți relaxa cu muzică bună și băuturi răcoroase. Un alt punct de atracție este Nightpark, care este întotdeauna deschis până la ora 22:00 în zilele de marți, joi și vineri. Seara, o mică selecție de până la 8 obstacole este iluminată, astfel încât toți cei care se culcă noaptea să aibă parte de o distracție pe măsură.

Domeniul schiabil Val di Fiemme-Obereggen nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Val di Fiemme-Obereggen

Raportul pentru Val di Fiemme-Obereggen este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,3 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Tesero

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Tesero

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex