Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Informaţii despre domeniul schiabil
Solda
Cel mai înalt punct: 3.250 m
Cel mai jos punct: 1.900 m
Cota staţiune: 1.900 m
Instalaţii pe cablu: 13
Teleschiuri: 4
Telescaune: 6
Telecabine: 3
Total pârtii: 44 km
Pârtii:
17 km
Pârtii:
13 km
Pârtii:
14 km
Evaluările turiştilor

Hotel Alpina Mountain Resort

67 Nr. evaluări:

96 % Rată recomandări:

Cazare 8,6
Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 8,8

Domeniu schiabil Solda

Domeniu schiabil Solda

Domeniul schiabil al Solda convige în special cu siguranţă de zăpadă din noiembrie până în mai şi datoriotă faptului că este compact: 44 de km de pârtii vă aţteaptă pe gheţar, pe toate gusturile. Pe munte vă duc 13 instalaţii pe cablu, printre ele se numără şi una din cele mai mari suspendate din Alpi: este vorba de 4 cabine care pot transporta fiecare până la 110 persoane. O adiţie recentă este noua cabină rotativă de 10 locuri, Rosim, care vă permite acces comod la domeniul schiabil Kanzel. Acesta este pe lângă Langenstein, deosebit de potrivit pentru experţi şi cu noul acces la pârtia panoramică de 2,5 km care acoperă 650 m diferenţă de altitudine puteţi ajunge pe schiuri până la staşia de vale a instalaţiei pe cablu.

Începătorii profită în special de cele două instalaţii de exersare de la staţia de vale şi de pe versantul însorit. Nici oferta pentru freestyle nu se lasă mai prejos: pe lângă un funpark la Refugiul Madritsch există ţi o porţiune de boardercross permanentă. Freeriderii în schimb găsesc coborârile de zăpadă adâncă de la Schöntaufspitze pe placul lor.

Părinţii nu trebuie să îşi facă griji în ceea ce îi priveşte pe cei mici: sunt bineveniţi cu program variat la lumea copiilor la Cevedale sau la Yeti Club.

Cu skipass-ul "Skiarena Vinschgau" aveţi acces la un total de 133 km de pârtii şi la 39 de instalaţii pe cablu în 5 domenii schiabile: Solda, Schöneben, Haideralm, Watles şi Trafoi (v. regiunea de schi).
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Solda all'Ortles

Faptul că Tirolul de Sud are multe de oferit nu este o surpriză, deci nu este de mirare nici că schiul sub nocturnă se numără printre variatele posibilităţi. În frumoasa staţiune Solda puteţi folosi şi orele de seară pentru schi: o dată pe săptămână se aprinde nocturna pe 2,5 km, cu localuri gastronomice şi ele cu program prelungit. Ca nimeni să nu trebuiască să urce pe jos sau pe întuneric şi banda rulantă care duce la pârtie beneficiază de iluminare artificială. Pentru cei care au un skipass valabil, posibilităţile de schi nocturn sunt incluse.

Après-Ski Solda all'Ortles

apresski_description

Snowpark: Snowpark Solda all'Ortles

Snowpark-ul din domeniul schiabil al Solda atrage fanii freestyle cu diferite boxe, rails şi kikere. Se adaugă o porţiune boardercross permanentă pe teren liber în apropiere de cabana Madritsch.

Domeniul schiabil Solda nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia