Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Evaluările turiştilor

Hotel Pian di Neve

74 Nr. evaluări:

85 % Rată recomandări:

Cazare 7,6
Staţiune 7,7
Domeniu schiabil 8,9

Domeniu schiabil Pontedilegno Tonale

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 3.016 m Telecabine: 4
Cel mai jos punct: 1.121 m Total pârtii: 100 km
Cota staţiune: 1.886 m
Pârtii:
24 km
Instalaţii pe cablu: 28
Pârtii:
61 km
Teleschiuri: 5
Pârtii:
15 km
Telescaune: 19

Domeniu schiabil Pontedilegno Tonale

Cu skipass-ul "Pontedilegno Tonale" aveţi acces la 100 km de pârtii şi 28 instalaţii pe cablu. Domeniul schiabil este potrivit atât pentru începători şi cei mai puţin experimentaţi cât şi pentru cei mai avansaţi, fiind ideal pentru publicul larg. Profesioniştii au la dispoziţie pârtia Paradiso, de 3 km pentru coborârile de carving. Pârtia cu nocturnă de 1 km Valena, snowpark-ul de 700 m ori numeroasele posibilităţi de freeride fac ca acest domeniu schiabil - împreună cu priveliştile de vis ale coloşilor ce înconjoară valea - să fie foarte variat. Un alt punct de atracţie este şi pârtia Ponte di Legno, cu ai săi 11 km şi o diferenţă de nivel de 1691 m, reprezentând astfel una dintre mai lungi coborâri din Europa! Gheţarul Presena de 3000 m înălţime vă invită să vă bucuraţi de zăpadă sclipitoare pe pârtia de 3 km, chiar dacă în vale sunt deja temperaturi văratice.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Passo del Tonale

Passo del Tonale din Trentino face parte din Val di Sole şi oferă diverse posibilităţi de a vă bucura de schi şi după apusul soarelui. Iubitorii de schi sub clar de lună au la dispoziţie mai multe pârtii pe diverşi versanţi simultan. Puteţi de exemplu, să vă daţi pe plăci pe pârtia Valbione din Ponte di Legno. Aici, instalaţia pe cablu îşi prelungeşte programul miercurea între 20:30 şi 22:50 şi sâmbăta de la 20:00 la 22:50. Cu o lungime de 1,2 km aceasta este accesibilă cu telescaunul de 4 locuri. Pe lângă pârtia Valbione şi telescaunul de la pârtia Valena îşi prelungeşte şi el orele de funcţionare. Celor care le face plăcere să se dea şi seara pe plăci pot să profite de orarul oferit marţea şi joia de la 20:30 şi 23:00 şi să se mai bucure câteva ore de pârtia de cca. 1 km.

Après-Ski Passo del Tonale

După o zi de schi obositoare și consumatoare de energie, cabanele montane parțial rustice și barurile din satele din jur vă invită să zăboviți la un pahar de vin sau la o felie de pizza, şi astfel să vă puteți aminti de ziua respectivă într-o atmosferă prietenoasă. Dacă vă doriți o panoramă uluitoare, Sky Bar, situat la 3.000 m deasupra nivelului mării este locul potrivit. Pentru toți cei care doresc să încheie ziua lungă pe pârtii într-o notă sportivă, există posibilitatea de a se dovedi ca un așa-numit musher pe o sanie trasă de husky în Ponte di Legno, la 10 km distanță. Vă puteți bucura de o plimbare romantică de iarnă călare sau de o plimbare cu trăsura trasă de cai prin peisajul montan acoperit de zăpadă. Pârtia de derdeluş de noapte Carezze, cu o lungime de 300 de metri, este situată la telescaunul Scoiattolo și este foarte populară printre copii. În Trentino există multe alte activități în afara pârtiei: la Trentino Ski Sunrise aveți ocazia să fiți printre primii care fac viraje în zăpada proaspăt pregătită și să vă bucurați de peisajul frumos. Sau îndrăzniți o aventură și încercați escalada pe gheață. Însoțiți de un ghid, veți fi echipați cu crampoane, piolet și cască de protecție și veți trăi senzații tari garantate!

Snowpark: Snowpark Passo del Tonale

În domeniul schiabil Pontedilegno Tonale se află "Snowpark Tonale", lung de 700 de metri, un non-plus-ultra pentru freestyleri. Acesta include o pârtie de schi fond, o zonă de relaxare, precum și o zonă pentru experți și una pentru începători.

Snowpark-ul Passo del Tonale este împărțit în două zone. Aici, începătorii și profesioniștii vor găsi peste 25 de obstacole, inclusiv kickeri, cutii și jibs. În partea superioară a parcului se fac săriturile mai dificile și mai provocatoare, iar mai jos se află obstacole mai mici și mai plate pentru ca toată lumea să se antreneze. Pe panta de antrenament din "zona ușoară", obstacole deosebit de ușoare îi așteaptă pe începătorii absoluți.

Pe lângă cele două parcuri, există un traseu de schi și snowboard de aproximativ 1 km lungime, cu valuri și curbe abrupte. Un punct culminant pe tot parcursul anului vă așteaptă în vârful ghețarului Presena: freestylerii se plimbă cu "capul în nori" în acest parc de zăpadă situat la 3000 m deasupra nivelului mării, care este deschis până în lunile de vară - locul perfect pentru o iarnă nesfârșită de freestyle.

Domeniul schiabil Pontedilegno Tonale nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Pontedilegno Tonale

Raportul pentru Pontedilegno Tonale este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,2 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex