Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Molveno

74 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 10,0
Domeniu schiabil 10,0

Domeniu schiabil Paganella

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.125 m Telecabine: 2
Cel mai jos punct: 1.030 m Total pârtii: 34 km
Cota staţiune: 864 m
Pârtii:
10 km
Instalaţii pe cablu: 18
Pârtii:
23 km
Teleschiuri: 4
Pârtii:
1 km
Telescaune: 12 Rute de schi: 1 km

Domeniu schiabil Paganella

Cu skipass-ul "Paganella" vă stau la dispoziţie 35 km de pârtii (incl. rute de schi) şi 18 instalaţii pe cablu la altitudini între 1028 şi 2125 m. Din Andalo şi învecinata Fai della Paganella ajungeţi repede şi fără probleme la domeniul schiabil variat. Pârtiile au în marea lor majoritate un grad de dificultate mediu sau redus, sunt ideale pentru familii şi duc în părţile de jos prin păduri de conifere. Legendara pârtie de cupă Mondială "3-Tre" este însă pregătită pentru experţi, care doresc să se măsoare cu "eroi" cum ar fi Zeno Colò, care în anul 1950 a scris aici adevărată istorie sportivă. Puteţi încerca şi coborârea olimpică de 6 km, care acoperă 1075 m diferenţă de nivel. Chiar şi echipa naţională de schi a Statelor Unite şi-a stabilit centrul de training european aici, unde se antrenează sportivii pentru disciplinele de combinaţie, super-g şi slalom gigant. Variante minunate cu zăpadă adâncă găsiţi la vârful Paganella, iar boarderii pot profita de snowpark-ul Dosson.

Chiar de la marginea Molveno porneşte o telecabină, care vă permite să ajungeţi la pârtia de 1,5 km de acolo. Toate celelalte pârtii pot fi accesate fie din Andalo (la 3 km depăratre), fie din Fai della Paganella. Aici îi aşteaptă pe oaspeţii mici Paganella Kids Club, cu 3 zone de joacă, aparate insuflabile, bob şi sănii un absolut paradis!

Skipass-ul "Combi (5+1)" este valabil pentru toate pârtiile din domeniul schiabil Paganella timp de 5 zile iar pentru o zi puteţi alege una din următoarele domenii schiabile: Folgarida-Marilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Passo del Tonale, Pejo, Monte Bondone sau Folgaria.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Molveno

Dolomiții din Italia sunt cunoscuți pentru formațiunile lor stâncoase fascinante, condițiile de zăpadă excelente și multe ore de soare - un vis pentru orice schior! Dar chiar și atunci când soarele dispare în spatele munților, frumusețea naturii din domeniul schiabil Paganella nu se oprește aici! Schiul pe timp de noapte este un punct culminant foarte special. Schiatul devine o nouă experiență atunci când este liniște și totul este învăluit în întuneric. Sclipirea luminilor încântă. Așa că nu este de mirare că oferta de schi de noapte din Paganella este la mare căutare. În fiecare marți și vineri, telecabina Doss-Pelà își prelungește orele de funcționare și permite celor care se culcă noaptea să folosească pârtia Cacciatori-1, care are o lungime de aproximativ 3 km. Orarul special de deschidere este între orele 19:30 și 22:30 în fiecare zi. Mâncarea și băutura sunt, de asemenea, bine asigurate, deoarece cabana Dosson își adaptează orele de deschidere la cele ale schiului de noapte.

Après-Ski Molveno

În Molveno, après-ski-ul este deosebit de popular printre fanii de delicatese culinare într-unul dintre numeroasele restaurante. Dacă mai doriți să dansați, vă puteți găsi fericirea în discoteca "La Voglia". "Discoteca Shuttle" și "Artclub la Flaca" din localul vecin Andalo sunt, de asemenea, locuri de vizitat pentru cei care iubesc noaptea.

Pentru toți ceilalți, însă, există, de asemenea, drumeții cu rachete de zăpadă, plimbări cu sania trasă de cai sau centrul sportiv Molveno, cu teren de volei și baschet, sală de gimnastică și perete de cățărare, ca opțiuni de agrement. Pentru toți pasionații de sporturi cu motor, merită o excursie la Andalo Ice Racing Kart.

Snowpark: Snowpark Dosson Molveno

Freestyler se pot da după plac în domeniul schiabil "Paganella", la snowpark-ul "Dosson", unde ajung cu telecabina de 8 locuri "Andalo-Doss Pelá". Ca obstacole vă stau la dispoziţie printre altele 4 tables cu 11 elemente şi jumps. Ca onbstacole vă stau la dispoziţie printre altele un picnic table, un jib-tank şi boxe pentru diverse nivele de abilitate. Acestora li se alătură un Big Air Bag, unde puteţi exersa fără frica unei aterizări dureroase.

Domeniul schiabil Paganella nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Paganella

Raportul pentru Paganella este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Molveno

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Molveno

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex