Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Livigno

1.820 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,4
Domeniu schiabil 9,3

Domeniu schiabil Livigno

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.798 m Telecabine: 6
Cel mai jos punct: 1.816 m Total pârtii: 115 km
Cota staţiune: 1.816 m
Pârtii:
30 km
Instalaţii pe cablu: 31
Pârtii:
65 km
Teleschiuri: 12
Pârtii:
20 km
Telescaune: 13

Domeniu schiabil Livigno

31 instalaţii de transport pe cablu şi 115 km pârtii minunat de largi – la dispoziţia dumneavoastră cu Skipass-ul Livigno! Altitudinea ridicată (1816 - 2798 m), precum şi numeroasele instalaţii de zăpadă artificială asigură existenţa zăpezii.

Pârtiile se întind de ambele părţi ale văii, în aşa fel încât să puteţi schia mereu cu soare. Pentru freeride există multe posibilităţi de zăpadă adâncă pe partea Carosello iar snowpark-urile de la Mottolino şi Carosello, cu half-pipe, kickern, rails şi un boardercross – toate acestea fac din Livigno un adevărat paradis şi pentru freestyle şi des gazda a competiţii care sunt adevărate spectacole. Una din puţinele pârtii negre este Monte Neve-Valfin, în rest domeniul prezintă un grad de dificultate redus spre mediu. În apropierea localităţii se află pentru începători posibilităţi de a exersa primele alunecări. Petru copii există o grădiniţă de ski şi mai multe "lumi ale copiilor", la marginea Livigno. Şi în domeniul schiabil există pentru cei mici multe de descoperit, pritre altele porţiuni de competiţie.

Un eveniment anual este festivalul Telemark "La Skieda", care la începutul lui aprilie vă aşteaptă cu petreceri tematice, probe de cursuri şi de material. Legăturile perfecte dintre localitate şi domeniul schiabil contribuie la atracţia pe care o exercită Hochtals!

În domeniu schiabil vă stau la dispoziţie 3 zone cu Wi-Fi gratuit.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Livigno

De cele mai multe ori, odată cu căderea serii în Italia se termină şi distracţia pe schiuri şi iubitorii acestui sport se pregătesc să încheie ziua pe pârtie. Însă în domeniul schiabil Livigno, pe pârtiile cu nocturnă aceştia se pot bucura de câteva ori pe săptămână de schi şi după căderea întunericului. Toţi iubitorii de schi care nu se satură cât e ziua de lungă, sunt aşteptaţi şi seara. Să schiezi noapte este un punct culminant al acestui sport, pe care nimeni, de la mic la mare, n-ar trebui să-l rateze: pârtiile perfect preparate, la lumina nocturnei sunt ideale pentru a încheia ziua. Dacă mai vreţi să vă delectaţi şi cu un vin fiert sau un ceai, atunci aici vi s-au împlinit toate dorinţele.

Après-Ski Livigno

În zona de schi şi în staţiunile din vale există numeroase cabane tradiţionale, dedicate Après-Ski-ului. Livigno nu e cu nimic mai prejos decât staţiunile din Austria! Ca specialitate regională de apres-ski este băutura caldă „Bombardino“, care a fost inventată acum 40 de ani în Tea del Vidal - Barul de Après-Ski nr. 1 din Livigno! Numeroase restaurante confortabile, cafenele, baruri şi pubs precum şi o pivniţă de vinuri şi o discotecă au grijă să nu vă plictisiţi. Alte oferte atractive sunt săniuşul, patinajul, căţăratul pe gheaţă, traseele de drumeţii de 20 km, snow-mobilul, călăria, bowlingul, biliardul, piscina şi un centru de fitness. Pentru toţi cei care vor să cunoască şi partea tradiţională şi culturală a Livigno - se recomandă un tur de explorare a numeroaselor biserici din localitate. Unele din ele au fost construite în sec. VII şi vă aşteaptă cu adevărate comori artistice.

Datorită situării sale geografice deosebite Livigno a devenit de altfel zonă duty-free, un paradis pentru toţi pasionaţii de cumpărături.

Snowpark: Mottolino und Park 3000 Livigno

Domeniul schiabil al Livigno este foarte îndrăgit în rândul sportivilor mai "ambiţioşi", deoarece de aici vă puteţi bucura de siguranţă absolută de zăpadă la altitudini de până la 2798 m. Bineînţeles că şi freeriderii şi freestylerii sunt bineveniţi pot să "powder" şi "shred" după plac. În total 2 snowpark-uri diferite oferă distracţie la altitudine la ultimul standard.

Începând cu "Snowpark Mottolino", unde vă stau la dispoziţie 4 lines şi o Jib-Area care abia vă aşteaptă să daţi frâu liber creativităţii, la diferite nivele de risc. În timp ce începătorii pot face primele încercări pe "S-Line", majoritatea oaspeţilor îşi petrece timpul mai degrabă pe "M-Line", care îi aşteaptă cu noi rails, boxes sau jumps. Dacă sunteţi deja activi de ceva vreme în domeniu şi vă consideraţi experţi "L-/XL-Line" este perfectă pentru voi - oferă de la spectaculoase jumps până la events, trecând prin photo-shooting. Aria Jib şi o porţiune de boarder-cross învecinată lasă destul loc şi pentru câteva întreceri amicale. Park-ul dispune de o instalaţie proprie de producere artificială a zăpezii.

O structură asemănătoare are şi "Livigno Park 3000" în partea Carosello, cu doar câteva modificări De exemplu un Air Bag în centrul park-ului reduce riscul de accidente şi muzica animată vă va motiva la maxim! Toţi riderii au acces gratuit la Wi-Fi şi la zona Chill- out.
Pentru mărire click pe planul Snowpark-ului.

Domeniul schiabil Livigno nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Livigno

Raportul pentru Livigno este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,3 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Livigno

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Livigno

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex