Căutare domenii
Găsiţi staţiunea perfectă pentru voi!
  1. Alegeţi pur şi simplu ce este mai important pentru dvs.
  2. Ca rezultat veţi primi staţiuni care vă permit accesul la un domeniu schiabil potrivit.
Datele domeniului
indiferent indiferent
indiferent indiferent
indiferent
Domeniu foarte potrivit pentru
nu este important
nu este important
nu este important
Altele
nu este important
nu este important
nu este important
nu este important
Datele sejurului
indiferent
Selecţia dvs.
Dimensiunea domeniului: indiferent Începător: nu este important Snowpark: nu este important durata: exact
Cota maximă în domeniu: indiferent Experţi şi freerideri: nu este important Instalaţii pe cablu: nu este important Ţară: indiferent
Km de pârtii schi fond: indiferent Evaluările turiştilor: indiferent Preţ de persoană: indiferent
Familii cu copii: nu este important Après-Ski: nu este important Perioada : indiferent
Din păcate a apărut o eroare la căutare. Vă rugăm să verificaţi datele indicate şi să încercaţi din nou. A apărut o greşeală la căutare
Award
Evaluările turiştilor

Folgarida

49 Nr. evaluări:

100 % Rată recomandări:

Staţiune 9,1
Domeniu schiabil 9,5

Domeniu schiabil Folgarida - Marilleva

Informaţii despre domeniul schiabil
Cel mai înalt punct: 2.180 m Telecabine: 7
Cel mai jos punct: 1.300 m Total pârtii: 63 km
Cota staţiune: 1.270 m
Pârtii:
18 km
Instalaţii pe cablu: 25
Pârtii:
32 km
Teleschiuri: 5
Pârtii:
13 km
Telescaune: 13

Domeniu schiabil Folgarida - Marilleva

Skipass-ul „Folgarida-Marilleva“ este valabil pentur 62 de km de pârtii între 1300 şi 2180 m altitudine. Pe lângă coborârile în general uşoare şi medii vă aşteaptă în Folgarida o legătură directă la pârtiile din Folgarida.

Cu skipass-ul "SkiArea" puteţi folosi şi instalaţiile din domeniile schiabile învecinate. Printre acestea se numără domeniile schiabile Madonna di Campiglio, Pinzolo, Folgarida-Marilleva şi Pejo (v. regiunea de ski). În total puteţi alege din 380 km de pârtii!

O atracţie deosebită o constituie oferta de pârtii cu nocturnă din Folgarida, Marilleva şi Pejo. Pentru toţi freestylerii există în plus snowpark-uri în domeniile Folgarida-Marilleva şi la Passo Tonale.

Reguli de comportament pe pârtiile din Italia

Pentru a asigura siguranța pe pârtiile de schi din Italia, din 2022 vor intra în vigoare noi norme de siguranță. Pentru a utiliza zonele de schi, toată lumea trebuie să dețină o asigurare de răspundere civilă care să acopere daunele provocate terților. De asemenea, va fi posibil să încheiați această asigurare la fața locului pentru zile individuale. Schiatul în stare de ebrietate este interzis și se pedepsește cu amenzi mari, cu o limită maximă de 0,5 mg de alcool pe litru de sânge. Pentru a reduce riscul de rănire, căștile de protecție sunt, de asemenea, obligatorii pentru toți minorii (până la 18 ani) atunci când schiază, fac snowboarding sau se dau cu sania.
Click aici pentru harta mărită

Schi în nocturnă Folgarida

La fel ca în celelalte țări alpine, în Italia există stațiuni de schi cu pârtii iluminate pentru schi nocturn. Una dintre aceste stațiuni de schi pe timp de noapte este zona de schi Folgarida-Marilleva, unde există două pârtii pentru a alege pentru schiul pe timp de noapte. În Folgarida, schiul în nocturnă are loc în fiecare marți, între orele 16:30 și 19:00, pe "Stadio Slalom Slope". Doritorii de schi nocturn chiar și mai târziu în noapte au ocazia de a schia în nocturnă pe pârtia "Biancaneve" din Marilleva, în zilele de joi, între orele 21:00 și 23:00. Pentru schiorii de noapte, merită o excursie la stațiunea de schi din apropiere, Pejo, deoarece acolo aveți încă posibilitatea de a folosi pârtia de schi nocturnă "Mezoli" în fiecare luni și joi între orele 20:45 și 22:45. Pentru posesorii unui skipass valabil pentru zonele de schi, participarea la schiul de noapte este gratuită. În caz contrar, biletele de seară pentru schi la nocturnă pot fi achiziționate la destinaţie.

Après-Ski Folgarida

Folgarida şi Marilleva sunt staţiunii fermecătoare şi visătoare. Pentru activităţi după ziua de schi vă aşteaptă un patinoar, o sală de tenis sau ring-ul de gheaţă de la Folgarida şi Mezzana. Recomandăm şi excursii în localitatea ceva mai mare Malé sau în internaţional recunoscuta Madonna di Campiglio. Metropola de schi se află la cca. 13 km depărtare şi poate fi accesată pe plăci sau cu automobilul.

Snowpark: Snowpark Alternative Park Folgarida

În domeniul schiabil "Folgarida-Marilleva" sunt doua snowpark-uri. În zona Marilleva, "Alternative Snowpark", situat chiar lângă cabana montană "Malba Panciana", vă invită la plimbare. La fel ca în aproape toate stațiunile de schi din Italia, s-a acordat o atenție deosebită detaliilor pentru a crea un loc popular pentru toți cei care practică freestyling. Telegondola de 6 locuri Malga Copai-Panciana vă duce confortabil în zona, care este complet separată de plase.)

O suprafață totală de 300 m², presărată cu o mare varietate de obstacole, oferă o experiență specială, în special pentru riderii mai avansați. Există o gamă de cutii și șine diferite, precum și diverse kicker și un sfert de țeavă. Deși parcul a fost construit recent, acesta găzduiește deja competiții și festivaluri. Cu siguranță nu vă veți plictisi aici!

În zona Folgarida, începătorii în freestyle au ocazia să încerce primele trucuri în snowpark-ul "Malghet Haut". Deasupra stației din vale a telescaunului "Bamby", există boxe mici și șine, precum și două kickeri.

Domeniul schiabil Folgarida - Marilleva nu este potrivit pentru dvs.? Căutaţi atunci aici: Domenii schiabile Italia

Raportul experţilor Folgarida - Marilleva

Raportul pentru Folgarida - Marilleva este făcut pe baza unor criterii principale, a criteriilor pentru interese speciale şi alte criterii, fiecare din aceste categorii cu propria sa greutate în rezultatul final.

Nota totală

(4,5 din 5 stele)

Criterii principale de evaluare
Aceste evaluări se consideră dublu.

Instalaţii pe cablu
Siguranţă de zăpadă

Criterii pentru interese speciale

Familii şi copii
Începători
Avansaţi şi freerider
Snowpark-uri
Schi fond

Alte criterii

Après-Ski
Orientare (hărţi, panouri informative şi indicatoare)
Restaurante montane, refugii şi gastronomie
Sosire cu maşina şi parcare

Cazare în Folgarida

Harta Măreşte

Caută…

: Domeniu schiabil Folgarida

În acest moment nu există oferte disponibile

Comandă sigur cu avantajele SnowTrex