Award
Evaluările turiştilor

Siusi allo Sciliar

41 Nr. evaluări:

95 % Rata de recomandare:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 9,2

Domeniu schiabil Val Gardena/Alpe di Siusi

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.518 m Telecabine: 14
Cel mai jos punct: 1.236 m Total pârtii: 178 km
Cota staţiune: 1.000 m
Pârtii:
52 km
Instalaţii pe cablu: 84
Pârtii:
105 km
Teleschiuri: 29
Pârtii:
21 km
Telescaune: 41

Domeniu schiabil Val Gardena/Alpe di Siusi

În culisa incredibilă a Dolomitilor găsiţi domeniul schiabil cu foarte ridicată siguranţă de zăpadă al Alpe di Siusi cu legătură la Gardena , care poate fi folosit şi el skipass-ul "Val Gardena/Alpe di Siusi". În total vă stau la dispoziţie un total de 60 de km de pârtii pe cel mai înalt platou al Europei şi în total 178 cu Gardena. Peste 84 de instalaţii pe cablu vă duc la pârtii foarte bine pregătite. Mai multe puncte Hotspots Wi-Fi permit accesul gratuit la internet, atât la punctele de vânzare ale skipass-urilor cât şi la diferite instalaţii pe cablu.

Începătorii şi cei cu stil domol se pot da după plac pe pârtiile largi de la instalaţiile Laurin şi Florian pe Alpe di Siusi, în timp ce cei mai avansaţi sunt aşteptaţi la poţiunile de slalom şi viteză. Panta de slalom de la Puflatsch este considerată ca fiind cea mai grea din toate coborârile şi măsoară o diferenţă de nivel de nu mai puţin de 300 m! Vizita este obligatorie pentru experţi! Pentru freestyler există multe domenii de freeride şi de zăpadă adâncă printre altele la Lang şi Plattkofel! Dar şi Snowpark-ul de la Alpe di Siusi este o destinaţie bună.

Şi mai multă varietate oferă extinderea la Dolomiti Superskipass, care vă permite accesul la un total de 1200 de km de pârtii în 12 domenii schiabile - printre ele şi Sellaronda, spectaculosul circuit de o zi în jurul grupei Sella pe schiuri şi cablu.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Siusi allo Sciliar

De-a lungul zilei vă aşteaptă numeroase cabane şi staţii ale instalaţiilor pe cablu la o gustare şi o cafea. După ce instalaţiile închid, atracţiile principale le constituie barurile şi discotecile din Siusi, pentru seri animate de Après-Ski. O sugestie este de exemplu - la staţia de vale a Seiser Alm Bahn - "Après Ski Santer's", care vă aşteaptă cu multă bună dispoziţie. Varietate gastronomică oferă în schimb multe locale în staţiunea tradiţională şi garantează seri petrecute plăcut.

În Siusi nu trebuie să vă "limitaţi" la schi sau snowboard nici pe timp de zi - vă stau la dispoziţie drumeţii cu rachetele de zăpadă, patinaj şi multe pârtii de schi fond. Sau descoperiţi natura din perspectivă romantică, la o plimbare cu sania trasă de cai. Prea încet? În regiune vă stau la dispoziţie 7 derdeluşuri!

Snowpark: Snowpark Seiser Alm Siusi allo Sciliar

Snowpark-ul Seiser Alm se întinde pe 1,5 km lungime şi oferă astfel snowboarderilor şi freeski-erilor multe posibilităţi de explorare şi exersare. Peste 60 de obstacole şi o ofertă variată de lines, Easy, Medium şi Pro fac inima fiecărui vizitator să bată mai tare.

Începătorilor le recomandăm Easy Line, din partea superioară a snowparkului, cu kickere şi boxe un excelent punct de pornire! Avansaţii găsesc pe întreg domeniul destule provocări şi obstacole exigente, printre care şi o Medium Kickerline cu 5 elemente, 2 rail lines şi o Pro Kicker Line. Pe Wood Line vă aşteaptă, cum spune şi numele, doar obstacole de lemn.

De varietate se ocupă şi Club Panettone Bros. cu diferite concursuri, showuri, evenimente şi petreceri în şi în jurul Park-ului.

Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Val Gardena/Alpe di Siusi nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Val Gardena/Alpe di Siusi

Raportul pentru Val Gardena/Alpe di Siusi este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Siusi allo Sciliar

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Siusi allo Sciliar

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter