Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Rio di Pusteria

79 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 8,9
Domeniu schiabil 8,8

Domeniu schiabil Gitschberg Jochtal-Brixen

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.510 m Telecabine: 9
Cel mai jos punct: 1.067 m Total pârtii: 98 km
Cota staţiune: 772 m
Pârtii:
38 km
Instalaţii pe cablu: 25
Pârtii:
37 km
Teleschiuri: 9
Pârtii:
23 km
Telescaune: 7

Domeniu schiabil Gitschberg Jochtal-Brixen

Skipass-ul "Gitschberg Jochtal-Brixen" permite distracție și varietate la schi în Brixen-Plose și Gitschberg-Jochtal, pe un total de 98 de kilometri de pârtii. Cu 25 de teleschiuri, puteți explora pe schiuri zona de schi cu multiple fațete (948 - 2.510 m).

Rio di Pusteria (772 m) este situat direct în zona de schi Gitschberg-Jochtal, unde există aproape 55 de kilometri de pârtii cu 16 teleschiuri de descoperit. Rețeaua de teleschiuri este alcătuită din zona de schi de pe Gitschberg (2.510 m), deasupra Meransen, și Jochtal (până la 2.100 m), lângă Vals. Ambele sunt ușor accesibile din Rio di Pusteria cu telecabina sau cu telecabina de legătură. Mai întâi urcați la Meransen, la intrarea în zona de schi de pe Gitschberg. Aici, copiii și începătorii sunt așteptați pe dealuri blânde de antrenament, precum și pe câteva pârtii roșii și una neagră pentru schiorii avansați. Pe vârful însorit al Gitsch se află, de asemenea, una dintre cele trei platforme de observare de pe care vă puteți bucura de o panoramă minunată a peste 500 de vârfuri, de la Dolomiți până la Alpii Zillertal, Stubai și Ötztal. Celelalte două puncte de panoramă, nu mai puțin spectaculoase, se află la Steinermandl și Astjoch.

Pe la conexiunea cu telecabinele Gaisjoch și Schilling, treceți la Vals, unde vă așteaptă Hinterbergul și Jochtalul, un loc ideal pentru familii. Aici există un total de aproximativ 22 km de pârtii și șapte teleschiuri, inclusiv pârtii potrivite pentru începători, dar și câteva pârtii roșii și unele negre. Cu o pantă de 38 de grade, pârtia Mitterling este foarte abruptă și prin urmare este rezervată experților. Pentru o călătorie de întoarcere confortabilă, există curse de vale spre Meransen și Vals. Pârtiile din ambele părți ale zonei de schi sunt variate, largi și ușor de parcurs. Există mai multe zone pentru copii pentru cei mici, la Meransen există, de asemenea, o pârtie iluminată pentru schiul clasic în nocturnă, iar la Vals, snowboarderii se pot distra în parcul de distracții. O zonă de schi de succes pentru toată familia!

Extinderea la skipass-ul "Dolomiti Superski" vă oferă posibilitatea suplimentară de a schia în 12 zone de schi pe un total de aproximativ 1.200 de km de pârtii (a se vedea regiunea de schi).

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Après-Ski Rio di Pusteria

După o zi petrecută pe pârtii pasionații sporturilor de iarnă au la dispoziție diverse baruri après-ski, atât pe pășunile alpine din zona de schi, cât și în stațiunile din vale din Meransen și Vals. Cu hituri clasice après-ski și muzică live ocazională, aici se inițiază ultima oprire a zilei. În Rio di Pusteria, oamenii dansează chiar și noaptea la "Testarossa Club". Ca alternativă, discoteca Max din Brixen, în apropiere, vă invită la distracție prelungită.

Pentru cei care preferă doar să stea la un pahar de vorbă și apoi să treacă la o seară confortabilă sau sportivă, în Rio di Pusteria există o mulțime de locuri pentru activități. O după-amiază relaxată în cafeneaua din piață, o tură pe patinoarul de patinaj sau o plimbare pe dealurile din jur reprezintă alternative plăcute. Valea înaltă cu zăpadă sigură este străbătută de trasee de drumeții de iarnă și de trasee minunate pentru drumeții cu rachete de zăpadă. Nici distracția cu sania nu este neglijată, la urma urmei există opt telecabine îndomeniul schiabil inclusiv o pârtie lungă de 3 km la popularul Fane-Alm de la capătul văii, lângă Vals. Dacă vremea este nu este chiar prielnică druumeţiilor vă recomandăm o vizită la piscina "AlpinPool" din Meransen.

Snowpark: F-Tech Snowpark Jochtal Rio di Pusteria

În domeniul schiabil Gitschberg-Jochtal, la Hinterberg vă așteaptă un snowpark complet: F-Tech Snowpark Jochtal are o linie ușoară, o linie medie și o linie pro. Cei care se dau în vânt și temerarii își pot alege linia între diferite șine, tobogane și cutii, precum și patru mese cu structuri mici și medii. Există o linie specială Woody Line pentru copii. Acest traseu pentru juniori trece prin pădure și este echipat cu diferite elemente din lemn pe care se testează concentrarea și dexteritatea.

Când condițiile de zăpadă sunt bune pe Gitschberg se pregăteşte și un mic parc de distracții.

Domeniul schiabil Gitschberg Jochtal-Brixen nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Gitschberg Jochtal-Brixen

Raportul pentru Gitschberg Jochtal-Brixen este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Rio di Pusteria

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Rio di Pusteria

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex