Evaluările turiştilor

Selva di Cadore

NOU!

Nu există încă evaluări.

Domeniu schiabil Civetta

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.100 m Telecabine: 3
Cel mai jos punct: 1.000 m Total pârtii: 80 km
Cota staţiune: 1.350 m
Pârtii:
30 km
Instalaţii pe cablu: 23
Pârtii:
44 km
Teleschiuri: 10
Pârtii:
6 km
Telescaune: 10 Rute de schi: 0 km

Domeniu schiabil Civetta

Cu Skipass Civetta, aveți la dispoziție 80 de kilometri de pârtii cu 23 de instalații pe cablu în domeniul schiabil cu același nume, care se adresează familiilor. Pârtiile sunt situate la altitudini cuprinse între 1.000 și 2.100 m și, datorită instalațiilor extinse de producere a zăpezii, garantează în general existența zăpezii. Cei 80 de kilometri de pârtii sunt compuși din 30 km de pârtii albastre, 44 km de pârtii roșii și 6 km de pârtii negre.

De la Selva di Cadore, cel mai rapid mod de a ajunge la domeniul schiabil este de a lua telescaunul Pescul-Fertazza din Pescul, care se află la aproximativ 3,5 km distanță, loc unde veți găsi în principal pârtii albastre și roșii. Pârtia neagră Nr. 6 este o pârtie mai abruptă pentru experți. Un adevărat punct de atracție pentru schiorii foarte buni este pârtia neagră de Cupa Mondială "Foppe" de la Crep de Pecol, care are o lungime de 1,5 km și se termină în Pecol (1.388 m), un cartier din Zoldo Alto.

Snowpark-ul "Central Park" este situat sub stația superioară a telescaunului Col dei Baldi și are kickere și un traseu de boardercross. Un alt snowpark este situat la Crep de Pecol, deasupra lui Zoldo.

Pârtiile din domeniul schiabil Civetta sunt indicate în mod special începătorilor. Mai multe școli de schi îi inițiază în mod jucăuș pe cei mici în schi în zona mare pentru copii. "Happy Park", o grădiniță cu un loc de joacă în zăpadă, este foarte populară printre micii oaspeți. Aproximativ 12 restaurante montane și cabane de schi se ocupă de bunăstarea fizică a pasionaților de sporturi de iarnă.

Dacă faceți upgrade la skipass-ul Dolomiti Superski, aveți posibilitatea de a schia în alte 12 domenii schiabile, pe un total de aproximativ 1.200 de kilometri de pârtii (v. regiunea de schi)

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Hartă a pârtiilor Civetta
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Selva di Cadore

Domeniul schiabil Civetta are multe de oferit și pe timp de noapte. De marți până sâmbătă, se poate schia în nocturnă pe un total de 5 km de pârtii la Crep de Pecol (1.764 m), în apropiere de Zoldo. O pârtie albastră, una roșie și una neagră sunt iluminate. Așadar, există ceva pentru toată lumea chiar și seara. Snowpark-ul se află, de asemenea, în domeniul schiabil cu nocturnă, și aici distracția de shredding poate fi prelungită până la orele serii.

Après-Ski Selva di Cadore

În domeniul schiabil există cinci cabane care vă invită să socializați în timpul pauzei de prânz. După închiderea telescaunului, barurile cu umbrele îi așteaptă pe iubitorii de après-ski pentru a sărbători. La stația din vale din Zoldo-Pecol, oamenii se întâlnesc după închiderea telescaunului pentru un après-ski clasic în "Zoldo Dome", un bar popular de cocktailuri cu DJ și muzică live. Chiar în Selva di Cadore există și o mică pizzerie și un mic bar la care puteți încheia seara în confort.

Cei care nu au o problemă cu un drum de o oră cu mașina ar trebui să nu rateze o vizită la Parcul Național "Bellunens Dolomites". Acolo, în lumea pitorească a munților sunt oferite diverse activități, cum ar fi drumeții de iarnă, drumeții cu rachete de zăpadă sau ture de schi fond. Când temperaturile sunt suficient de scăzute, Lago di Alleghe, la aproximativ 9 km distanță, este deschis pentru patinaj pe gheață. În caz contrar, patinajul este posibil și pe patinoarul modern din Alleghe. Muzeul "Vittorino Cazzetta" din Selva di Cadore, cu mumia "Omul din Mondeval", veche de 7.500 de ani, merită, de asemenea, o vizită.

Snowpark: Central Park Selva di Cadore

Domeniul schiabil Civetta are două snowpark-uri. Snowpark-ul "Central Park" de la telescaunul Col die Badia este principala atracție pentru toți freestylerii. Acesta are o lungime de 210 m și oferă o linie S, M și L pentru începători, avansați și experți. Pentru profesioniști sunt disponibile cinci kickere de diferite înălțimi și unsprezece jibs. În funcție de condițiile de zăpadă, se modelează chiar și un half pipe. Pentru micii jibbers și începătorii în freestyle, există "Mini Central Park". Există, de asemenea, un "Big Air Bag", care asigură cu mai mult airtime o aterizare sigură.

"Snowpark Zoldo" este situat la Crep de Pecol, în apropiere de Zoldo. Acesta este situat direct pe pârtia "Cristelin" cu șase obstacole, tot aici se oferă și schi nocturn cinci seri pe săptămână.

Domeniul schiabil Civetta nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Cazare în Selva di Cadore

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Selva di Cadore

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex

Loading...
StickyNewsletter