Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Riscone

29 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,4
Domeniu schiabil 9,4

Domeniu schiabil Plan de Corones

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.275 m Telecabine: 22
Cel mai jos punct: 973 m Total pârtii: 119 km
Cota staţiune: 956 m
Pârtii:
52 km
Instalaţii pe cablu: 32
Pârtii:
42 km
Teleschiuri: 6
Pârtii:
25 km
Telescaune: 4

Domeniu schiabil Plan de Corones

Domeniul schiabil Plan de Corones, muntele de schi nr. 1 al Tirolului de Sud vă pune la dispoziţie cu skipass-ul "Plan de Corones" mai mult decât puţină distracţie pe pârtie. Datorită canoanelor de zăpadă, domeniul schiabil are siguranţa zăpezii din decembrie până în aprilie, cu 119 km de pârtie şi 32 de instalaţii pe cablu moderne, între 973 şi 2275 m pentru toate gusturile.

Foarte potrivit pentru începători, copii şi familii este "CroniExpress" cu gondola sa cu 8 locuri. Aici vă aşteaptă pârtie cu o lăţime de 100 m, cu o diferenţă de nivel de 160 m. Plan de Corones este un domeniu foarte potrivit pentru familii, cu multe activităţi pentru copii. Pe Vf. Plan de Corones se găseşte de exemplu "Croniworld", unde părinţii îşi pot observa copii mai avansaţi şi se pot bucura totodată de minunat panoramă de 360 grade. Cea mai lungă pârtie are 6 km lungime şi duce către Olang-Gassl, în timp ce traversează o altitudine 1096 m.

Alpiniştii profesionişti pot exersa pe pasajele abrupte ale ambelor pârtiilor "Sylvester" şi "Herrnegg". Pentru schiat seara vă stau la dispoziţie două pârtii cu nocturnă. Freestyler-ii au un halfpipe pe care să se dea. Nici un alt domeniu schiabil este atât de diversificat ca Plan de Corones! Domeniul schiabil este cunoscut şi ca loc al desfăşurării diverselor evenimente sportive, de exemplu Plan de Corones s-a înnoit din sezonul trecut: îndrăgitul Sonnenlift a fost refăcut şi i s-au adăugat îmbunătăţiri precum scaune încălzite şi ecran protector. În telecabina Miara este acum Wi-Fi gratuit, iar instalaţiile de înzăpezire au fost şi ele îmbunătăţite. Şi sezonul 19/20 a adus o nou telegondolă, în locul vechiului telescaun Rara. "Skitrans Bronta" este cea mai scurtă telegondolă cu 12 locuri din lume şi leagă staţiile de vale ale telegondolelor "Miara" şi "Pedagá".

Penrtru şi mai multă varietate puteţi să vă extindeţi skipass-ul la Skipass "Dolomiti Superski" şi să vă bucuraţi astfel de chiar 1200 km de pârtii cu 450 instalaţii pe cablu!

În domeniul schaibil "Plan de Corones" aveţi acces la mai multe hotspots Wi-Fi, la mai multe case de bilete. Cu extinderea Skipass "Dolomiti Superski" vă aşteaptă şi mai multe hotspots la staţiile instalaţiilor pe cablu şi la unităţile gastronomice din domenii schiabile diferite.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Riscone

Fanii Après-Ski-ului nu vor ştii ce să aleagă mai bine la Riscone. La staţia de vale şi deschid porţile nu mai puţin de trei baruri "Après-Ski Tenne", "Igloo Bar Gigger" şi animatul punct de întâlnire la modă "K1". Dar lista de posibilităţi de a petrece continuă, mai multe baruri şi pubs vă stau la dispoziţie chiar în Riscone iar cei cărora oferta de aici nu le ajunge sunt aşteptaţi la învecinatul Brunico. Tot în Brunico (la doar 5 min. depărtare) veţi găsi şi modalităţi de a petrece o zi plăcută şi fără plăci şi zăpadă. Relaxare şi distracţie promite paradisul de spa "Cron4" cu diferite piscine, saune şi băi de aburi precum şi duşuri multi-funcţionale. Şi plimbări cu trăsura trasă de cai sau drumeţii sunt posibile regulat, pe patinoarul natural puteţi să lăsaţi urme pe gheaţă iar derdeluşul "Korer Piste" de 1,5 km îi invita pe cei curajoşi indiferent de vârsta la o experienţă greu de uitat!

Snowpark: Snowpark Plan de Corones Riscone

Cea mai mare și cea mai modernă zonă de schi din Tirolul de Sud, "Plan de Corones", satisface toate nevoile pasionaților ambițioși de sporturi de iarnă, atât în ceea ce privește panorama, cât și condițiile de pârtie. Cu toate acestea, ce opțiuni sunt oferite freestylerilor dintre voi dacă doriți să aveți parte de o vacanță reușită? La această întrebare este ușor de răspuns, pentru că, cu două snowpark-uri diferite, domeniul schiabil s-a pregătit pentru orice situație!

"Easy Park", situat sub stația montană "Belvedere", își merită numele. Pe o lungime de 800 m și la o altitudine de 2230 m, există o linie cu un nivel ușor de dificultate care vă permite să intrați în lumea freestylers. Kickers, cutii, șine, o anvelopă de camion și o țeavă de 130 m lungime asigură înălțimea necesară.

Parcul "Jib Park" de pe pârtia "Korer" din apropierea stației din vale "Bruneck/Reischach" oferă o altă aventură distractivă. O lungime de 300 m, formată din cele mai diverse obstacole, îi invită pe începătorii îndrăzneți să accepte provocarea și să facă parte în curând din rândul adevăraților profesioniști! Vrei și tu să faci parte din ea?

Domeniul schiabil Plan de Corones nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Plan de Corones

Raportul pentru Plan de Corones este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,5 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Riscone

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Riscone

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex