Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Solda all'Ortles

139 Nr. evaluări:

94 % Rată recomandări:

Staţiune 9,0
Domeniu schiabil 8,5

Domeniu schiabil Solda

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.250 m Telecabine: 4
Cel mai jos punct: 1.900 m Total pârtii: 44 km
Cota staţiune: 1.900 m
Pârtii:
17 km
Instalaţii pe cablu: 13
Pârtii:
13 km
Teleschiuri: 4
Pârtii:
14 km
Telescaune: 5

Domeniu schiabil Solda

Domeniul schiabil al Solda convige în special cu siguranţă de zăpadă din noiembrie până în mai şi datoriotă faptului că este compact: 44 de km de pârtii vă aşteaptă pe gheţar, pe toate gusturile. Pe munte vă duc 13 instalaţii pe cablu, printre ele se numără şi una din cele mai mari suspendate din Alpi: este vorba de 4 cabine care pot transporta fiecare până la 110 persoane. O adiţie recentă este noua cabină rotativă de 10 locuri, Rosim, care vă permite acces comod la domeniul schiabil Kanzel. Acesta este pe lângă Langenstein, deosebit de potrivit pentru experţi şi cu noul acces la pârtia panoramică de 2,5 km care acoperă 650 m diferenţă de altitudine puteţi ajunge pe schiuri până la staţia de vale a instalaţiei pe cablu.

Începătorii profită în special de cele două instalaţii de exersare de la staţia de vale şi de pe versantul însorit. Nici oferta pentru freestyle nu se lasă mai prejos: pe lângă un funpark la Refugiul Madritsch există ţi o porţiune de boardercross permanentă. Freeriderii în schimb găsesc coborârile de zăpadă adâncă de la Schöntaufspitze pe placul lor.

Părinţii nu trebuie să îşi facă griji în ceea ce îi priveşte pe cei mici: sunt bineveniţi cu program variat la lumea copiilor la Cevedale sau la Yeti Club.

Cu skipass-ul "Skiarena Due Paesi" aveţi acces la un total de 211 km de pârtii şi la 55 de instalaţii pe cablu în 6 domenii schiabile: Solda, Schöneben, Haideralm, Watles, Trafoi şi Nauders (v. regiunea de schi).

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Solda all'Ortles

Faptul că Tirolul de Sud are multe de oferit nu este o surpriză, deci nu este de mirare nici că schiul sub nocturnă se numără printre variatele posibilităţi. În frumoasa staţiune Solda puteţi folosi şi orele de seară pentru schi: o dată pe săptămână se aprinde nocturna pe 2,5 km, cu localuri gastronomice şi ele cu program prelungit. Ca nimeni să nu trebuiască să urce pe jos sau pe întuneric şi banda rulantă care duce la pârtie beneficiază de iluminare artificială. Pentru cei care au un skipass valabil, posibilităţile de schi nocturn sunt incluse.

Après-Ski Solda all'Ortles

Bineînțeles, există o mulțime de opțiuni în Sulden pentru a încheia o zi de schi. Ski Alm din stațiunea din vale, Café Ilse sau discoteca Après Club. Cei care doresc să meargă mai departe după o masă bună cu specialități din Vinschgau se pot întâlni, de exemplu, la Bambi's Pub, Hartmann's Weinstube sau Bärenhöhle.

Cu toate acestea, după-amiaza poate fi, de asemenea, mai activă. De exemplu, cu o drumeție prin frumosul peisaj acoperit de zăpadă din Parcul Național Stilfserjoch. Sau o tură la derdeluş pe pârtia de 2 km. Cunoscătorii pot vizita unul dintre centrele de wellness din zonă, cum ar fi "Sport Well" din Mals. Pentru alpiniști, există, de asemenea, Muzeul Muntelui Messner din Ortles.

Snowpark: Snowpark Solda all'Ortles

Snowpark-ul din domeniul schiabil al Solda atrage fanii freestyle cu diferite boxe, rails şi kikere. Se adaugă o porţiune boardercross permanentă pe teren liber în apropiere de cabana Madritsch.

Domeniul schiabil Solda nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Solda

Raportul pentru Solda este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,7 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Solda all'Ortles

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Solda all'Ortles

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex