Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

St. Christina

25 Nr. evaluări:

88 % Rată recomandări:

Staţiune 9,3
Domeniu schiabil 9,6

Domeniu schiabil Val Gardena/Alpe di Siusi

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.518 m Telecabine: 14
Cel mai jos punct: 1.236 m Total pârtii: 178 km
Cota staţiune: 1.428 m
Pârtii:
52 km
Instalaţii pe cablu: 84
Pârtii:
105 km
Teleschiuri: 29
Pârtii:
21 km
Telescaune: 41

Domeniu schiabil Val Gardena/Alpe di Siusi

Cu skipass-ul "Val Gardena/Alpe di Siusi" aveţi acces la 178 km de pârtii şi 85 de instalaţii pe cablu între 1236 şi 2518 m de altitudine. Atât înălţimea cât si instalaţiile pe cablu foarte moderne asigură existenţa zăpezii. Începătorii se bucură în special de coborârile largi pe cale le găsesc la Ortisei şi Selva di Val Gardena precum şi între Sellajoch şi Piz Sella, în timp ce cei cu ceva mai multă experienţă vor prefera pârtia de cupă mondială "Ciampinoi" cu diverse porţiuni "negre" cum ar fi renumita "Saslong". În cele 3 funpark-uri boarderii se pot da după pofta inimii şi numeroase porţiuni de zăpadă adâncă sunt autentice comori pentru free-rideri.

Pentru şi mai multă varietate puteţi profita de legătura la Val Gardena prin Ortisei. Prin extinderea la "Dolomiti Superskipass" puteţi folosi toţi cei 1.200 km de pârtii şi 12 domenii schiabile - astfel aveţi acces şi la Sellaronda, spectaculoasa înconjurare de o zi a masivului Sella. Accesul este posibil direct din Selva di Val Gardena.

În toate "nodurile" importante din domeniul schiabil "Val Gardena/Alpe di Siusi" aveţi acces gratuit la internet Wi-Fi. în plus vă aşteaptă şi multe restaurante şi refugii, ca de ex. Comici-Hütte, Gamsblut-Hütte sau Fienile Monte care se găsesc la pârtii pe domeniul schiabil şi oferă diverse bunătăţi.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski St. Christina

Dacă vreţi să vedeţi cum este Après-Ski-ul în Italia aţi făcut o alegere bună cu Gardena. Multe refugii vă aşteaptă deja din timpul zilei la o pauză şi apoi mai pe seară la petrecere. În St. Christina principala atracţie este Discobar "Piz5-Hofers Alm" cu petreceri animate. Mai multe posibilităţi de viaţă de noapte vă aşteaptă la Selva de Val Gardena şi la Ortisei.

În afara pârtiilor lista de activităţi este extinsă: "CEntru Imam" oferă de exemplu perete de căţărări şi patinoar natural. În natură puteţi face drumeţii cu rachetele de zăpadă, patinaj, căţărări sau derdeluş (la Ortisei vă aşteaptă unul de 6 km). La complexul acvatic "Mar Dolomit" din Ortisei vă stau la dispoziţie tobogan gigant, saună şi bazin în aer liber. Selva di Val Gardena şi localităţile vecine organizează în plus pentru oaspeţii lor un program atractiv de cultură, spectacole şi events.

Snowpark: Snowpark Piz Sella St. Christina

Pe lângă o panoramă deosebită şi numeroase pârtii domeniul schiabil Val Gardena oferă şi pentru freestyle un loc special. La snowpark-ul "Piz Sella" ajungeţi cu telescaunul de 6 locuri de la Piz Sella. Aici freestylerii se bucură de diferite jumps, boxe şi un wippe. Iar pe porţiunea de bordercross puteţi urmării mici întreceri. Extinderea parcului cu kicker şi trei jumpuri diferite au dat aspectul final al parcului.

Fiecare miercuri şi sâmbătă puteţi să urmăriţi experţii de la 10:00 - 16:00 la "Drop In Tagen" cum îşi execută sărituri acrobatice.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Val Gardena/Alpe di Siusi nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Val Gardena/Alpe di Siusi

Raportul pentru Val Gardena/Alpe di Siusi este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în St. Christina

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil St. Christina

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex