Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Pejo

11 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,3
Domeniu schiabil 9,7

Domeniu schiabil Pejo

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.000 m Telecabine: 2
Cel mai jos punct: 1.400 m Total pârtii: 20,2 km
Cota staţiune: 1.400 m
Pârtii:
5 km
Instalaţii pe cablu: 10
Pârtii:
13 km
Teleschiuri: 4
Pârtii:
2,2 km
Telescaune: 4

Domeniu schiabil Pejo

Domeniul schiabil Pejo 3000 este situat pe flancurile Muntelui Vioz. Accesul în domeniu se face în zona Pejo Fonti, care se află la aproximativ 4 km de Cogolo di Pejo și este bine conectat cu skibus-ul. Pârtiile variază de la 1400 m la 3000 m și sunt deservite de şapte instalaţii pe cablu. Majoritatea celor 20 de kilometri de pârtie sunt de dificultate medie, câțiva kilometri de pârtii albastre și negre fac ca domeniul schiabil să fie potrivit pentru toate nivelurile de abilitate. Telecabina „Pejo 3000” de 100 de persoane transportă pasionații de sporturi de iarnă de la stația mediană din Tarlenta până la cel mai înalt punct din domeniu de schi. De aici se deschide o panoramă fantastică asupra grupului montan Ortler-Cevedale. O pârtie roșie duce în jos spre celelalte pante, care sunt de asemenea marcate cu roșu. Există două pârtii albastre în zona de pantă inferioară. Trei restaurante montane oferă cadrul prefect pentru o pauză binemeritată de prânz.

Aproximativ jumătate din pârtii pot fi acoperite cu zăpadă artificială, inclusiv pârtie de vale roşie. De asemenea este cea mai lungă pârtie din domeniu care coboară peste 8 km până la stația de vale. În zona inferioară se abate pe o pârtie albastră. De la stația de munte a gondolei „Cabinovia” cu 6 locuri, traseul negru nr. 3 duce de asemenea în vale. Pentru cei mai experimentaţi trei ture de schi sunt adăugate celor 13 pârtii îngrijite, cu lungimi între 500 m și 2,5 km.

Familiile cu copii se pot bucura în zona copiilor amenajată cu multă atenţie din Cogolo di Pejo. Aici există un teleschi care deserveşte pârtia albastră „Biancaneve” cu o lungime de aproximativ 500 m. Alături se află „Biancaneve Snowpark”, o zonă de joacă largă pentru copii cu un covor magic, carusel și snowtubing. Zona dedicată celor mici dispune de nocturnă şi este deschisă de două ori pe săptămână seara, între 20:00 la 22:00.

Cu skipass-ul "SkiArea" puteţi accesa şi domeniile schiabile înconjurătoare: Madonna di Campiglio, Pinzolo, Folgarida-Marilleva şi Pejo (vezi regiune de schi). Astfel, vă stau 150 km de pârtii la dispoziţie pentru varietate zilnică garantată!

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Pejo

Stațiunile de schi din Italia, la fel ca și cele din țările alpine vecine, oferă tot felul de distracții și divertisment pe pârtii. Schiul la nocturnă este în mod clar unul dintre ele. Schiul de noapte este, de asemenea, foarte popular în Trentino. În zona de schi Pejo 3000, pârtia "Mezoli", cu o lungime de cca. 1 km este iluminată de două ori pe săptămână. Acesta este situat în centrul domeniului schiabil, la telescaunul Mezoli, cu 2 locuri. Orele de funcționare prelungite sunt cuprinse între orele 20:45 și 22:45. Chiar alături, restaurantul montan Scoiattolo oferă un loc de oprire pentru băuturi răcoritoare. În plus, de două ori pe săptămână, Lumea Copiilor de la telescaunul T-bar din Cogolo di Pejo se deschide seara. Între orele 20:00 și 22:00, pârtia de antrenament și zona de joacă sunt iluminate. Toți posesorii unui skipass pe mai multe zile pot profita gratuit de oferta de schi nocturn de la Pejo.

Après-Ski Pejo

În domeniul schiabil Pejo 3000 potrivit pentru familii, nu este neglijat nici après-ski-ul, deși la o scară mai mică. Cabana de schi Lo Scoiattolo, situată în centrul pârtiilor, vă invită la barul în aer liber pentru après-ski după-amiaza. Buna dispoziţie este la ordinea zilei aici, iar distracţia la dans pe măsură.

Pejo este un loc confortabil după o zi de schi. Unele magazine vă invită să vă plimbați, iar restaurantele servesc mâncăruri regionale delicioase. În Pejo Cogolo și în Pejo Fonti, lângă intrarea liftului, există patinoare pentru copii. O distracție specială pentru copii este plimbarea cu "Minicar", o mașină de curse în miniatură pe un mic traseu de gheață, chiar lângă patinoarul din Pejo Cogolo.

Cei interesați de moștenirea culturală și de istoria locurilor pot vizita biserica cu fresce, un castel în ruine și muzeul de folclor din Pejo. Datorită izvoarelor curative, Pejo este cunoscut și ca un oraș balnear. Mai multe băi termale și spa-uri oferă tratamente și băi spa extinse. În Pejo Fonti se află "Terme di Pejo", una dintre cele mai mari băi termale.

În plus, Parcul Național Stilfserjoch oferă oportunități aproape nelimitate de a experimenta în mod activ natura. Excursiile ghidate cu rachete de zăpadă sau drumeții de iarnă sunt populare. De asemenea, în Valea Pejo sunt amenajate cinci trasee diferite pentru mersul nordic. Împrejurimile mai largi pot fi explorate în mod confortabil cu trenul electric "Dolomiti Express", care traversează Val di Sole.

Snowpark: Pejo Sunpark Pejo

Din sezonul de iarnă 2016/2017 există un snowpark în zona de schi Pejo 3000. "Pejo Sunpark" este situat la o altitudine de aproximativ 1500 m, pe pârtia Saroden, de asemenea recent inaugurată, o pârtie roșie a telescaunului Saroden. Linia lungă de 300 m a parcului oferă tot ceea ce își poate dori un freestyler: un flatbox de 6 m, un rainbow box de 6 m, un buttler box de 6 m, un rail de 6 m, un kinked box de 3 m și 4 m, precum și sărituri de diferite înălțimi între 3 m și 8 m fiecare. Pentru copii, în zona Dosso del Blanco există un parc pentru copii, cu o cutie de 3 m și un mini kicker.

Domeniul schiabil Pejo nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Pejo

Raportul pentru Pejo este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(3,5 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Pejo

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Pejo

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex