Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Obereggen

67 Nr. evaluări:

96 % Rată recomandări:

Staţiune 9,3
Domeniu schiabil 9,6

Domeniu schiabil Val di Fiemme-Obereggen.

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.388 m Telecabine: 10
Cel mai jos punct: 860 m Total pârtii: 111 km
Cota staţiune: 1.550 m
Pârtii:
37 km
Instalaţii pe cablu: 50
Pârtii:
57 km
Teleschiuri: 17
Pârtii:
17 km
Telescaune: 23

Domeniu schiabil Val di Fiemme-Obereggen.

Skipass-ul "Fiemme-Obereggen" este valabil în cinci domenii schiabile, cât se poate de diferite: Alpe Cermis, Alpe Lusia-Bellamonte, Lavazé-Oclini, Passo Rolle şi Ski Center Latemar. Aici iubitorii sporturilor de iarnă pot alege din 111 km de pârtii cu diverse grade de dificultate, situaţi între 860 şi 2388 m altitudine şi acoperiţi de 50 de instalaţii pe cablu.

Începătorii încep cel mai bine pe pantele însorite ale Alpe Lusia. Cei cu experienţă se vor bucura în mod deosebit de coborârea olimpică abruptă de la Alpe Cermis mai sus de Cavalese – pe 7,5 km lungime cuceriţi 1400 m diferenţă de altitudine până în vale.

Domeniul schiabil local, Ski Center Latemar, oferă el în sine multă varietate. Şi asta nu doar în ceea ce priveşte coborârile clasice. Cei curajoşi sunt aşteptaţi la "Snowpark Obereggen" cu multe obstacole, printre care o halfpipe. Pârtiile pot fi 100% înzăpezite artificial. În plus sunt au fost distinse de numeroase ori pentru prepararea excelentă.

Pentru copii în Obereggen a fost creată BrunoLand. Primele alunecări se fac aici sub supravegherea grijulie a Ursului Bruno, pe două benzi rulante cu lungimi diferite, cu program de agrement şi multe atracţii cum are fi un carusel şi un pod suspendat.

Din sezonul de iarnă 2016/17 este în funcţiune aici şi o instalaţie "combi": înlocuieşte fostul telescaun de 4 locuri Laner şi oferă mai mult confort. Tot confort, dar şi delicatese culinare vă aşteaptă în schimb la instalaţia Oberholz.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Obereggen

O atracţie deosebită a domeniului schiabil din Obereggen sunt numeroasele posibilităţi de a folosi pârtiile şi seara târziu şi a prelungi astfel distracţia pe plăci. De trei ori pe săptămână domeniul schiabil Val di Fiemme-Obereggen îţi aşteaptă oaspeţii cu reflectoarele aprinse, nu doar pentru schi, ci şi pentru săniuş. Numele de domeniu schiabil nocturn este binemeritat: snowboarderii şi freeskierii sunt aşteptaţi cu drag la Night-Snowpark. Mai exact în total vă stau la dispoziţie 1,5 km de pârtie cu iluminare artificială pentru schi, 2,5 km pentru derdeluş şi 6 obstacole. Titularii unui skipass Val di Fiemme-Obereggen valabil pentru mai multe zile profită de toată această ofertă fără costuri suplimentare.

Après-Ski Obereggen

Desigur că nu este de aşteptat ca staţiunea cu 100 de locuitori să fie un bastion al Après-Ski-ului, dar la "Tipi" chiar la intrarea în domeniul schiabil aveţi la dispoziţieun local tipic pentru un pahar şi multă bună dispoziţie la finalul coborârii. Aici petrec de mai multe ori pe săptămână şi mai târziu şi cei care profită de instalaţia de nocturnă - fie pentru schi, fie pentru derdeluş. Şcoala de Schi şi Snowboard vă invită în plus de mai multe ori pe săptămână la "Obereggen Night Show" cu jocuri de artificii, performanţe Freestyle şi Open Air Disco.

Pentru săniuş nu trebuie desigur să aşteptaţi căderea soarelui, se pot bucura de derdeluşul natural de 2,5 km din Obereggen sau de oricare din celelalte din Val d’Ega, situate la altitudini între 800 şi 2500 m. În jurul Obereggen se întind în jur de 20 km de trasee de drumeţii de iarnă, pentru explorarea lumii montane şi în afara pârtiilor de schi.

Snowpark: Obereggen Obereggen

Snowpar-ul Obereggen îl găsiţi la instalaţia Obereggen. Pe 650 m lungime oferă 31 de structuri şi obstacole cu toate gradele de dificultate. Printre acestea se numără tables, rails, boxe şi kickere precum şi halfpipe de 80 m lungime. Între un trick şi altul vă puteţi relaxa la Clubhouse cu Chill-Area şi Wi-Fi gratuit. În park au loc şi diverse evenimente, la "Starship" se instalează o piramidă în centrul snowpark-ului, iar la "Nightpark" puteţi face salturi spectaculoase la lumina reflectoarelor.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Val di Fiemme-Obereggen. nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Val di Fiemme-Obereggen.

Raportul pentru Val di Fiemme-Obereggen. este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,3 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Obereggen

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Obereggen

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex